BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bana da gelmiş sakin biraz yaw lol altı üstü oyun :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 o zaman sen sakin ol biz F5 e devam edelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ben sakinim zaten yarın sabah paşa paşa girerim saniyesinde dalan insanların kalabalığı yüzünden çöken serverlarla uğraşmaktansa ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 sen yarında girme boşver, madem acelen yok beklersin release i goç gibin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 release'de bedava mı oynanacak?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bu arada gelen mailde de PDT diyor, yani aslında 21:00'da açılmış olması gerekiyodu, PDT yazıp PST'ye göre açıyorlar sanırım, Norak'ın dediği gibi sizi F5 manyağı yapmanın yolunu bulmuşlar ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 madem o kadar çok merak etmiyorsun e güzel kardeşim ne die habure girip yoklamaktasın buraları, sorarım sağaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bakalım göçücek mi serverlar :D son 5 dk, bismillah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hay Allah? birader sana mı soracam nereye girip ne yazacağımı lol artık şurda şaka maka derken kaka olmasın rica ediyim? forumun her yerini geziyorum, her yere de sürekli mesaj atıyorum, attığım mesajlara bak istersen ? işaretine tıklayıp, sadece buraya mı mesaj atmışım yani şurda 3 kuruşluk keyfimizi de bozmayalım durduk yerde[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hocam arkadaş şaka yapıor neden alındın zaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 şaka kaka mühim diil bunnar canım kardeşim, mühim olan blizzard ın bize kafayı yedirtmeden şu canım oyuna biraz bakabilmemiz diilmidir :) kendimizi bikaç saatliğine bu dünyadan alıp başka diyarlara götürmek, bozkırlarda koşturup derin sularda keyfimizce yüzmek dururken bu keyfin kaçması neden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ee açıldımı? Norak, ses ver bakiim.. gözüm üzerinde... :)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ben baktım şimdi hala hata verior bi yamuk olmasın ?herkese mi böyle amerikalılara falan?yoksa boşuna beklemeyek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 güzelmiş oyun... 4-5 quest yapıp, biraz domuz kesip, bikaç armor ve silah düzüp, biraz da level alıp çıktım ^_- http://www.black71.com/wow/wow1.JPG http://www.black71.com/wow/wow2.JPG [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 02 Eylül 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Aaa BlackRose kafam girsin sana ne kadar rahatsın yaa :) Utanmadan çıktım diyor bir de. Oynasana kardeşim, onu bulamayanlar da var :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 uykum geldi bi de kanald'de Trafic var, şu oscarlı film, onu izliyim bi yandan da uyurum dedim napim ^_- yarın daha çok SS atarım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Grafikler beklediğimden güzel, lag yine beklediğimden az. 5 6 farklı karakter yapıp çıktım geri giriyorum şimdi sabaha görüşürüz :) Ayrıca çözünürlüğü yükseltip grafik ayarlarını köklemeyi unutmayın.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bunlar fileplanetın verdiği accountlar değilmi stress yani,eu betayla alakası var gibi bir his geldi alakasız bir biçimde nedensede onun için sordum?[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar [Bu mesaj Apache tarafından 03 Eylül 2004 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 uhuhu kapatmıslar downloadları keyle elimde kaldım böyle.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 http://www.worldofwarcraft.com aha en cok lvl alan 48kisiye closed beta account[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 az önce baktım bitmiş closed yazıyor koca koca[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar [Bu mesaj Apache tarafından 03 Eylül 2004 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ya arkadaşlar bu olayın european beta ile alakası var mı yoksa şu fileplanet olayımı?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 evet fileplanet [Bu mesaj Apache tarafından 03 Eylül 2004 02:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 evet herkes oyuna dalmış gibi, oyun gerçekten iyi 5-6 saat başından kalkmadım ilk hevesle ama artık yatma vakti saat 4 olmus. yarın devam ederiz herkese ii geceler. bu arada lvl 6 Dwarf Paladin devamı gelir insallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Bu arada eger oyunu istiyen arkadaşlardan ankarada olan varsa elden verebilirim dvd ye çekip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar