Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Partilerin Reklamları/

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

böyle şeyler olunca bunun sorumlusu akp olmaz o işleri araştırıp hata yapan mühendisler vb. olur. sonuçta tayyip tek tek oturup bu kaç beygir, otobüse 50 kişi bnse şurayı çıkarmı diye hesap yapıcak hali yok bunu hesaplayan kişilerde sıkıntı var.

benim için akp nin en iyi hizmetleri birincisi internet altyapısı adam gibi bi hale geldi, bi diğeride bi belediyeye işin düştüğü zaman işini yaptırana kadar günler geçmiyo ve kibarlar. onun dışında zaten devletle başka işimde yok ben yapılan hizmet e bakarım. chp hiçbişey yapmıodu ama kk ile değişebileceğini düşünüyorum onun dışında ilgilenmem.

internetin düzelmesinin sebebide devletin elinden çıkıp özel sektöre geçmesinden dolayı ve şu anda rekabet bile yok. yani adam gibi bi özelleştirilme yapılmadı benim isteğim tüm altyapılar devletin elinden çıkıp özel sektörün eline verilmesi böylece fiyatlarda makulleşicek ama şu an türkiyede her özelleştirmeye vatan elden gidiyo diyenler yüzünden iyi yatırımlar yapılmıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
böyle şeyler olunca bunun sorumlusu akp olmaz o işleri araştırıp hata yapan mühendisler vb. olur.

kime bağlı seçildi abi bunlar?

ahmetler limited mi yapıyor istanbulda ulaşımı? kazımlar plastik enjeksiyon turizm ve taşımacılık a.ş. mi sorumlu?

yok eğer ahmetler ltd. ve kazımlar a.ş metrobüs açılışında neden tayyip erdoğan gövde gösterisi yaptı?

tamam sizin hafızanız kötü de herkesi kendinizle bir tutmayın bence.
hoş olmayan durumlara düşürüyorsunuz kendinizi.

unutmadan... o sorunlu, patlak phielas'lar içindeler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
böyle şeyler olunca bunun sorumlusu akp olmaz o işleri araştırıp hata yapan mühendisler vb. olur.

makinist hatasından dolayı raydan çıkan tren yüzünden ulastırma bakanı istifa etmişti ingilterede.
şu postu göstereyim de sabahlara kadar ağlasın ben ne yaptım diye.

muhteşem.
bizim aklımıza gelmemişti hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

yani devletin yapması gereken toplu taşımacılığı geliştirmek akp'nin başarısı oluyor,
ama ihaleler vs yüzünden kötü metrobüslerin ve sistemin yetersiz olmasının suçlusu mühendisler mi?

hmm... okay.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse metrobüse bok atmasın. Her şeye laf söyletirim ama metrobüse ettirmem. Şehir içi toplu taşımayı bu kadar hızlandıran ve rahatlatan başka birşey yok istanbul için. Köprü üzerine raylı sistem yapılamayacağı için çözüm olarak metrobüs yapıldı. Sabah trafiğinde kadıköyden atıyorum ayvansaraya gitmek 2-2,5 saat sürüyordu daha önce. Şimdi 35 dakikada maximum indiriyor metrobüs. Metrobüs öncesinde sefaköydeki akrabalarıma giderken kadıköyden 3 saati kafadan çıkarıyordum. Şimdi 45 dakikada gidiyorum. 1.95'e. Daha önce vapur + tramvay + metro + otobüs = 2 tam 2 aktarma... 5 lira gibi birşey.

Ha diyeceksiniz ki uzun körüklülere ne oldu. Kullanılıyorlar. Güzergahı değişti. 34T Avcılar - Topkapı arası çalışıyorlar şu anda...

Yiğidi öldür ama hakkını ver. Metrobüs çok rahatlattı istanbulu.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

internetin düzelmesinin sebebide devletin elinden çıkıp özel sektöre geçmesinden dolayı ve şu anda rekabet bile yok. yani adam gibi bi özelleştirilme yapılmadı benim isteğim tüm altyapılar devletin elinden çıkıp özel sektörün eline verilmesi böylece fiyatlarda makulleşicek ama şu an türkiyede her özelleştirmeye vatan elden gidiyo diyenler yüzünden iyi yatırımlar yapılmıyo.

şimdi sen ülkenin en karlı işletmelerinden birini 4 yıllık kaarından ucuza satarsan ve bu işletmenin sadece gayrimenkullerinin değeri bile satış değerinin 20 katı ise ve satış sözleşmesinde gayrimenkuller satılamaz dendiği halde alan adamlar boy boy gazete ilanı ile gayrimenkulleri açık açık satıp şirketin içini boşaltırken sen kafanı çevirirsen; insanlar vatan elden gidiyor der.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah napolyon <3
10 senelik teknolojik gelişmelerin doğal sonucunu olan internetteki hızlanmayı sanki akp'nin başarısıymış gibi anlatmıyor musun? harikasın bence suat kılıç gitsin sen gel :)
(bu arada en pahalı internete ve teknolojik olarak en yetersiz alt yapıya sahibiz)
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

benim için akp nin en iyi hizmetleri birincisi internet altyapısı adam gibi bi hale geldi, bi diğeride bi belediyeye işin düştüğü zaman işini yaptırana kadar günler geçmiyo ve kibarlar. onun dışında zaten devletle başka işimde yok ben yapılan hizmet e bakarım. chp hiçbişey yapmıodu ama kk ile değişebileceğini düşünüyorum onun dışında ilgilenmem.

Heee geçenlerde kaşındım 1mbit ten 8mbite geçtim cem yılmazın tabiri ile hattım ağladı.
Sosyal ağlarda paylaş

cahil cuhela konusup "metrobus cogzel" filan demeyin. metrobus yapmak bir yatirim filan degil, bir basari degil. adamlar dunyanin her yerinde olan "toplu tasimaya ozel serit" sistemini getirdi. yoksa "metrobus cok iyi yeaa" demek cok anlamsiz.

eger toplu tasimada ilerleme kazanilacaksa boyle petrole dayali, omru kisa olan kara ulasimiyla ilerlerme kazanilmaz. eger birsey yapacaktiysa rayli sistem yapaydi da biz de alkislayaydik.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

en karlı işletmeyi devlet yönetmez. devlet zaten vergi alıyo bide gelir için işçi çalıştırıp parayla napıcak. devlet idareyi sağlar, ekonomiyi halk çevirir. şunu anlamadınız gitti.

devlet yonetmiyor diye 4 yillik kara da satmaz. ayni sekilde devlet tekeller de yaratmaz. sektoru ozellestirir, rekabet yaratir, oradan gelen lisans parasiyla altyapi yatirimi yapar.

bizimki ne yapar? tekel olan devletin kontrolundeki karli firmayi zararina satar, gelen parayla da gemicik alir
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

akp reklamları:
aslında biz yapmadık.x2 (bolu tüneli + hava yolu)
elimize yüzümüze bulaştırmıştık (hızlı/hızlandırılmış tren)

chp reklamları:
diyecek fazla bişi bulamadık. biz de duygu sömürüsü yapıyoruz işte. ya tutarsa

objektifliğini takdir ettim dasaaa. izindeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...