escape Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 hepimizin anneler günü kutlu olsun. "analardır adamı 'adam' yapan" çok beğendiği bir çanta vardı onu aldım anneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 şimdiye kadar hiç hediye almadım anama, almam da kapitalizm oyunu bunlar cart curt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 random kadın anam karikatürü.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 en azından bir gül falan al 5 tl ye satıyorlar beşiktaşta falan. sevinir bi de elini öptünmü süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 hepinizin anasinin... e annesinin anneler günü kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Perith ve Diablesse in anneler gününü kutlamalı buradan. Kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 darisi basiniza. /wink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 vaNil, kıskanmışsın ama sen de doğur, seninkini de kutlayalım. Basit. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 senden cocugum olsun istiyorum nil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Anneler gününü kapitalizm e alet etmeselerdi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Yarın sabahtan akşama kadar yok annem. Gündüz tatlı matlı bişey mi yapsam diyorum da sonra yemez kesin kilo yapar diye sdfsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Sağolun evlatlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 -alatariel- said: Perith ve Diablesse in anneler gününü kutlamalı buradan. Kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 kahvaltı hazırlıcaktım ben ama yetersiz bi insan olduğum için benden önce kalkmış hazırlamış beni uyandırdı kalk hadi kahvaltı hazır diye //_T) Hepinizin annelerin anneler günü kutlu, mutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Benimki iş arkadaşlarıyla babamla falan pikniğe gittiler sabahtan bana da gün doğdu açıkçası gidicem hediye alıcam :D Forumdaki anne ve adaylarının kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 escape said: hepimizin anneler günü kutlu olsun. "analardır adamı 'adam' yapan" çok beğendiği bir çanta vardı onu aldım anneme. Bizim niye kutlu oluyo anamızın olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 AZAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 vaperon said: vaNil, kıskanmışsın ama sen de doğur, seninkini de kutlayalım. Basit. :D ne kiskanicam yahu. kiskanilcak bi tarafi yok cocuk sahibi olmanin, daha cok var =P zor zanaat yani cocuk bakmak, biliyorum cok yakindan. öle disardan gözüktügü gibi ay abucibibi yirimsss bi durum yok. o yüzden kalsin simdilik;) benimki daha cok hiyarca bir espri girisimiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ha bir de. her anneler gününde oldugu gibi, sirf annenin degil de tüm aile büyüklerinin analar gününü kutlamak zorunda olmaktan nefret ediyorum. aricam simdi babaneyi, halalari, ablayi zart zurt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ben bi anne, anneane ve babaanneyi kutluyorum. şans eseri rastlarsam birini onu da kutluyorum ama özellikle açmıyorum telefon herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ya babanemi aramak demek 2 saat dedikodu dinlemek demek, loopa sariyo :/ tüm sülaleyi aramis kadar oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 aynen ya.. babanne nervt voll :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 anne dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar