Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Karabukspor - Fenerbahçe / 08.05.2011 @ 20.00

Phyx

Öne çıkan mesajlar

miyaw33 said:

bülent ataman kome3dısı devam edıyor kaçırmayın.emenıke butun hafta antremana cıkamadı ama oynamasını beklıyordum,kütüğümü değiştirmem mümkün değil trabzonda dogdum vsvs

bu çok iyiymiş. adam sağlığını tehlikeye atacaktı trabzon için. bir hafta antreman yapmadan maça çıkacak
Sosyal ağlarda paylaş

Hafta içinde sakat olan Emenike'nin neden Trabzon için futbol kariyerini riske atmadığına hayıflanana kadar, ikinci golde Bucaspor stoperinin gerçekten çok bariz ve aşırı komik olan yatışına bakalım, kalecisinin yediği gole bakalım, Karabük taraftarının "şampiyon Trabzon" diye bağırmasını konuşalım, Karabük kalecisinin 90+3'te korner kullanılırken FB ceza sahasına gelmesini inceleyelim. Kim satılmış, kim motive olmuş? Emenike satacak olsa geçen hafta bir sarı görür öyle satardı ayrıca mis gibi, "sakatım" diye polemiğe yer bırakmazdı.

Tamam keşke Emenike oynasaydı, keşke bizim düşmekten zor yırttığımız sene FB şampiyon olmasa falan diye çok üzülüyorsunuz da, tek taraflı da bakmayın her şeye, bakacaksanız da "FB kim ki düşman olalım lol" triplerine girmeyin ayrı topiklerde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...