Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 benimde rteli başlıgım oldu http://www.youtube.com/watch?v=qNkqVWD4M9o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 site tarihçesinden said: ve 11.07.1992 tarih 21281 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 3837 Sayılı Kanunun 9. Ek Maddesi ile Zonguldak Karaelmas Üniversitesi kurulmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 asfgyasuvgjkfasf 92'de kurulmuş üniversite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 İstanbul üniversitesini de kurmuş diyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Tüm gazetelere, televizyonlara spam modunda yollamayı öneriyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 adamlar o kadar boş boş üniversite açıyor ki kendileri bile takip edememiş hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 2007'de ele geçirdik demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 GERGE said: Tüm gazetelere, televizyonlara spam modunda yollamayı öneriyorum bunu. yayınlamaz kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi adamlar astaldi'ye yaptırılan tüneli biz yaptırdık diyor kimse ses etmiyor dünyada artan havayolu trafiği ve kentlerde toplanan nüfusu hiçe sayıp hava alanlarını arttırdık reklamları gibi reklamlar yapıyor kimse ses etmiyor dahası!! kaza yapıp 37kişiyi öldüren -ve bunu tamamen komik sebeplerle örttüler- sonrasında eskişehirde bi daha kaza yapan hızlı tren ile reklam yapıyorlar kimse ses etmiyor. adam biz kurduk demiş. o mu dokunacak allasen ya. ben kurdum, sen kurdun. hepimiz kurucuyuz olm! haaa.. işin şu tarafı var. ben türk halkının hafızasına ginkgo biloba enjekte edeyim, omega-3 vereyim. belki işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Laorx said: 2007'de ele geçirdik demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bide, atma recep din kardeşiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yapsınlar ya reklam, türk telekomu yok pahasına sattık özellştirmelerde neler neler yaptık belediyelerde ne projelere imza attık. yeri geldi çinden granit aldık, döşettik, kaldırttık bi daha döşettik. 2b dedik, ağaçları kestirdik. acarkent'e bile diş geçirmedik. şidmi vergisini de almıyoruz. doğalgazı hiç sormayın kaç para veriyoruz, nasıl bir formülle gaz alıyoruz biz bile bilmiyoruz. siteleri yasakladık, gazetecileri içeri aldık. mutluyuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bide ordaki koyunlar HAAAYİİİRRRRRRR diye bagirmiyor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 said: salak yemin ederim gerizekalı bu çocuk ya. swacracker 2 hours ago ben demedim ona gore asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Ardeth said: adamlar o kadar boş boş üniversite açıyor ki kendileri bile takip edememiş hahaha ahahah this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 zonguldak chp be tayip kanka, sana oy çıkmaz oradan :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Acaba dinleyenler arasında "olur mu ya, önceden de vardı ?" diyen olmuş mudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 "Atma Recep din kardesiyiz". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 asterpitix isimli youtube kullanıcısının yorumu gayet iyi: youtube said: kalabalıkta HAYIIIIRRR diyor... yaşadığınız vilayette üniversite ne zaman kurulmuş haberiniz yok.. sonra birileri BİDON KAFALI, KOYUN dediğinde, BUNLAR CAHİL CÜHEYLA DAN OY ALIYOR tespiti yaptığında kızıyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 hakkaten 2007 de buradan kopup karabuk universitesi acilmis ama Ardeth said: adamlar o kadar boş boş üniversite açıyor ki kendileri bile takip edememiş hahaha Simdi CHP doneminde universiteler karneyle aciliyodu savunmasi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 her seçimde yüzümüzde tebessüme sebep olan akp güruhu, teşekkür ederiz :) dasaaa said: ... halkının hafızasına ginkgo biloba enjekte edeyim, omega-3 vereyim. belki işe yarar.. bence transplantasyon daha yüksek ihtimal. muhtemelen geri dönüş şansı yoktur artık şu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Laorx said: 2007'de ele geçirdik demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 O ne ya hayııır diye bağırıyo millet haha, Kalabalığın saçı yok bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 chp doneminde universite yoktu, ssk dan siparisle yurtdisindan universite geliyordu, kilicdaroglu batirdi hep OSYM yi, bu zihniyet yurtlari ogrenciye muhtac duruma getirdi ama benim halkim artik uyandi benim halkim artik uyandiii, medeniyeeeeet ne gerektiriyorsa onu talep ediyor, universte sitiyor puskevit istiyor, anne benim niye puskevitim yok benim niye universitem yok diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 adam iyice herseyi kendi yapti sanmaya basladi lan, bunun sonu kim jong il. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar