reyou Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 sole bi site yapmistik zamaninda http://forum.paticik.com/read.php?5,5518036,5522692#msg-5522692 internetteki free software videolarini toplayip tek bi site altinda yayinlamakti niyetimiz. sonrasinda microsofttan muthis bir rage geldi. adamlar nie bizim videolari arakliyosunuz fln dediler, bende dedim koskoca Microsoftsunuz videolarinizin cogu free zaten public ben alincami sorun oluyo die fln. halbuki microsoft disinda video aldigim yerlerdeki adamlardan izin fln almistim simdiye kadar herkes hayhay dedi, lan [email protected] a da mail atilmazki video almak icin diye ellememistik :D adamlara tum videolari siliyimmi? diyorum ses seda yok nese uzatmiyim surdaki linklerde ozeti gorebilirsiniz, http://twitter.com/#!/search/iamthecoder%20 http://iamthecoder.com/AboutUs.aspx sanirim bugun siteyi kapatiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 hiç bişe olmaz kafanı takma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bişi olmaz. resmi olarak sana ulaşıp aha bunları kaldır yoksa aklını alırım demedikleri sürece np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yusufcuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Sdf okudumda bayağı bir tartışmıssın adamlarla hem facebook hemde twitter'dan da, adamlar da bırakıcak gibi değil. Sen silene kadar kontrol edicekler, büyük ihtimal mictosoft'un bu tip işler için tuttuğu adamlardır bunlar, kopya ürünleri takip departmanı diye bir şey varsa, aha bu tipler onlar işte. Edit : Ayrıca fikirde güzeldi, tasarımda basitti, kesin tutar diyordum. Bilmiyorum ama eğer bizimkilerin dediği gibi sorun çıkmayacaksa kalsın diyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Abi resmi bi yazı alana kadar bekle derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ms'inkileri gösterimden kaldır abi. ötekilerle devam et. adamlarla da konuş, kaldırdım de. sonra da izin iste. PROBLEM? da de arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi resmen yusufcuk olduk, ha bide facebook tan mesaj yazan adam, daha onceden kitabini okudugum programcilardan biri, adamlarin pek ipleyip dert edeceklerini sanmiyordum :) bide bole antipati toplamisken adamlarda maytap gecer gibi daha fazla eklemek abes olur diye dusunduk. hayir adamlar surekli yuvarlak konusuyo biride cikip kaldir kardesim sunlari demiyo. ama solede bisi var mesela http://iamthecoder.com/iamthecoder/AboutUs.aspx?fb_comment_id=fbc_10150157441016317_16351076_10150175977486317#f1312fd49 burda adamlar sevdik fln demislar :P bide 1-2 kisi sitenin contact bolumunden mesaj atmis siteniz cok guzel lutfen devam edin diye. o kadarda emek harcadik biz videolari categorize edicez diye. ya bu microsofttaki adamlarin deme haklari yok bole biseye yada avukatlarina fln soruyolar bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 said: MSDN Site Manager. Architecture, Azure, Data, Oslo, P&P, SQL Server. My opinions are my own tartıştığın adam işte klasik kendini allah zanneden coder. resmi yazı gelene kadar elleme bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi niye bu tarz olaylarda bu kadar korkuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 said: is there a reason you can't just put a link from your page to where you found the video? That helps build community. şunu yapsan iyi olurdu ama. kaynak göster hiç olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi bu adamlar şakaya gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bi bok yapamazlar takil bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ahmedinejad said: said: is there a reason you can't just put a link from your page to where you found the video? That helps build community. şunu yapsan iyi olurdu ama. kaynak göster hiç olmazsa adamlara sunu yazdik; @tobint Sorry for misunderstanding about our website. If we attach original link of the video in our video page is this going to help? adam sole devam etmis @IamTheCoder not really. Many people/companies monetize the views on their page from those videos. When you put them directly on your page.. soledim yani orjinal kaynagini koyim sorun degil diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 olsun sen yine de belirt link olarak altta. zor olmasa gerek. iyi niyetini göstermiş olursun. ileride kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ayrıca siteden önce vimeo account'u var yani. vimeo'ya şikayet ederlerse ve videolarda cp varsa direkt account'un uçabilir, yedekle derim videoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ahmedinejad said: olsun sen yine de belirt link olarak altta. zor olmasa gerek. iyi niyetini göstermiş olursun. ileride kullanabilirsin. mantıklı lan. "ben dedim, net bir şekilde kaldır demediler. ben de sordum kaynak mı göstereyim diye. ona da net ve açık bir cevap vermediler. yine de iyi niyet göstergesi olarak kaynakları ekledim." dersen jüri seni çok sevecektir. işe yaramazsa azınlığım ve eziliyorum dersin. sığınma bile verirler bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 olm bu twitterdaki tobint kimdir amma prim vermişim. saaa ne yapraam sen bill gates misin desene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 adamın tipe falan gıcık oldum. o öyle olmaz böyle olur demek için bekliyo abi adam resmen. böyle yolda görsem ağzını kırarım SANANE LAN SANANE?! diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 microsoft a mail aticam en son artik bakalim ne dicekler. sonucu solerim burdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 SpiderS_DangeR said: Abi resmi bi yazı alana kadar bekle derim ben resmi bi yazı derken mahkeme celbi mi alsın adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 hayır abi microsofttan antetli kağıtta falan yazı gönderirler önce heralde mahkemeye vermeden önce, onu kastettim resmi yazı derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 who's permission at Microsoft do you claim to have? I'd like to follow up with them. once whose'la who's farkini ogrensin, sonra lagaluga yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ya abicim ms le falan olacak iş değil buu. videoları barındıran yer vimeo, önce oraya abanmaları lazım, ki vimeo da telife o kadar saygılı ki 2 telifli videoya tüm hesabı kapatır yani, merak etmeyin bişicik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 hayir bide bunu dedikten sonra adama we thought that it would not be problem for Microsoft. if it is we have to remove them. There is nothing to do. adam cevap vermedi, adamin bloguna gittim yine ayni sekilde mesaj attim, mailimi verdim cevap yok. sonunda microsoftun privacy hede hodo islerine bakan kismina mail attim konu ile ilgili bakalim ne dicekler. hayir adamlar para ile satiyo olsa videolari neyse, bide yanlarina download linki koyuyolar, yani al yukle istedigin yerde paylas gibisinden. acaba videolarda silverlight yerine flash kullandigim icinmi kizdilar :D bide diger insanlari savunuyolar yok onlarin trafigini fln calarmisim fln diye, e zaten her videonun basina sonuna adamlar websitelerinin linkini fln koyuyolar. onun haricinde linklerinide koyucam, sonucta internette free konmus videolar. fizy de sonucda youtube dan arak yapmiyomuydu sarkilari fln onlar yotube linkini fln bile koymuyolar sonucta. ne biliim kafamiz karisti bizimde, benim arkadaslar tabi turkiyede kafalari rahat abd de olan benim, enselerlerse beni enselicekler, site fln hep benim uzerime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar