seigen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Ben de 15-20'yle giderken motoru sağa yatırdım :P. Önümdeki ani fren yaptı. Dikkatimi %100 vermemiştim, yol da ıslaktı. Adamın frenini görünce ön freni sert sıktım sanırım. Gidon üzerinde ani ağırlık bindirince sol yaptı, tam kurtarırım gibi düşünürken, altımdan kaydı sağa yattı :P. Yani böyle eften püften bir düşüş de olmaz olsun. Bir sonrakinde ABS'li motor almayan ne olsun, abs'li cbr250r getirmeyen honda'yı bir kez daha andım :(. 100 bin km de yapsam o ani fren refleksinin önüne geçebileceğimi düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Supersport yarışlarında ölümlü kaza olmuş. Sıçrayan sudan hiçbir şey gözükmüyor, o halde yarışı devam ettirmeleri büyük rezalet zaten. http://www.youtube.com/watch?v=xIJGAlF8lTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 biraz önce vitesle ilgili sorun yaşadım. 100 le giderken aniden durmam gerekti ön arka frenledim debriyajıda sıktım. durdum sorunsuz. fakat vites 4 te kaldı 1 e almak için debriyajı biraz salmam gerekti. normalmidir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 seigen said: Ben de 15-20'yle giderken motoru sağa yatırdım :P. Önümdeki ani fren yaptı. Dikkatimi %100 vermemiştim, yol da ıslaktı. Adamın frenini görünce ön freni sert sıktım sanırım. Gidon üzerinde ani ağırlık bindirince sol yaptı, tam kurtarırım gibi düşünürken, altımdan kaydı sağa yattı :P. Yani böyle eften püften bir düşüş de olmaz olsun. Bir sonrakinde ABS'li motor almayan ne olsun, abs'li cbr250r getirmeyen honda'yı bir kez daha andım :(. 100 bin km de yapsam o ani fren refleksinin önüne geçebileceğimi düşünmüyorum. geçmiş olsun seigen, seneye abs'ye geçiş yaparsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 moriQ said: biraz önce vitesle ilgili sorun yaşadım. 100 le giderken aniden durmam gerekti ön arka frenledim debriyajıda sıktım. durdum sorunsuz. fakat vites 4 te kaldı 1 e almak için debriyajı biraz salmam gerekti. normalmidir bu. Bu tip seyler motorlar da normal olmaz. Frenlere ve debriyaja kesinlikle baktir. Belli ki uzun sureden sonra ya da ilk defa boyle bir ariza vermis ki 100'le giderken. Aman direk musait zaman da goster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 uk said: eyvallah. sol dizimde incinme var, kızarmış baya, birazda soyulmuş.. evden çıkarken dizliği almayı da unuttum, alsaymışım baya işe yarardı.. bu arada emin değilim ama yerdeki sıvı sanırım benzindi, gerçi benim motordan da geliyor olabilir ama var mı öyle bir ihtimal ? herhangi bir akma vs yoktu çünkü motorda Öncelikle geçmşi olsun. Senin motordan benzin düşme anında dökülmüş olabilir. Bir de -umarım yanılıyorumdur ama- oto sanayi olan yerlerde sanayiciler yol kayganlaştırıp kaza olsun diye döküyolarmış. Bizim kuzen ümraniye sanayinin orda şahit olmuş adamlar yap dökerken, şimdi bostancı sanayinin orda olduğu için senin olay, şüphelendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 moriQ said: biraz önce vitesle ilgili sorun yaşadım. 100 le giderken aniden durmam gerekti ön arka frenledim debriyajıda sıktım. durdum sorunsuz. fakat vites 4 te kaldı 1 e almak için debriyajı biraz salmam gerekti. normalmidir bu. Dururken vites değiştirmek için debriyajı sıkıp bırakmak gerekiyor, normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 benim motor ignitiona basıyorum çalışıyor, biraz gazlamazsam 1-2 sn içinde hemen istop ediyor hatta gazladıktan sonra bile istop ediyor normal midir bu ya ustaya söyledim olur öyle alışırsın vs gibi yorumlar yaptı iyiki acemiyiz dedik ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ben şimdi bilmediğim konularda atıp tutmayayım ama motorun neydi abi? 1 aydır o kadar fazla review izledim okudum ettim ki ehliyetim olmamasına rağmen şeyi önereceğim bazı motorlar soğukken çalışmıyor dfhdfjhdj ama çalışmıyor gerçekten. 2 dakikada falan anca ısınıyor bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 tvs apache 150 2012 model ısınsın motor yaglansın vs diye debriyaja alıp biraz gazlamak mı gerekiyor acaba rölantide istop ediyor hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 aras sen ölümden kıl payı kurtulduğun o inanılmaz motosiklet kazasından sonra kendini makalelerine vermiştin di mi nasıl olmuştu o olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 evet özellikle 150 cc'lik motorlarda çok oluyor bildiğim kadarıyla. baya ısınmadan stop edebiliyor alet falan. altınelbiseliadam'da izlemiştim hatta bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Saeros said: aras sen ölümden kıl payı kurtulduğun o inanılmaz motosiklet kazasından sonra kendini makalelerine vermiştin di mi nasıl olmuştu o olay hiç öyle bişey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Vingthor said: evet özellikle 150 cc'lik motorlarda çok oluyor bildiğim kadarıyla. baya ısınmadan stop edebiliyor alet falan. altınelbiseliadam'da izlemiştim hatta bunu link atar mısın zahmet olmazsa bende izleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=24Y48YY36d8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 izledigim vidyoyu tekrar izlettin bana demiyo öyle bişey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 alla alla başka bi 150cclikte mi anlatıyodu acaba? hatırlıyorum çünkü gösteriyodu yani kapanıp duruyo motor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 çözümü neydi hatırlıyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Quel-Thul said: benim motor ignitiona basıyorum çalışıyor, biraz gazlamazsam 1-2 sn içinde hemen istop ediyor hatta gazladıktan sonra bile istop ediyor normal midir bu ya ustaya söyledim olur öyle alışırsın vs gibi yorumlar yaptı iyiki acemiyiz dedik ak Soğuk çalıştırmada (motor tamamen soğumuş ise) misal akşam park ettin sabah motoru çalıştıracaksın, jikleyi yarı çekili tut öyle ateşleme yap ve 30 saniye jikle çekili kalsın, sonra jikleyi bırak. Motorun ısınması lazım 2-3 dakikada rölantide bırak. Yazın olsada soğuk çalışıtma böyle oluyor. Kışın hele o ısınma 10 dakikayı bile buluyordu, çekiş de düşüyor bu arada ısınıncaya kadar. Kışın jikleyi 2-3 dakika çekili tutarsın. Kısaca normal ve ısınmadan stop etmeside normal o yüzden jikle ile ateşleme yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 hah sagol bişeyi yanlış yaptıgımı biliyodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 bugün itü ayazağa kampüsünde motorla giderken 2 köpek kovaladı, ve durmamla beraber bir tane koç bacağımı ısırdı:). Genelde yavaşlayıp bir anda gazlayıp kaçardım, ama göbekte olduğum için kaçamadım, resmen dişlerini geçirdi bacağıma. sonuç: 1 tetanoz, 3 kuduz aşısı, köpek ölürse 2 tane daha. ve bu, ofiste zımbaladım. http://oi40.tinypic.com/zjij61.jpg güvenlik görevlilerine soruyorum, bu köpeği biliyo musunuz, kuduz var mıdır? diye. Dallama herifler çok sağlıklı, her gün pirzolayla besliyoruz diye gülüyor. Ben sizin güvenlik anlayışınıza sokayım dicektim, neyse dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Geçmiş olsun :(. Dainese Asphalt (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Büyük geçmiş olsun allahtan düşmemişsin motordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 yav geçmiş olsun 2. el cbr 250 r alıcamda, kronik bişiyi var mı dikkat edebileceğim ya da pazarlıkta fiyat kırdırtabileceğim? patide satan var mı? bilmem gerekenler neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 sağolun, bu arada Mahmutbey-Maslak arası tem üzerinde emniyet şeridini kullanan motorculara ceza yazıldığını okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar