TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bugun karşı karşıya gelen ezeli ekipler Sakaryaspor vs Kocaelispor maçında bir ilk yaşandı. Sakaryaspor, kocaeli spor karşısında 4-1 öne geçti ve kocaelispor taraftarı stadı terk etti.Sakarya taraftarlarının dakikalarca kocaelisporlu oyuncularla dalga geçmesi üzerine bir ilk yaşandı.Kocaelinin plakası 41 olması dolayısı ile kocaelisporlu oyuncular skoru bozmak uğraşsada bozamadı.Teknik ekibinin talimatı ile 88.dk da kocaelispor kalecisinin defans oyuncusu aracılığı ile kendi kalesine gol atarak skoru 5-1 yaptı ve plaka olmasını engelledi.BU hareketi ile bütün taraftar forumlarda kepaze durumuna düşen kocaelispor , rakibine gol atamayınca en başarılı formülün kendi kalelerine atmak olduğunu gösterdi. Bu hareketi ile kocaelispor, şehrinin plakası olmaması için kendi kalesine kasten gol atark tarihe geçti.=D
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ahmedinejad said: al birini vur ötekine ha. ne alaka abi, sakarya napmış şimdi, suçları 4 gol atmak mı :)
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bursaya sınırının olmasının bir şehirdeki vahim etkileri.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=87824
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Polyushka said: ahmedinejad said: al birini vur ötekine ha. ne alaka abi, sakarya napmış şimdi, suçları 4 gol atmak mı :) ya çocukça şeyler bunlar ne bilim, futbol için bu kadar delirmesi insanların garip.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 3 tane daha atsaydı o zaman sakarya 54 olurdu. kendi kalesine atması lazım tabi.
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ahaha abi bu ne rezalet ya. inanmak istemiyorum ahahahah
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yalnız ne biçimde şike söylentisi çıkarılır bundan. 5.5 üstü oynadıysa adam =)
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Kocaelispor Türk Futbol Tarihine geçti. abi bu türk futbol tarihine geçme 1965-1966'da olmuş.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Kocaelisporun sloganı; Usame baba bize kıyak yapsana Sakaryayı bombalasan Sakaryalı taraftarların cevabı
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 x ahmedinejad said: Polyushka said: ahmedinejad said: al birini vur ötekine ha. ne alaka abi, sakarya napmış şimdi, suçları 4 gol atmak mı :) ya çocukça şeyler bunlar ne bilim, futbol için bu kadar delirmesi insanların garip. y dalga geçme kısmı çocukça tabi. sonuna kadar katılıyorum. keşke hiç olmasa da, Galatasaray'ın 6-0'lık maçıyla hala dalga geçiliyor, 6s deniyor takıma, bjk ye malum 8jk deniyor hala falan. Tabi kavga, şiddet olmadıktan sonra, yine bir noktaya kadar anlayış gösterilebilir. Bu maçta ayrıca sanırım, Sakarya ile Kocaeli maçına derbi olarak bakılıyor, kendi içlerinde. Yani 4-1 olmasa da, yenen taraf diğeriyle dalga geçecekti yine. 4-1 olunca extrası olmuş işin Sakarya taraftarları açısından. Fakat ben yine de, oyuncuma ''kendi kalene gol at 5-1 olsun'' demezdim. Kocaeli cidden tarihe geçti yani. ahahahaha
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Şuna karşılık; http://www.youtube.com/watch?v=fSVRAJQ8oIc nasıl bıraktın o mübarek sakalı nasıl vurdun amerikayı usame baba bize kıyak yapsana sakaryayı bombalasana Şu pankartı açmışlar http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/226557_143833835690046_100001902919347_273982_642811_n.jpg
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Ya şu Anadolu çekişmeleri çok fason, Kocaeli-Sakarya rival mi şimdi nedir hikayeleri?
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ben bunların ikisini de bank asyada sanıyodum meğerse 2. ligdelermiş garibanlar
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 BulletRide said: Ya şu Anadolu çekişmeleri çok fason, Kocaeli-Sakarya rival mi şimdi nedir hikayeleri? ,abi yamulmuyorsam birisinden birisi yüzünden ligden düşmüş bir taraf bu şekilde başlamış.aynı bursa vs beşiktaş gibi
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Silphatos said: ben bunların ikisini de bank asyada sanıyodum meğerse 2. ligdelermiş garibanlar ahahhashahaaha
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 çok güzel lan useme baba tezehüratı muhahaha
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 "Tatar Ramazan" said: çok güzel lan useme baba tezehüratı muhahaha http://www.youtube.com/watch?v=nZ0kpRQ0mYk
Öne çıkan mesajlar