seigen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 150 TL 'ydı, 2 kişi kayıt olmuş zaten diğeri gelmeyince tek kaldım :D. Ya benim öğrenme eğrim başta biraz düz oluyor nedense :P, o yüzden 2 kere pistin dışına çıktım falan ama sonra anladım nasıl olması gerektiğini. Çok kollarımı kasmışım falan, ama 1 saatin sonunda falan oturdu adamların anlatmak istediği :). Bi de tek olunca, 4 saat motosiklet sürmüş gibi oldum :P, grup olunca daha fazla dinlenme süren oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Nerde eğitim yerleri ? Hocalar nasıl , ilgili ve yeterli miydi sence ? Temel kuralları falan söylediler mi , dizlerle depoyu tut , kollar gevşek olucak , doğru oturuş pozisyonu , kafayı ve bakışları doğru yere yönlendirmek vs gibi söylüyorlar mı , yoksa ya allah bismillah diyip bindirdiler mi motora :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Hondada yer yok hakikaen nerede bu eğitim yeri, sayfalarınıda bulamadım. Telefonları varsa verirmisin yani yamaha nın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 honda academy diye aratin ya da vespa academy var. vespa arnavutkoyde, honda tuzla ya da gebzede o taraflarda yani. 4 mevsim mont dedigi, seni 3 mevsim goturur gibi bisey. bende de dainese 4 mevsim mont var textile. ama simdi temmuz ayinin ilk haftasindan sora icinde pismeye basliyorsun o montun, icindeki kislik kismi cikartmana ragmen yani gunduz motor kullanamaz oldum sirilsiklam terliosun. en sonunda delikli montlardan aldim bu yazlik olanlardan. temmuz agustos imkani yok kullanamazsiniz gunduz 4 mevsim montla. anca iste sonbahar kisin ilk aylari ve ilkbaharda kullanilir. bence bir tane 4 mevsim mont bir delikli bir tane de deri mont lazim. benim deri eksik su an sadece. onu da aldim mi tamamdir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Yamaha Riding Academy Vespa Academy Honda Eğitim Merkezi BMW Rider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bi de ozel hocadan ders alin bence gidin motosiklet magazalarinda ztn var hepsinde bi bildikleri hoca, onlar birebir daha iyi anlatiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Birinin numarası da bende var özel ders için , lazım olan olursa bulmaya çalışayım telefonumda , kaydetmişimdir umarım :) İTÜ kampüsün orada veriyormuş sanırım ders . Ben pek mantıklı bulmuyorum gerçi , firmaların bu akademileri daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 kithnos_1 said: Nerde eğitim yerleri ? Hocalar nasıl , ilgili ve yeterli miydi sence ? Temel kuralları falan söylediler mi , dizlerle depoyu tut , kollar gevşek olucak , doğru oturuş pozisyonu , kafayı ve bakışları doğru yere yönlendirmek vs gibi söylüyorlar mı , yoksa ya allah bismillah diyip bindirdiler mi motora :D Sarıyer Kilyos Plajı'nın orda. Eğitmenler çok tecrübeli zaten, 10-11 yıllık eğitmenlik tecrübesi varmış. Dediğin noktaların hepsini anlattı. Sonra pistte tur at, sekiz çiz, slalom yap, vites arttır azalt, fren egsersizi yap falan şeklindeydi. Gerektiği yerde durduruyor, yanlış yaptığın şunlar falan diye gösteriyordu. Bence başarılıydı. Law, YRA sitesinde kayıt olunca gerekli bilgiler geliyor. Ama hata mı yaptılar nedir, son gelmesi gereken mail gelmedi, saat ve ulaşımla ilgili olan. Yerlerini burdan bulabilirsin. Pazar günü gittiğim saat 10'daydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 pazar pazar da sabah 10 da egitim mi olur ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Hondanın Ankara'da eğitimi yokmuş ki yea :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 abi 50bin km falan demişsiniz de ben ömür boyu yapamam onu. Yani bu yaz boyu 1000km yi geçmedim. En iyi ihtimal 1000 yapsam yıl da 50 yıl eder. 250cc ile kaldık yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 eheh alin surun abi oyle yatmasin kapinin onunde bos bos =) Hafta sonlarini al manitayi arkana etraftaki guzel yerlere gidin. motorun en zevkli yani budur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ben 3000 km civari yaptim bu yaz ama az bence gene de bi 5000 yapmam lazimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 bende 3 senede 20000 i beğenmiyorum :D yılda 30000in hayalini kuruyorum ileride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 hako egitim almak istiyosan ben sana birkac yer bulabilirim ankarada. hatta biraz ogrendikten sonra omm egitimlerinede katılırsın. ben bu haftasonu katıldım. çok şey ogreniyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ben sattım motorumu.bayağı da üzüldüm satarken.çok masraf olmaya başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Motorum bulundu arkadaşlar , çok süper oldu . Takip , kilit ne kadar sistem varsa ayarlıyorum hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 oo çok iyi.dikkat et bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 hadi gecmis olsun, sevindim valla senin adina. Bulundu derken olay nasil gelisti? onun bunun evlatlarini da yakalamislar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 hahahah harika sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 manve said: hadi gecmis olsun, sevindim valla senin adina. Bulundu derken olay nasil gelisti? onun bunun evlatlarini da yakalamislar mi? Abi Şirinevler tarafında devriye gezerken sabah polis , 2 kişiyi motoru iterken görmüş. Vurdurarak çalıştırmaya devam ediyorlarmış demek ki , gelip sormuş hayırdır hemşerim diye. Çelişkili cevaplar verince , plakayı kontrol ettik diyor tutanakta . Biri 97 li biri 95 li iki tane p.. çocuk çalanlar. Çocuk bürosuna götürmüşler , ben tutanakta davacı olduğumu belirttim . Takip etmem gereken birşey var mı şu an ? Kabloları kesmişler ve anahtar giren heryeri kırmışlar , benzin tankı falan . O yüzden çalışmıyordu , biz de vurdurarak çalıştırdık , ustaya bıraktım şimdi , kabloları ve anahtar takımını komple değişicek . Takip sistemini ayarladım şimdi , evdeyken de kapalı otopark kullanıcam her gün. Dışarıda da disk kilidi ve takip sistemine güvencez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Geçmiş olsun, sevindim pek çok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 manve said: eheh alin surun abi oyle yatmasin kapinin onunde bos bos =) Hafta sonlarini al manitayi arkana etraftaki guzel yerlere gidin. motorun en zevkli yani budur yani. artçı ile rahat edemiyorum. duruşlarda falan, tam dengede tutamayınca düşecekmişim gibi oluyor. bacaklarımın arasındakini dik tutabiliyorum ama arkamdakinden emin değilim. Bi de trafiğin içinde bimbir çeşit öküzün stresini çekmeden gidilebilecek neresi var haftasonu? İstanbul geberik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 manve said: ÖM gelsin diye quote yapıyorum ,herkes okusun diye buradan soruyorum :) Abi Hyo 250R için lastik bakayım diyorum şimdi . Shinko'lar var üzerinde stock gelen , malum dandik lastikler . 2010 model benim Hyo , 110 , 150 sanırım lastikler . Bu senekiler 160 mış , benimkiler kaç emin değilim , motora inince bakarım :) Abi şimdi ne marka alsam diye düşünüyorum , forumlardan bakıyordum , Metzeller , Michelin ve Pirelli öne çıkmış . Bunların hangi modellerini almalı acaba ? Snn msjını gördüm zamanında Pliot Active almışsın , nasıldı ? Pliot Road ile 40% fiyat farkı var , nedir ki bu kadar farkın ana sebebi ? 400-500 TL harcadıktan sonra , 750 de harcarım , içime sinen birşey olsun , 7-8 k km sorunsuz götürsün bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar