Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Partilerin Reklamları/

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

vidyodaki anne tiplerinden her yerde var lan, al baltayla parçala koy bi kenara. artık konuyu değil, soru tiplerini ezberliyor millet. o derece bi ezber var. bu adam otu boku ezberleyip ilerde mühendislik, tıp gibi yerleri kazansa (ki muhtemelen anasının sülalesinin istekleridir bu yerler) nasıl bir üretim yapacak, ne gibi bir fayda sağlayacak mesleğe ? sadece önüne geleni yap, koy. bundan ibaret bir meslek yaşamı olacağını düşünüyorum. üretkenlik önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırakın bu ayakları hangisine verelim peki hangisi değiştirebilecek,hangisi amerikadan icazet almadan siyaset yapabilecek? siz kendinizi kanalize etmişsiniz bir yöne oraya doğru at gözlüğüyle bakıyorsunuz işte,valla gözümde hepsi aynı b.. kusura bakmasın kimse,en son icazet almadan birşeyler yapmaya çalışanlar sarıkamışta çanakkalede kaldı,ondan sonrada hepsi icazetle yaptı bu işleri,kimileri lozandan icazet aldı,kimileri washingtondan ama hepsi arkadan çekişli mercedesler gibi destek aldı bi yerlerden
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

reklamı bilmiyorum ama o kapıya doktor olayı çok ii, geçen sene başladı galiba. yaşlı insanlar için güzel uygulama.

Aile doktoru uygulamasi bir cok ulkede kullanilmis ve efektif bulunmadigi icin birakilmis bir uygulama. Denetlemesi oldukca zor ustelik. Biraz da sus payi. Hani olanaklarinizi hastanede kistik ama bunu farkli sekillerde caktirmadan cikarabilirsiniz olayi ...
Sosyal ağlarda paylaş

Başka bir ülkeden gelsem Türkiye'nin durumunu bilmesem bu reklamları seyredip "yıl 2011, hızlı tren, 10 km (?)lik tünel, sağlık reformu bunlardan mı övünüyorsunuz? " derdim.

chp reklamları başka bir fail. hep bir karamsarlık var, hepsi alt gelir düzeyine göre yapılmış ( % kaç acaba?). Orta düzeyde hayatını geçiren hiç bir insana en ufak bir hitabı yok.

Hele emeklilik. Türkiye de 9m emekli var. Bu emeklilerin iyi geçinmesi için Chp ne kadar ödeyecek? diyelim 1000 tl. SSK için çalışanlardan ortalama 300 tl kesiliyorsa bu kadar emeklinin maaşını ödemek için yaklaşık 30m çalışan lazım ki, sağlık giderlerini saymıyoruz. Biraz inandırıcı olmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Trias said:

Başka bir ülkeden gelsem Türkiye'nin durumunu bilmesem bu reklamları seyredip "yıl 2011, hızlı tren, 10 km (?)lik tünel, sağlık reformu bunlardan mı övünüyorsunuz? " derdim.

chp reklamları başka bir fail. hep bir karamsarlık var, hepsi alt gelir düzeyine göre yapılmış ( % kaç acaba?). Orta düzeyde hayatını geçiren hiç bir insana en ufak bir hitabı yok.

Hele emeklilik. Türkiye de 9m emekli var. Bu emeklilerin iyi geçinmesi için Chp ne kadar ödeyecek? diyelim 1000 tl. SSK için çalışanlardan ortalama 300 tl kesiliyorsa bu kadar emeklinin maaşını ödemek için yaklaşık 30m çalışan lazım ki, sağlık giderlerini saymıyoruz. Biraz inandırıcı olmak lazım.
Alt gelir düzeyinde yaşayan sayısı ülkede %75 falan, belki daha fazla. Alt gelir kesiminin yarısı CHP'ye verse açık ara iktidar olurlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Trias said:

Alt gelir düzeyinde yaşayan sayısı ülkede %75 falan, belki daha fazla. Alt gelir kesiminin yarısı CHP'ye verse açık ara iktidar olurlar.

simit satan öğretmen, aç çocuk vb %75 olduğunu zannetmiyorum. %30 u geçmez.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk hızlı tren seferlerinde kaza yaşadığımız için hızlı tren projesini rafa kaldırsaymışız insanlar daha mutlu olacakmış demekki

allahtan boğaz köprüsü ilk yapıldıgında başına birşey gelmedi de hala sandallarla karşıya geçmek zorunda kalmıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...