PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 arabamın artık tamponu yok, bir teker bir jantım gitti, bütün hidroliğim motor suyum aktı gitti adeta bir şelale gibi.................. ufak da olsa ilk kazamı yaptım artık. hayırlısı olsun.
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 yok ya temiz, sağol. başka arabaya bile çarpmadım eheh. 50yle gidiyodum, bildiğin bi anda teker mi yarıldı noldu anlamadım. yanında gittiğim yüksekten bi kaldırımın üzerine fırladım (sağ teker ve jant burda gitti, tampon hafiften hasarlı), sonra hemen akabinde ağaca dokundum hafiften ve arabayı sağ taraftan oturttum kaldırıma (tampon burda artık aramızdan ayrıldı sayılır, tekmeleyip çıkarttım gidebilmek adına, bi de sağ arka jant yamuldu hafiften). kaput açılmadı bi de nedense ilk başta, sonra zorlayıp açtım biraz, su çok az dibinde, koyunca hortumdan akıyor tabi tekrardan ehueh. fotolarını çektim sonra çalıştırdım işte ev 500m uzaklıktaydı zaten getirdim parkettim (hidrolik direksiyonu hidroliksiz kullanmak ne kadar zormuş lan). edit: tekeri de değiştirdim tabi, hatta taksi durağı aradım 15dk, bijon anahtarı yok olmuş arabadan lol.
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 iyi daha hızlı gitmiyormuşsun. çok geçmiş olsun.
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 sağol. allahtan ağaca hızlı çarpmadım hava yastığı bile açılmadı zaten, bi de onun masrafını çekmicem sadfkfhjlgf
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 benim ilk kazam çok iyiydi evden çıkıyodum bahçenin kapısı üstüme kapandı sensör görmedi arabayı güüüm diye girdi ortadan. ne üzülmüştüm hey gidi
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 rahatsiz said: iyi daha hızlı gitmiyormuşsun. çok geçmiş olsun.
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ben de çemberden çıkarken sağ tarafımı kontrol ediyodum (kıbrıs trafiği). önümde vidanjör varmış o çıktı sanmıştım ben tam sağ taraf boşaldı ayağımı çektim frenden hafif gaza dokundum "tok" diye bi ses geldi. ANANISS VURDUK LAN ADAMA dedim şimdi kavga çıkıcak falan diye heycanlandım şalsdkf adam hissetmemiş bile. çemberde trafik polisi vardı ona korna çalıp el salladı mutlu mesut devam etti. ben de kırık plakamla devam ettim yoluma
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 geçmiş olsun, ilkler unutulmaz. Şimdi her kaza muhabetinde sen de sıranın gelmesini bekleyip bunu anlatacaksın.
manve Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 gecmis olsun, biraz hasar var gibi duruyor da, nazar olsun dersin artik
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 bi tampon bi jant bi teker iki hortum ya, bana geleceğine onlara gelsin ehueh
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Geçmiş olsun, Türkiye trafiğinde kaza yapmamak mucize.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 boşver abi araba dediğin 250 300 milyar bişey cana gelmesin de.
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abo şasiyi yamultmayı başarmışım lan hafiften, güzel masraf çıktı. bu arada ne 250-300ü fakirim ben, satsam 12 eder araba 3bin lira masraf çıktı ahaha
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 arabayı serviste mi yaptırdın lan yoksa
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=XWk4QDbxkT4 http://www.youtube.com/watch?v=ovsVU6mktOw
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 BloodyBeast said: arabayı serviste mi yaptırdın lan yoksa nerde yaptırcam lan, mahalledeki ustaya mı düzelttircem şasiyi
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 oyoy gecmis olsun, ucuz kurtarmissin :/
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 BloodyBeast said: sanayi yok mu olm olm sarnıçta servis var işte bıraktık ne halleri varsa görsünler eksper çıldırttı bugün beni zaten, soldan çıkmışsınız gibi duruyor kaldırıma diyo adam. "abi sen ne içtin, ben nerden girdiğimi bilmeyecek miyim, soldan girdiysem arabanın sol tarafı neden sapasağlam?" dedim sustu sonra.
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bulup dövecen öyle yaptığı işi bilmeyen adamları, ülke kalkınır (halktan biri gibi yorum yaptım )
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 buda benim ilk kaza hayvan adam pazar sabahın 8inde beykozdan gelip bostancıda bana saplandıydı perte çıkardı güzelim arabayı
Öne çıkan mesajlar