Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

Sağolun.

Şile otoyolunda gece 1,5 gibi oldu. Zaten zifirikaranlık yol, araç yok. Kazamı yaptım, motoru sol şerit refüjlerden çıkardım, devam ettim. Hiç araç geçmedi. Biraz alkol vardı ama sebebi o. Yani o durumda sürecek biri değilim ama canım sıkkın bayadır, öyle bir mallık yaptım işte.

Giysiler dainese üst, alpinestars alt, valla boşuna parayı bayılmadığını görüyorsun böyle kazada. Arkadaşın venom montu pert oldu yarı hızda. Üstelik yazlık mont giymiştim ince, üstten giyilen pantolonu giymiştim, biraz yırtıldı falan ama gayet giyilir durumda, motorcu terziye verdim zaten, düzeltecek :).

Bir tek mont pantolon bağlanmadığı için açıldı (o da mototaş'ın abv, fermuar istedim aylar önce, getirmediler, umurlarında olmadı), biraz belin sol tarafında sürüklenmişim, içteki giysi falan yırtıldı, orada morluk var. İşin iyi tarafı kaskı falan hiç vurmamışım :P. Cenin pozisyonuna geçiyorum herhalde refleks olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Yazlıkları komple yeniliycem bu sene, demek fermuarlanan pantolon ve mont almak lazım.

Bu arada şun uoaylamşmadan edemiyorum ya. Ne kadar sempatik polis
Abişu videoyu izledikten sonra ciddi ciddi 600rr istemeye başladım

http://www.youtube.com/watch?v=o6f9ObCTeIA

abi adami isinden kovmuslar heralde video dan sonra. Elemanin acik acik koymasi ayip olmus harbiden bir sansur birsey atsaymis.
Ama aliyorlarmis ise geri

http://m.wsfa.com/#!/newsDetail/23970489
Sosyal ağlarda paylaş

salı ankaraya gidiyorum ordan da askerim malum.. bi an once satmam lazım, yoksa pedere vekaletname falan bırakmak zorunda kalacam onu da ugrastırmak istemiyorum fazla

burdan alıcı cıkarsa ufak bi güzellik yaparım, motor temiz, bitek lastiklerin değişmesi lazım aramızda kalsın sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Sayın patiler,

Şimdi benim başlangıç motorunu elden çıkardım sayılır. Artık Daha eli yüzü düzgün bir motosiklet ile devam etmek istiyorum. Büyük bir ihtimalle kredi çekip alacağım. Bu yüzden 600 lük sevdamdan vazgeçtim gib gibi

Neyse 250 lik alacağım. Bugün gittim inazuma baktım bayiden. Ön çamurluk hariç baya beğendim. 2014 de mavi ve beyaz rengi gelecek dendi. Fakat Euro arttığı için zamlanacak. Ellerindekileri eski fiyata veriyorlar (10900).

Başka bir model önerir misiniz?
Tam SS olmadığı için alakasız olduğunu düşünmediğim CBR 250 r a bakmak mantıklı mıdır?

Inazuma nasıl bir tercih olur bu arada?
Sosyal ağlarda paylaş

Bugüm Yamaha kuruçeşmeye Daytona bayinin adı uğradım.

Mt09 var bir tane satılmış motor çok şık duruyor ve üstüne oturdum hafif ve güven verici geldi.

MT07 yi sorduk Çok sayıda getireceklermiş Türkiyeye, yamaha türkiye satış müdürü mü yada pazarlama müdürü mü demiş 16.000 TL den satılacakmış ama kur saçmalaıd diye şuan birşey söyleyemiyorlar ama ne kadar olur dedim bayiye, ABS siz modeli 18.000 tl civarı olur dedi ötv ve kadv dahil.

O fiyata deli gibi satar ki banko mt07 alırım.

Honda örnek alsın yamaha yı. Saçma salak modelleri ile çuvalla para istiyorlar birde.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Bugüm Yamaha kuruçeşmeye Daytona bayinin adı uğradım.

Mt09 var bir tane satılmış motor çok şık duruyor ve üstüne oturdum hafif ve güven verici geldi.

MT07 yi sorduk Çok sayıda getireceklermiş Türkiyeye, yamaha türkiye satış müdürü mü yada pazarlama müdürü mü demiş 16.000 TL den satılacakmış ama kur saçmalaıd diye şuan birşey söyleyemiyorlar ama ne kadar olur dedim bayiye, ABS siz modeli 18.000 tl civarı olur dedi ötv ve kadv dahil.

O fiyata deli gibi satar ki banko mt07 alırım.

Honda örnek alsın yamaha yı. Saçma salak modelleri ile çuvalla para istiyorlar birde.

Abi nette çok muhabbeti var bunun ben inanmıyorum abssiz olan versiyonuun 18.000 tl olacağına. çok uzak ihtimal gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

euro arttı, 16bin diyen adam rüya görmüştür.

mt09 27bin , mt07 20/22(abs) olur gibi.

Nasıl 27 bin Mt09 ? 24 bin tl anahtar teslim fiyatı şu an ve halen stoklarda var. yamaha daytona motora girin stokalrında var ve ötv+kdv dahil 24 bin tl şuan, ki o fiyata muhteşem bir makina.

Mt07 ise bayinin söylediğini yazıyorum 18 bin tl olur dedi abs siz fiyatı.

Nisan gibi gelir herhalde mt07 ha o zaman ne olur bilmiyorum.Diversion in fiyatyı bile şu an 21.000 küsür tl, hondanın arabdan bozma nc700s ve nc700x inden bile daha ucuz ve çok daha güzel bir motor bence.

Edit: Sezon başlangıcı gibi fiyatları yukarı çekerler demek istedin galiba. 20k bence iyi olur yine en ucuz 600 lük makine ünvanını alır.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Laorx said:

euro arttı, 16bin diyen adam rüya görmüştür.

mt09 27bin , mt07 20/22(abs) olur gibi.

Nasıl 27 bin Mt09 ? 24 bin tl anahtar teslim fiyatı şu an ve halen stoklarda var. yamaha daytona motora girin stokalrında var ve ötv+kdv dahil 24 bin tl şuan, ki o fiyata muhteşem bir makina.

Mt07 ise bayinin söylediğini yazıyorum 18 bin tl olur dedi abs siz fiyatı.

Nisan gibi gelir herhalde mt07 ha o zaman ne olur bilmiyorum.Diversion in fiyatyı bile şu an 21.000 küsür tl, hondanın arabdan bozma nc700s ve nc700x inden bile daha ucuz ve çok daha güzel bir motor bence.

Edit: Sezon başlangıcı gibi fiyatları yukarı çekerler demek istedin galiba. 20k bence iyi olur yine en ucuz 600 lük makine ünvanını alır.

Benim bile alasım geliyo. Çıplak olmasa hemen alırdım o makinayı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...