Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

first blood


PrudenT

Öne çıkan mesajlar

yok ya temiz, sağol. başka arabaya bile çarpmadım eheh.
50yle gidiyodum, bildiğin bi anda teker mi yarıldı noldu anlamadım. yanında gittiğim yüksekten bi kaldırımın üzerine fırladım (sağ teker ve jant burda gitti, tampon hafiften hasarlı), sonra hemen akabinde ağaca dokundum hafiften ve arabayı sağ taraftan oturttum kaldırıma (tampon burda artık aramızdan ayrıldı sayılır, tekmeleyip çıkarttım gidebilmek adına, bi de sağ arka jant yamuldu hafiften). kaput açılmadı bi de nedense ilk başta, sonra zorlayıp açtım biraz, su çok az dibinde, koyunca hortumdan akıyor tabi tekrardan ehueh. fotolarını çektim sonra çalıştırdım işte ev 500m uzaklıktaydı zaten getirdim parkettim (hidrolik direksiyonu hidroliksiz kullanmak ne kadar zormuş lan).

edit: tekeri de değiştirdim tabi, hatta taksi durağı aradım 15dk, bijon anahtarı yok olmuş arabadan lol.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de çemberden çıkarken sağ tarafımı kontrol ediyodum (kıbrıs trafiği). önümde vidanjör varmış o çıktı sanmıştım ben tam sağ taraf boşaldı ayağımı çektim frenden hafif gaza dokundum "tok" diye bi ses geldi.
ANANISS VURDUK LAN ADAMA
dedim
şimdi kavga çıkıcak falan diye heycanlandım şalsdkf adam hissetmemiş bile. çemberde trafik polisi vardı ona korna çalıp el salladı mutlu mesut devam etti. ben de kırık plakamla devam ettim yoluma
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BloodyBeast said:

sanayi yok mu olm


olm sarnıçta servis var işte bıraktık ne halleri varsa görsünler

eksper çıldırttı bugün beni zaten, soldan çıkmışsınız gibi duruyor kaldırıma diyo adam. "abi sen ne içtin, ben nerden girdiğimi bilmeyecek miyim, soldan girdiysem arabanın sol tarafı neden sapasağlam?" dedim sustu sonra.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...