OmeN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Screenshotları bende güncelledim, bu sefer daha çok paladin ağırlıklı ss ler koydum. minnig, blacksmithing, grphon la ironforge!a uçarken falan değişik ss ler var işte bakın keyfinize, eğer istiyen olursa bikaçda video kaydettim onnarıda koyabilirim. Not: Cosmos mod u kurdum ekstra bar ve bikaç güzel yenilik getiriyor. aslında menüsünde birçok şey var zevke göre ayarlanabilicek, istiyen thottbot dan çekebilir.[signature][hline]http://photobucket.com/albums/v434/OmeNTR [Bu mesaj OmeN tarafından 05 Eylül 2004 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bilen biliyodur da bilmeyenler için bişe farkettim söyliyim :) sonradan öğrendiğimiz yetenekleri (mesela balık tutma ya da ilk yardım gibi) yetenek ekranında seçip unlearn yapıyoruz yani sp'leri geri alabiliyoruz kayıpsız bir şekilde mesela 2 handed mace almıştım ben, sonra güzel bir 2 handed sword bulunca onu iptal ettim 15 puanımı geri alabildim, sadece yeteneği aldıktan sonra kullandıkça artan puanları kaybediyorsunuz o kadar, tıpkı talent'lar gibi sonradan öğrenilen yeteneklerin de geri dönüşü var yani :) bu arada talent için de yine bir npc var onla konuşursanız seçtiğiniz talentları iptal ediyor kayıpsız bir şekilde yeniden seçebiliyorsunuz menüden :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 talent point'ler sadece beta ve stress test'te geri verilebiliyor. gerçek oyunda geri veremiyorsunuz. ama skill point'leri her zaman geri verebilme imkanımız olacak.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 eheh neyse talent konusunda o kadar sorun yaşamayız da skiller iyi olmuş çünkü bir yere kadar bir yetenekle ondan sonra başkalarıyla gitmek mümkün olmalı[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 cüce bölgesinin haritayı nerdeyse tamamen açtım, loch modan falan süper yerler, ogre mound ve dark dwarflar falan var bölgede, ama lvlları yüksek anca bakıp kaçtım :) bugün grup bulabilirsem kesicez umarım. talent olarak neler aldınız? ben balta kullandığım için arms'tan axe critical ve furry'den normal critical eklemesini aldım, toplamda %10 critical etmekte bu 2 talent, gayet iyi. bide şu linen cloth dükkanda falan satılmıyor mu yaw? loottan çıkanlar anında bitiyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 talent olarak ben de critical aldım hep şimdilik %3 ama olsun :p linen satılmıyor diye biliyorum, en iyisi humanoid kesmek onun için, harpy, goblin falan türü şeyler yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Norak, 06 Eylül 2004 07:49 tarihinde demiş ki: cüce bölgesinin haritayı nerdeyse tamamen açtım, loch modan falan süper yerler, ogre mound ve dark dwarflar falan var bölgede, ama lvlları yüksek anca bakıp kaçtım :) bugün grup bulabilirsem kesicez umarım. Bende thelsamar daki bütün questleri bitirdim lvl 15 oldum olucam nerdeyse, burdan nereye gitcez yaw yer kalmadı, stormwinde falan mı geçicez acaba burdan yoksa bi north kapısının sağındaki geçitten geçince ORC a benziyen yaratıklar falan var bide senin dedigin loch un karşı tarafındaki çöl gibi bi yerde lvl ı ?? olan Humanoidler var ama onlarla ilgili bi quest göremedim ben. WOW Stress Test Screenshot Albümü http://photobucket.com/albums/v434/OmeNTR [Bu mesaj OmeN tarafından 06 Eylül 2004 11:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Omen o albüm adresinde resimler kendiliğinden mi o boyuta iniyor yoksa sen kendin mi o boyuta indirip oraya o şekilde mi atıyosun? eğer hangi boyutta atıyosan öyle çıkıyosa ben de albüme atacam da SS'leri ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Vallahi bende photobucket kullanıyorum ve bildiğim kadarı ile x boyuntunda atarsan yine x boyutunda kalıyor. Ama belki hani çok büyük dosyaları daha rahat bakılsın diye otomatikman standart bir boyuta düşürüyordur diycem ama yalan olabilitesi yüksek...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 evet attığın gibi koyuyor aslında ama şöyle bişe var 250k ve altında olmasını istiyor dosyanın, eğer değilse kendi indiriyor sanırım, o yüzden kendiniz optimize edip boyutu 250'nin altına çekerseniz boyutuyla da oynamaz diye tahmin ediyorum, birkaç tane attım ben 250'nin altına indirip, boyutu benim attığım gibi görünüyo sitede de...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Oyunda çok hoşuma giden bişi var: mesela domuz öldürüyorsunuz loot olarak altın çıkmıyor içinden mantıksız şekilde. onun yerine domuz bağırsağı, böbreği falan çıkıyor, örümcekten bacak, kıl, salya, ayıdan ayı eti, pençesi çıkıyor. çok güzel bi olay. (dwarflar bunlardan sosis yapıp verdiler bana, böğhh! nası yicem?!). üj-bej resim daha koyayım Azeroth gezilerimden, karakterimde biraz rest etsin bu arada, restliyken 2x xp olması sebebi ile önemli bişi. ayı kescem daha, restliyken 210 xp verio tanesi: :) 1-2-üj-4-bej-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18 Ayrıca kısa da olsa npc eskort questleri var, yolda tuzak kurulu oluyo hep :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 abi bir player'ın kafasına tıkladığınız level'ı yazıyor demeyin bana edit: ha bir de, bir video izlemişitim. warrior'dı galiba. adam böyle chain mail bişiler alıyo quest ödülü olarak. giyiyor bunu, bi bakıyosun koşarken şangur şungur chain mail sesleri gelmeye başlıyor. ilk duyduğumda vaay be dedim. süper geldi. ama sonra bi baktım yarım saat boyunca koşarken devamlı aynı ses gelince baymaya başladım iyice. bu kapatılıyor mu? ya da kısılıyor mu? gerçi o oyunun atmosferinde rahatsız etmez belki de, ama video'da sinir etti beni.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 06 Eylül 2004 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 mirage evet adamın üstüne tıklayınca level yazıyor ama pvp sunucularında düşman gurubundaki oyuncular için geçerli olmayabilir bu (daoctaki gibi yani) kendi tarafındakilerin bilgisini görüyosun ama karşı taraftakileri görmüyor olmamız lazım, girip bakmadım pvp sunucularına ama eğer öyle değilse de hakkaten kötü bir puan olur bu oyun için ************** norak tam tersini diyecektim ben de çünkü kurt kesiyosun tavşan bacağı çıkıyor :) ya da patisi işte neyse hadi diyelim ki kurt tavşanı yemiş ama ayağı sindirememiş mi niye loottan tavşan ayağı çıkıyor :) domuzdan para çıkmıyor evet ama bu sefer de garip şeyler çıkabiliyor balıkçılık yapıyosun silah buluyosun oltayla :p tüfek bulan falan var tamam o da olur hani eski ayakkabı falan çıkar balık tutarken ama silah kılıç ne ki? işin en kötü yanı da oltayı atıyosunuz, su üstündeki mantar oynayınca/kıpırdayınca tıklayıp balığı alacaksınız bi çekiyosunuz tüfek çıkıyo, tamam olta takılır tüfeğe çekersin diyecem ama mantarı da aşağıdan çekiştirmiyo ya bu tüfek :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiley Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hahah[signature][hline]the technorocker 6th gate - devil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 düşmanın lvl ını da görebiliyorsun ama lvl range i var senden 10-12 lvl üstünden sonra ?? olarak görünüyo[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 lootlarda fazlada mantık gütmemek lazım bece eğer bi adam balıkçılık yaparken birazcıkda olsa değerli bişiler bulamıcaksa onu yapmanın anlamı ne, diğer tradeskillere göre baya dezavantajlı kalıyor çünkü. Yapmak için en çok zaman harcanan tradeskill balıkçılık heralde ve getirisi bi şekilde iyi olmalı. sadece balık ve bazen düşen gemlerle bu tekne dönmez :)[signature][hline]WOW Stress Test Screenshot Albümü http://photobucket.com/albums/v434/OmeNTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hmm tüfek aldım long range olarak, ama uzaktan bir mob a ateş edince gene tüm grup geliyor yaw, nası iş ne anladım ben ondan. biraz daha denicem bakim olmazza iptal ederim, bide 2 adet elite quest aldım, 1 tanesi su altında sanırım yerini bile bilmiyorum ama olsun :p diğeri de gnome şehrinin altında bi yerdeymiş. [Bu mesaj Norak tarafından 06 Eylül 2004 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 o questleri nerden aldın söyliyebilirmisin Norak bende thelsamar ın oralardayım quest kalmadı yaw. bi barajın ordaki herifde var onada lvl ım yetmiyo sanırım. Loch yani gölün altında beyaz ejderhaya benziyen lvl 20 civarı yaratıklar var sanırım onları öldürme falan olabilir quest. ama baya zor ben alamadım tek başıma :) Tüfeğinde öle olması normal, ben mage le oynarkende öle oluyor kalabalık bir grup içersinden birine ateş edersen diğerleride olayı çakıp hep beraber dalıyollar, birinin uzaklaşmasını beklemek gerek. [signature][hline]WOW Stress Test Screenshot Albümü http://photobucket.com/albums/v434/OmeNTR [Bu mesaj OmeN tarafından 06 Eylül 2004 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bi tanesi ironforge da forlorn cave bölümünden. diğeri de stormwind de bi meydanda duran gnomedan, dwarf yada cathedral bölümünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 dikkat edersen balıkçılık yaparken çıkan tüfeğe bir şey demedim, tüfeğin oltayı çekiştirmesini garipsedim :) yoksa kuştan two-bladed sword çıkıyodu Neverwinter Nights'ta ^_- yani alakasız yaratıklardan abzürd loot düşen ilk oyun değil WoW :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Reaconverter Pro v3.4 bunu indirip TGA'ları JPG'e çeviriyosun oyun içinde printscreen ile SS alırsanız TGA oluyor ama aslında en güzeli Fraps 2.2.5'i indirip bununla SS almak, BMP formatında alıyor SS'leri, çok daha kolay oluyor çevirmek[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Bi kaç ss de ben koyayım. Bu arada photoshop kullanıyorum tga ları çevirmek için. Resimler için de : www.freewebs.com Madenciliği anlatayım biraz. Sağ üstte haritanın yanında maden arama özelliğimiz aktif ve haritada madenin yerini gösteriyor. Gidip onu kazıyoruz Sonra saf madeni eritip işlenebilir hale getiriyoruz. Sonra elimizdeki malzemelerle (rough grinding stone yapmak için copper veinlerden çıkan taşları işlemek gerekiyor, fine tread i trade suppliarlardan alınıyor) o lvlda moblardan bulamayacağınız bi item yapıyoruz. Bu zırhı yapmayı öğrenmek için de blacksmith trainerlara para vermek gerekiyor ama zırhın ticari değeri bundan çok daha fazla. Arayüze genel bi bakış. Pantalon ve eldivenlerimi kendim yaptım Southfury nehrinin üzerinden wyvernminle geçerken Yaptığım en ilginç questlerden biri. Durotar sahilinde batmış bi allience gemisinde gnome teknolojisini araştırıyorum. Tek sorun nefes değil, her an bana da bi makura saldırabilir. Oyun çok eğlenceli diycem.. Ama ssler anlatıyor ne gerek var;)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 pek anlatamıyor :p ben göremiyorum ya da...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 evet yalan olmuş bu ss'lerin =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 birileri lvl-up lari anlatabilir mi? (anlatildi da, ben mi gozden kacirdim?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar