Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 scirocco 70k abi 60kya beetle mı olur ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 baz modeli 60 dan falan başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 sesu araba almaktan vazgeçmiş, siz kendi kendinize konuşuyosunuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 beetle in sadece 2.0 tfsi uretilecegi hakkinda bilginiz var di mi gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Clio 3 HB alma parçası cok pahalı kaza yaparsan zorlar. clio symbol falan al parçaları ucuz. yada albea al buda ucuz acemiliği atınca farklı bişeyler alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Arkadaşlar pek çok güzel araba önermiş ama sen aynı zamanda hesaplı olmasını yani parçalarının ve bakımının seni üzmemesini istediğini belirtmişsin. O zaman özellikle yerli ya da içeride parçası sıkıntı yaratmayacak bşr araba olmalı. Ben DACIA SANDERO diyorum ciddi olarak. Hem şirin araba. Hem fiyatı çok uygun. Hem motoru uygun, öyle 1.2 falan değil. Biraz çekişi de olmalı arabanın. Hem RENAULT gibi bir güvencesi var. Servisi, bakımı, yedek parçası diğer arabalara göre kat be kat ucuz. Sıfır arabaların bu kadar ucuz olduğu bir dönemde ben olsam hiçbir şart altında ikinci el araba almam. Çünkü 1 senelik bile olsa senden önce o arabanın başlına ne iş geldiğini kesinlikle bilemezsin. Sıfır araba al ve iyisiyle-kötüsüyle araba senin olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 moncici said: sesu said: İlk arabam olacak, ehliyet kursu dışında hiç araba kullanmadım sdf sesu said: Bir de manüel arabayla bu trafikte delirir miyim? http://www.youtube.com/watch?v=WWaLxFIVX1s AHAHAHA Abi tipik kadın şöför muamelesi yapmasanıza gayet iyi araba kullanıyorum (kendini düşünmüyorsan bizi düşün diyenlere sdf). Ben ikinci el Seat İbiza almaya karar verdim. 2009, 2010 falan. Bakınıyorum şimdi sahibindende falan. Çarşamba da ehliyetimi alıyorum bugün başvurdum^^ Şu sırada benzin fiyatlarındaki artışları okumak da hiç hoş değil ayrıca, sinirim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Ahahah güldüm yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 1.6 ibiza al sen 12 litre ortalama yaka yaka gider gelirsin. köprüde ayaklı kanepe gibin korkutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Yapmayın abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 honda civic al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Esh said: beetle in sadece 2.0 tfsi uretilecegi hakkinda bilginiz var di mi gencler. O zaman giriş fiyatı 17k + 23k = 40k eur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 sesu said: Yapmayın abi :( tüp taktır kardeş tüp http://www.youtube.com/watch?v=Svje1OEOGgY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 sesu said: moncici said: sesu said: İlk arabam olacak, ehliyet kursu dışında hiç araba kullanmadım sdf sesu said: Bir de manüel arabayla bu trafikte delirir miyim? http://www.youtube.com/watch?v=WWaLxFIVX1s AHAHAHA Abi tipik kadın şöför muamelesi yapmasanıza gayet iyi araba kullanıyorum (kendini düşünmüyorsan bizi düşün diyenlere sdf). Ben ikinci el Seat İbiza almaya karar verdim. 2009, 2010 falan. Bakınıyorum şimdi sahibindende falan. Çarşamba da ehliyetimi alıyorum bugün başvurdum^^ Şu sırada benzin fiyatlarındaki artışları okumak da hiç hoş değil ayrıca, sinirim bozuldu. haha aferin dogru karar. alirken kol koyma yerinin olmasina dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Seat 1.2 dsg gelmisse gozun kapali alabilirsin. 3 kurus ucuz olsun diye 2. Ele yonelmenin anlami olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Jip yavrusu ,1.2 motor yokuşta kaymaz gaza basmasan da gider. 1.90cm boyun olsa kafan anca tavanına değer :D Bir araştır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Ben WV aldım!! dsfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 polo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 hayırlı olsun lan kazasız belasız kullanda bizde caddede karı kız keserik piyasaya çıkarız kahgdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Polo evet 1.4 2007 ve tertemiz. Teşekkür ederim^^ Yarın alacağım arabayı gerçi daha almadım. Bu arada evimin yanındaki galeride buldum abi arabayı çok komik asdsaf. Otomatink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 kaç gayme oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 iyi check ettir serviste, aldıktan sonra iş çıkarmasın. hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Ustaya götürdüm zaten canım göstermeden alır mıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Hayırlı olsun kazasız belasız istanbul trafiğinde haydara ihtiyaç duymadan kullanman dileğiyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 sesu said: Otomatink yay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar