Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elven Legacy


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Oyunumuz bu: http://store.steampowered.com/app/25850/

Dün aldım, çok güzel oyunmuş. SRPG sever herkes almalı. Fire Emblem tarzında oyun. Paradox Interactive'in oyunlar genelde çok seveceğim oyunlar oluyor, bunu da Padadox'u gürüp aldım.

En azından demoyu deneyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Oyun indirimde şu an: http://www.greenmangaming.com/games/strategy/elven-legacy-collection/

Ayrıca alacaksanız siteye referrallımdan üye olabilirsin :) http://www.greenmangaming.com/?gmgr=losadura Tıklayıp tepeden register denemiz yeter. Siz aldıktan sonra ikimize de 5 euro credit hediye ederler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Farklı sonlar var. RTS denebilir mi bilmiyorum. Real time değil. Turn-based strategy ama direk. Askerlerle birlikte seni hex ile kaplı haritaya bırakıyor, orada tur zamanlı dövüşüyorsunuz düşmanlar. Bir büyük harita var heroların filan yürüdü. Klasik SRPG förmülü biraz batılaştırılmış gibi geldi bana açıklayamayacağım bir nedenle (büyük ihtimalle JRPG tarzı karakterler, çizimler, konular filan olmadığı için :)) ama SRPG yani.

Oynayın. Ben hep oynuyorum açıp açıp. Öyle güzel SRPG seviyorsan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hereos III oynarken kafanda kurduğun fantaziler bile o oyunu bugünün SRPGlerinden daha SRPG yapıyodu sdf

alıyorlar strateji oyununu, on senelik hero konseptini koyuyolar, herolara bi iki diyolog bi de multiple ending koyup vouuv hiç kimsenin yapamadığı strateji rpg genresinde oyun yaptık diye dolaşıyolar. heroların diyologları dışında hepsi hereos IIIte var
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Abi sen SRPG konseptini yanlış anlamışsın. Final Fantasy Tactics, Fire Emblem, Disgaea, Front Mission, Luminous Arc... Bunlar SRPG oyunları. Japon icadi bir tür zaten. Hastasıyım ben de =) Öyle 50-60 saat süren, aşırı zor olan oyunlar. Elven Legacy de zor zaten son seviyede oynayınca ama aşırı değil maalesef =(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...