xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Biz genel de dukkanda 5 erkegiz. Gelen musteri kitlesi de cogunlukla erkek. Tekrar dusunmek isteyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 ahaha istanbuldayım zaten ya şaka yapıyorum. ama ben böle bi işe gireceksem herşeyini ıncık cıncık edip bokunu çıkarana kadar okurum öğrenirim falan. istanbulda kenshin'in harley aldığı biyer var. hakkaten gidip haftasonları çalışayım mı sizde diye sormayı düşünüyorum. daha iyi öğrenemezsin heralde bu işleri. şimdi boktan birşey alacağım harley falan değil rahat rahat düşüreyim sağa sola vurayım devireyim motor öğreneyim falan sonra düzgün bir harley almaya kasıcam falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Motoruda sattık, akşam rüyama girdi dolanıyorum böyle yeni makina almışım, tatlı bir heyecan var üzerimde, sonra uyandım kalkdım işe geldim :.(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 o dükkanda çalışıp ta o motorlara binemeyince içinde bi burukluk, bi boynu büküklük olmayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Law said: Motoruda sattık, akşam rüyama girdi dolanıyorum böyle yeni makina almışım, tatlı bir heyecan var üzerimde, sonra uyandım kalkdım işe geldim :.(. Ben bir aylığına kardeşime vermiştim feci zor geliyor motorsuzluk. Hele bir de işe motorla gidip gelen biriysen daha da feci.. Umarım en yakın zamanda bir üst, daha rahat bir motora kavuşursun Law. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 satacam böbrekleri neyim ben ya http://www.youtube.com/watch?v=06xtYcrryQE&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 uk said: Law said: Motoruda sattık, akşam rüyama girdi dolanıyorum böyle yeni makina almışım, tatlı bir heyecan var üzerimde, sonra uyandım kalkdım işe geldim :.(. Ben bir aylığına kardeşime vermiştim feci zor geliyor motorsuzluk. Hele bir de işe motorla gidip gelen biriysen daha da feci.. Umarım en yakın zamanda bir üst, daha rahat bir motora kavuşursun Law. Hep birlikte en güzel modellere binelim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 İstanbuldaki kazayı gordunuz mu ya. Bir cok kazayı ve olumu kendi gozumle gormus olmama ragmen cok uzdu bu beni ya. Yazık cok yazık. Bi de gazetecilere bagırıyor katil surucu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 loop said: İstanbuldaki kazayı gordunuz mu ya. Bir cok kazayı ve olumu kendi gozumle gormus olmama ragmen cok uzdu bu beni ya. Yazık cok yazık. Bi de gazetecilere bagırıyor katil surucu... benim valide atti bana o kaza videosunu araba hayvan tabi suclu ama motorda sanki biraz abuk hizli gidiyor gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Evet motor hızlı gidiyor ama arabayla karsı şeride dusuncesizce gecen abla oldurmus cocugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 65 yaşında mı neymiş sürücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 koysanıza vidyoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 kaskların test edildiği ve değerlerinin olduğu bi site vardı onun adı neydi gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 http://sharp.direct.gov.uk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 çok iyiymiş bu site, ceket pantalon için var mı bunun benzeri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 bugun çok sakardım ya kaskı 3 kere yere düşürdüm elimden bişey olur mu az bişey boyası falan gitmiş düştükten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bildiğim kadarı ile omuz hizasından 2 defa düşen kask direk çöplük haline geliyor. içindeki maddeler 1-2 sefer düşmeye dayanıklımıymış neymiş o sebepten elimde eski ve güzel bir kask olmasına rağmen gittim yeni kask aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bundan sonra koçlara dikkat http://www.youtube.com/watch?v=vKSn9thrKMw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Bilmiyorum, çok kasmış bence :P. Gazı açsa yanından rahat geçer gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Geçen gün yazlık mont aldım, 3 mevsimlik olan feci sıcak oluyordu. Az önce biraz yol yaptım, 60 ın üzerindeki hızlarda resmen dondum. Feci soğuk, kıştan daha fazla üşüdüm. Siz nasıl yapıyorsunuz? Var mı çözümü? İçlik falan mı alsam? Öylede bu montun bir anlamı kalmıyor gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 rüzgarlık gibi bişi yok mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 buda bulunsun. said: Kulak tıkaçsız motora binilmez. Uzun Yola Kesinlikle Çıkılmaz. !!!!.... Çünkü 85dB(A) gürültüde kulak tahribatı başlar. Yolculukta Maruz Kalacağınız Muhtemel Geğerler Şöyle; Rolantide : 74dB, 56km/h 108 dB, 80-100 km/h 116 dB - Ortalama bir kaskın ses basıncını/şiddetini düşürme değeri 3 dB (yazı ile üç ) Kullanılıp atılan türde ucuz bir sünger kulak tıkacının ses basıncı/şiddeti düşürme değeri 20-30 dB. Normal konuşma seslerine kulaklığın pek tesiri olmaz ayrıca. Kulaklık "Ses" i değil "yüksek frekanslı titreşimleri" kesmesi ile işe yarar. İnsan sesi orta ve düşük frekanslıdır. 85 dB ustu sese uzun sure maruz kalan kulagin kalıcı hasar oluşturur. Tam Değerler ise Şöyle 85 dB de kulakta hasar oluşma süresi 8 saat, 95 Db de ayni süre 1 saat 105 dB de 15 dakika ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 tayyipin yeğeni tıkaç işine mi girmiş kask büyük ölçüde kesiyor zaten o sesi geçiniz tıkaç kullanırsan asıl rakım değişikliğinde basınç farkından kulak zarın patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 sanırım rüzgar için bir içlik gerekecek.. bu arada ben kulak tıkacı ile dikkatin dağılabileceğini düşünüyorum, bazen çevredeki arabaların sesini dinlemek faydalı oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 120'nin üstü 20-30 dk'dan fazla süreceksem kulak tıkacı takıyorum. Rüzgar sesi direkt sıfırlanıyor. Kornalar duyuluyor ama otoyolda taktığım için gerek yok. İzole ettiği için direkt yola konsantre oluyor insan, sürüş iyileşiyor. Viraja giriş hızları falan ciddi iyileşiyor. Düşük hızda ve şehir içi ama sıkıntılı. Otoyol bitimi çıkarıyorum. Rüzgar için de gore windstopper veya muadili bir malzemeden içlik giyiyorsun, sorun bitiyor. Benim yazlık ceketin çıkarılabilir rüzgar astarı var, direkt ideal çözüm ama daha soğuk havalarda içten windstopper içlik giyeceğim. Veya midlayer olarak da var, açıkçası her türlü çözüm var, paraya kıyınca bütün dertlere derman var :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar