Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir yardım edin pilinz

sesu

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar pek çok güzel araba önermiş ama sen aynı zamanda hesaplı olmasını yani parçalarının ve bakımının seni üzmemesini istediğini belirtmişsin. O zaman özellikle yerli ya da içeride parçası sıkıntı yaratmayacak bşr araba olmalı.

Ben DACIA SANDERO diyorum ciddi olarak.
Hem şirin araba.
Hem fiyatı çok uygun.
Hem motoru uygun, öyle 1.2 falan değil. Biraz çekişi de olmalı arabanın.
Hem RENAULT gibi bir güvencesi var. Servisi, bakımı, yedek parçası diğer arabalara göre kat be kat ucuz.

Sıfır arabaların bu kadar ucuz olduğu bir dönemde ben olsam hiçbir şart altında ikinci el araba almam. Çünkü 1 senelik bile olsa senden önce o arabanın başlına ne iş geldiğini kesinlikle bilemezsin. Sıfır araba al ve iyisiyle-kötüsüyle araba senin olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

moncici said:

sesu said:

İlk arabam olacak, ehliyet kursu dışında hiç araba kullanmadım sdf

sesu said:
Bir de manüel arabayla bu trafikte delirir miyim?

http://www.youtube.com/watch?v=WWaLxFIVX1s

AHAHAHA

Abi tipik kadın şöför muamelesi yapmasanıza gayet iyi araba kullanıyorum (kendini düşünmüyorsan bizi düşün diyenlere sdf). Ben ikinci el Seat İbiza almaya karar verdim. 2009, 2010 falan. Bakınıyorum şimdi sahibindende falan. Çarşamba da ehliyetimi alıyorum bugün başvurdum^^ Şu sırada benzin fiyatlarındaki artışları okumak da hiç hoş değil ayrıca, sinirim bozuldu.
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

moncici said:

sesu said:

İlk arabam olacak, ehliyet kursu dışında hiç araba kullanmadım sdf

sesu said:
Bir de manüel arabayla bu trafikte delirir miyim?

http://www.youtube.com/watch?v=WWaLxFIVX1s

AHAHAHA

Abi tipik kadın şöför muamelesi yapmasanıza gayet iyi araba kullanıyorum (kendini düşünmüyorsan bizi düşün diyenlere sdf). Ben ikinci el Seat İbiza almaya karar verdim. 2009, 2010 falan. Bakınıyorum şimdi sahibindende falan. Çarşamba da ehliyetimi alıyorum bugün başvurdum^^ Şu sırada benzin fiyatlarındaki artışları okumak da hiç hoş değil ayrıca, sinirim bozuldu.

haha aferin dogru karar.
alirken kol koyma yerinin olmasina dikkat et.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...