Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 gerci cogu kisi bc oynuyor da var midir oynayan? server durumlari felan nasildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 http://www.game-monitor.com/search.php?game=bf2&country Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Steam indirimi için açmışsın sanırım :) Ben de demin aldım, indirip baktım. 64 kişilik serverlar hâla çok rahat doluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Bende dün dnr da dolanırken aldım, server sorunu yok ve hep kalabalık oluyor. Oyun iyide çok karambol oluyor, harita büyük, tank, uçak derken çok karman çorman oluyor. Coh tadı alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 company of heroes tadı mı almayı bekliyordun bf2'den? yoksa cod mu yazacaktın. neyse ama iki seçenek de çok alakasız zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 city of heroes falan. Belki medal of honor denmek istenmiştir. ama onunda bi alakası yok hani coh moh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wryyy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Hazir BF thread i acilmisken sorayim. Bir battlefield indirip campaign oynamayi dusunuyodum. Bad Company var nasildir iyi midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 bi tek bad company'nin campaign'i var zaten sdf hadi bu başlığı "bf3 beta çıkana kadar bf2 oynayalım" başlığına çevirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wryyy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Diger BF lerin single player i yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 yok. sadece multi antremanı yapmak için bot atabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Abi lanparty'de ne güzel BF2 oynandı ama sonra birileri ağladı "helikopter yok beyleeer" diye, üzdüler beni. Bilgisayarımı kapatmakla tehdit etti yetersizler. CS'de "AWP YASSAH ARKADAŞIM" ile aynı zihniyet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 hadi bf2. helikopterli hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Abi ağlatıyor BF2 install olayı ya, seneler sürüyor. Kolay yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 play4free'ye mi atlasak napsak? pre-order beremiz de var hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 play4free oynarsanız gelirim bende yukluydu fazla girmedim ama sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 İyimidir ki bf2 kadar acaba, ben 1-2 kere denemiştim, bug vardı, depth of field açarsan ironsight'a geçince ekran bulanık oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Silphatos said: company of heroes tadı mı almayı bekliyordun bf2'den? yoksa cod mu yazacaktın. neyse ama iki seçenek de çok alakasız zaten sdf Lol yeni fark ettim evet COD yazacaktım :). COD oynadım uzun süre yani ilkini united offense, ikincisi o kadar iyi değildi sniper ı kullanmak kolaylaştırılımış ve shotgun eklenmişdi olaya ki oyunu etrafda shotgun ile gezen bam bam dolanan tipler ile oyun bitmişdi yani kendine özgü havasını yitirmişdi. Klasik bir fps eye döndü oyun. Bu BF2 biraz garip iyi oyun ama mesela birine ateş ettiğinde ahanda admı vuruyorum hissi yok yani COD a göre o tatmini vermiyor. Silahları kullanmak yine tatmin edici değil, COD2 dede o his vardı. COD un ses efekleti çok daha iyi BF2 de o tadıda alamadım. Tank, helikpter kullanmak yine çok havada kalmış. Diğer saçmalık ama BF2de çok daha yoğun karşışaldım ya adam zığlıyor, uznıyor tekrar zıplıyor hadi bilmem ne tavşan gibi buda oyundan soğutuyor BF2 daha bir similüsyın tadı veriyor COD a göre ama ulan adam tavşan gibi olunca karşımda oyun ciddiyetini yitiriyor. Dğer handikap büyük haritalarda iyi bir teamwork istiyor aksi halde oyun karambolden başka birşey değil. COD çok daha rafine bu açıdan bana göre oynanabilirliğ ve verdiği eğlence, ve kullandığınız silahın efekleti, birini vurduğunuzda verdiği tatmin çok daha yüksek. Tabi bunlar benim subjektif fikirlerim arkadaşlar hatırlatırım, aksi halde felaket bir tartışmaya dönecek gibi :). BF2 ve COD farklı iki tarz diyebilirim FPS ler tamam ama BF2 daha bir similasyon tadı veriyor gibi. Böyle oluncada random playerler ile oynamak büyük haritalarda tamamen karombol, gerçi aksi halde tercihim yine COD olur. Ben tek kıstasım yani bir oyun iyi mi kötümü diye bir tasnif yapmam gerekiyorsa aldığım tek kıstas "eğlenceli mi". COD bu açından daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 bf2 yerine bc2 oynasak ya, ayrıca play4free'i de yeni gördüm. 1 hafta sonra aranıza dahil olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Law said: Silphatos said: company of heroes tadı mı almayı bekliyordun bf2'den? yoksa cod mu yazacaktın. neyse ama iki seçenek de çok alakasız zaten sdf Lol yeni fark ettim evet COD yazacaktım :). COD oynadım uzun süre yani ilkini united offense, ikincisi o kadar iyi değildi sniper ı kullanmak kolaylaştırılımış ve shotgun eklenmişdi olaya ki oyunu etrafda shotgun ile gezen bam bam dolanan tipler ile oyun bitmişdi yani kendine özgü havasını yitirmişdi. Klasik bir fps eye döndü oyun. Bu BF2 biraz garip iyi oyun ama mesela birine ateş ettiğinde ahanda admı vuruyorum hissi yok yani COD a göre o tatmini vermiyor. Silahları kullanmak yine tatmin edici değil, COD2 dede o his vardı. COD un ses efekleti çok daha iyi BF2 de o tadıda alamadım. Tank, helikpter kullanmak yine çok havada kalmış. Diğer saçmalık ama BF2de çok daha yoğun karşışaldım ya adam zığlıyor, uznıyor tekrar zıplıyor hadi bilmem ne tavşan gibi buda oyundan soğutuyor BF2 daha bir similüsyın tadı veriyor COD a göre ama ulan adam tavşan gibi olunca karşımda oyun ciddiyetini yitiriyor. Dğer handikap büyük haritalarda iyi bir teamwork istiyor aksi halde oyun karambolden başka birşey değil. COD çok daha rafine bu açıdan bana göre oynanabilirliğ ve verdiği eğlence, ve kullandığınız silahın efekleti, birini vurduğunuzda verdiği tatmin çok daha yüksek. Tabi bunlar benim subjektif fikirlerim arkadaşlar hatırlatırım, aksi halde felaket bir tartışmaya dönecek gibi :). BF2 ve COD farklı iki tarz diyebilirim FPS ler tamam ama BF2 daha bir similasyon tadı veriyor gibi. Böyle oluncada random playerler ile oynamak büyük haritalarda tamamen karombol, gerçi aksi halde tercihim yine COD olur. Ben tek kıstasım yani bir oyun iyi mi kötümü diye bir tasnif yapmam gerekiyorsa aldığım tek kıstas "eğlenceli mi". COD bu açından daha iyi. cod karambol değilmiş gibi konuşuyosun. kim kimi daha önce görürse gg üzerine kurulu direk, taktiksel hiçbirşey yok. killstreak ile bonus veren bi oyunun amacı kill almak dışında bişey de olmaz. misal ben bf2'yi 3-4 sene oynadım, cod'da bitek mw2'nin multiplayerını oynadım o da 2-3 ay falan sürdü. tabi "bunlar benim görüşüm" demişsin, saygı duymak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ben en son COD 1 de kaldım birde COD 2 yi oynadım, son çıkan hiçbir codu denemedim. Ha birde yine dediğim gibi tercih meselesi, cod bana daha eğlenceli geliyor bf2 ye göre. BF2 de ki en rahatsız edici yan silahlar bir garip, yani o his yok ahada admı vurdum ve yine silah kullanmanın bir eğlenceli yanı yok. Eğlendirmiyor beni sorun orda :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 son codları oynasan bf2'ye taparsın herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 O kadar bozdular demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar