miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ekşiden bırı paylaşmıs,ts nın ıkıncı golü. http://www.youtube.com/watch?v=DO58jDDA_Lw&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 http://www.trabzonspor.mobi/wp-content/uploads/2008/07/1nike1oh3.jpg Trabzon avea'lı. Your argument is invalid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 nasil hata yapmis karabuk'un stoperi oyle ya. berabere bitse ne guzel olucakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 umutun golü ya, hala gülüyorum ahahahah. nese, 2 hafta kaldı. bu sene nasıl şampiyon olamicaz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 haftaya beraberesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bi sus bre, birak olalim iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Ts nin rakibi olacak ve maç sonrası zengınleşecek takımlar kımler kalan haftalarda acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bülent ataman neler söylüyor öle abowwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 aha haftanın polemigi de cıktı. karabuk yedek kalecisi cok fena salladı emenikeye ahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 teşvik primi aldığı iddia edilen, trabzonlu yedek kaleci di mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 umutun golu pozisyonu oncesinde topa yatan ama ozellikle topu ıskalayan bucalı defans kım ya ahaha komedi literaturune girer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 o adam napmis lan oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 para kolay kazanılmıyor. napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 fener ateizmin hizmetinde. said: Bucanin golünde göz yasi geldi.. Umutun gölünde ne oldugunu sasirdim.. Bayilmisa yakindim.. Selcuk'a kirmizi veremeyen hakemi *** Bu gidislen Allaha inancim kalmayacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bülent ataman kome3dısı devam edıyor kaçırmayın.emenıke butun hafta antremana cıkamadı ama oynamasını beklıyordum,kütüğümü değiştirmem mümkün değil trabzonda dogdum vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 miyaw33 said: bülent ataman kome3dısı devam edıyor kaçırmayın.emenıke butun hafta antremana cıkamadı ama oynamasını beklıyordum,kütüğümü değiştirmem mümkün değil trabzonda dogdum vsvs bu çok iyiymiş. adam sağlığını tehlikeye atacaktı trabzon için. bir hafta antreman yapmadan maça çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 hadi emenike fenerde dedi bülent. akarlar seneye niyangla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yok muydu emenike? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 olsa fener kazanabilir miydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Zegna said: umutun golu pozisyonu oncesinde topa yatan ama ozellikle topu ıskalayan bucalı defans kım ya ahaha komedi literaturune girer :) şimdi gördüm de, mükemmelmiş adam ya hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yücel ildiz: "emenike son kontrollerde kendini iyi hissetmediğini söyledi. ama psikolojik ama fiziksel bilmiyorum çok net. zorla da oynatabilecek degiliz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Hafta içinde sakat olan Emenike'nin neden Trabzon için futbol kariyerini riske atmadığına hayıflanana kadar, ikinci golde Bucaspor stoperinin gerçekten çok bariz ve aşırı komik olan yatışına bakalım, kalecisinin yediği gole bakalım, Karabük taraftarının "şampiyon Trabzon" diye bağırmasını konuşalım, Karabük kalecisinin 90+3'te korner kullanılırken FB ceza sahasına gelmesini inceleyelim. Kim satılmış, kim motive olmuş? Emenike satacak olsa geçen hafta bir sarı görür öyle satardı ayrıca mis gibi, "sakatım" diye polemiğe yer bırakmazdı. Tamam keşke Emenike oynasaydı, keşke bizim düşmekten zor yırttığımız sene FB şampiyon olmasa falan diye çok üzülüyorsunuz da, tek taraflı da bakmayın her şeye, bakacaksanız da "FB kim ki düşman olalım lol" triplerine girmeyin ayrı topiklerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 umutun golde yatan adam çok iyi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yahu buca madem satıyor, adamlar mal mı 88 de 1-1 yapsınlar. 0-1 gidiyor iste uyuyup bitirirler macı cok net. hadi onu gectim, bucalı oyuncu sacma calım yemis tamam da karabuk de muhammed de ıskalayıp luganoya gol yaptırdı. satan satana anasını satayım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 harbi su satma muhabbeti baydı he. sezon sonu sampiyon olamazsa fener gozyasları sel olur bu sefer herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar