nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 yok izmirliyim ben. hiç duymadım valla. bi memo dondurma bilirim buna benzer, o kadar. şimdilerde maraş usulü mü ne var otarz bişey heralde. çakma sakızlı dondurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 RamsesII said: doritos alaturkayı kaldırdılar ona üzülüyorum ben,çok güzeldi neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bi ara dipppas diye sossuz sade vardı. tuzu da daha azdı. o mükemmeldi. sonra kimse sos almıyo diyip kaldırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 pizza pizza'nın pizza baharatı diye bişiisi var. ben onla birlikte yapıyorum çokgzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 tamam işte sosa banmalık, kendinde aroması olmayan sade doritos vardı tuzsuz. kavanozda ayrıca sos satıyolardı onu demiyorum. ona alternatif öneri var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 patos critos buggles normal ve acılı (tu) cheetos her türlü ve son olarak yeni keşfettim çerezza süt mısırlı cips süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bütün aromalı cipslere msg basıyolar ondan lezzetli oluyo galiba lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 macro larda satılan cipsler var tuzlu adı aklıma gelmiyo favorim onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 patates cipslerini sade mısır cipslerini baharatlı seviyorum gerçi eskiden kırmızıbiberli mi ne lays vardı o da iyiydi saygılar efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 lays iyi ama çerezza sinema bambaşka bişey ya umarım tedavülden kalkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ilk "hasat şenlikleri" adı altında çıkmıştı bu. yanılmıyorum dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Bu çerezza süt mısırını denedim.Lan resmen top krak bu başka bi olayı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 kesinlikle top krak daha güzel. bi çuval ürünü alıyosun, bakıyosun pakede YİRMİ GRAM yazıyor. adamlar nasıl şişirmişlerse asrın yalıtım malzemesini bulmuşlar haberi yok. %99 hava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 dün aldım iki üç tane yedim çok yağlı ve hiç lezzetli değil. elleri yağlandırması da ayrı bi gıcıklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 süt mısırlı çerezzaya laf eden çarpılır. yam yam yam yam kurabiye canavarı gibi yiyorum resmen. http://www.youtube.com/watch?v=eKw4L0Ct9Xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 tekrar söylüyorum, süt mısırlı çitos burjuvazik elitizme kurban olmuş top krak mastürbasyonundan başka bir şey değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ben süt mısırlı çerezzamı süt banyosu yaparken bi elimde şarap, diğer elimde nutella ile tercih ediyorum. BAA MI DİDİN!!?!!?!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ben top krakı sanayide ustamdan fırsat kaldıkça gres yağına dipleyerek yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Edit attım da sdfgbsfdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 kendine gel seagle adsffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Biz makinecilerin hayali, hatunların göbeğinden M10 somun yemek, tenlerinden gres yağı hüpletmek falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 olsun. sen gene de şunu her yerde söyleme. zaten bursalısın asdfs SeaGle said: Gres ile iyi gitmeyen ne olabilir ki, mmh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 OHA Bİ DK LAN Ulan bursalıdan daha bursaısınız ha, ne fesatmış lan içiniz aboo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 edit süresi de geçmiş. oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 LAN QUOTE ALMIŞSIN sfdgsfdgsdgfsdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar