Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Oyunumuz bu: http://store.steampowered.com/app/25850/ Dün aldım, çok güzel oyunmuş. SRPG sever herkes almalı. Fire Emblem tarzında oyun. Paradox Interactive'in oyunlar genelde çok seveceğim oyunlar oluyor, bunu da Padadox'u gürüp aldım. En azından demoyu deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 elfleri sevmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Oyun indirimde şu an: http://www.greenmangaming.com/games/strategy/elven-legacy-collection/ Ayrıca alacaksanız siteye referrallımdan üye olabilirsin :) http://www.greenmangaming.com/?gmgr=losadura Tıklayıp tepeden register denemiz yeter. Siz aldıktan sonra ikimize de 5 euro credit hediye ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 tuncay kos elfler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Gamersgate'de ücretsiz: http://www.gamersgate.com/FG-ELVEN/elven-legacy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 add to slot'a basıyorum ama oyunlarım arasında görünmüyor sonra. anlamadım ne yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Burada duruyorlar: http://www.gamersgate.com/account/freegames Ben de EU:Rome aldım ama indirmeyi beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 hiç görünmüyor da o sayfada oyun, indirmesi bir yana. anlamadım gitti. shelf'te filan hiçbiryerde yok bütün gidilebilecek yerlere gittim hesap sayfasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Daha bu gün çıktı. DL de buglı. Düzeltirler sanırım kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 evet oyun gözükmüyor,sıkıntı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 halen beta olmasi lazim. Herkese acik olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 SRPG yapabiliyorlar mı düzgün? en son çıkanlar %90 RTS, %10RPG idi yani kötüydü arthur marthur, bi de spell bişey 2 mi ne o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Evet, düzgün SRPG bu. Birazcık farklı, ama SRPG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 sina sevmediyse güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 oynamadım lan daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 GERGE said: Evet, düzgün SRPG bu. Birazcık farklı, ama SRPG. yani herolu RTS + multiple ending kombinasyonuna SRPG deme eğilimi var şu sıralar onun bir parçası mı bu da sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Farklı sonlar var. RTS denebilir mi bilmiyorum. Real time değil. Turn-based strategy ama direk. Askerlerle birlikte seni hex ile kaplı haritaya bırakıyor, orada tur zamanlı dövüşüyorsunuz düşmanlar. Bir büyük harita var heroların filan yürüdü. Klasik SRPG förmülü biraz batılaştırılmış gibi geldi bana açıklayamayacağım bir nedenle (büyük ihtimalle JRPG tarzı karakterler, çizimler, konular filan olmadığı için :)) ama SRPG yani. Oynayın. Ben hep oynuyorum açıp açıp. Öyle güzel SRPG seviyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 hmm turnbased ise daha çok sevebilirim hereos III bile bugün çıkan SRPGlerden daha SRPGydi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Heroes III pek SRPG sayılmaz ya. Hatta hiç sayılmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 işte bugünki SRPGlerin halini sen düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 abi bırak heroes III gibi bi oyuna srpg dedin artık senle oyun tartışmak bile istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 hereos III oynarken kafanda kurduğun fantaziler bile o oyunu bugünün SRPGlerinden daha SRPG yapıyodu sdf alıyorlar strateji oyununu, on senelik hero konseptini koyuyolar, herolara bi iki diyolog bi de multiple ending koyup vouuv hiç kimsenin yapamadığı strateji rpg genresinde oyun yaptık diye dolaşıyolar. heroların diyologları dışında hepsi hereos IIIte var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 army formation ve commandlerin genişletildiği mount and blade modları bile daha SRPG lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 çok kırgınım ben SRPGlere. her seferinde "abi bu sefer oldu yarattık strateji rpgnin mükemmel karışımını" diye oyun çıkartıyorlar ama tısss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Abi sen SRPG konseptini yanlış anlamışsın. Final Fantasy Tactics, Fire Emblem, Disgaea, Front Mission, Luminous Arc... Bunlar SRPG oyunları. Japon icadi bir tür zaten. Hastasıyım ben de =) Öyle 50-60 saat süren, aşırı zor olan oyunlar. Elven Legacy de zor zaten son seviyede oynayınca ama aşırı değil maalesef =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar