SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mavi bi istabul hedesi çıkardı, her yerde istanbul temalı tshirtler en çok da buna gıcığım hani tamam bursa temalı tshirt olsa da giymem de, niye bi ili buna alet ediyoruz ki? Hadi ediyosunuz, neden bu kadar çok? Zaten bu yaz beyaz üzeri trollface baskılı tshirt bastırıp gömlek içine giyip gezmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 İSTANBUL RUHU EABİ YEAA, İSTİKLAL NEVİZADE FELAN CİHANGİR BİDEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 İSTANBUL İSTAVRİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 topiği okumadım ama bununla dalga geçen olduysa bana bi adet boy fotosu yollasın bi eleştireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ben giyerim bu yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 napmışınız lan topiği bozmuşunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Çorap sandalet giyip capon turistleri etkilemeyi düşünüyoruz bu yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Viktor said: 2-3 seneye normal sandalet birakmicaklar piyasada, igrenc otesi parmak arasi terliklere mahkum edicekler milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 2-3 seneye normal sandalet üretimi azalinca eminim birileri normal sandalet üretsek kar ederiz diyebilecek kadar akillidir. yani artik o kadar da radikal moda kararlari alinilamayacağınıa göre endişe etmeye gerek yok. ama evet moda yüzünden normal şeyler bulmak zor olabiliyor ama bulunuluyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Abi yeni bi dukkan acicam. Saticaklarimi yaziyorum. 1. Uzeri yazisiz duz renk t-shirt (polo ve bisiklet yaka) 2. Got cebinde sacma sapan dikisler olmayan uc renk yirtilmamis normal bel normal paca normal bacak kot pantalon (acik koyu mavi ve siyah taslanmis modeller olaabilir) Abi bi kot pantalon almak icin bi insan 20 magaza gezer mi ya. Tam bi kotun rengini beeniyorum dikisleri forforlu sari. Birini begeniyorum gotunde cicek bocek var. Tshirt alcam ustunde uzay ussu kadar reklam var. Ayrica parmak arasi rahat lan yazin sahilde felan giymek icin. Sandaletle sahile gidilmiyo. Ciar giy cok uzun uras araba kullanmakta cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 çetin abi superman değilmiş. dağılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bi arada dusuk bel pantalon bu statuye girmsiti mesal, normal belli kot bulamamistim kac yer gezip bu sene abuk subuk gomleklerle parmak arasi ayni statude, spor ayakkabilar palyaco ayakkabisi gibi, ayakkabi dunyasina girdik basket modelleri haric sole duzgun gunluk bi halt bulamadim apaciler sagolsun, seneye pembeli mavili ayakkabilar haric bisey kalmiycak ondan korkarim hipsterlar ve apaciler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar