Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FREE Signups for World of Warcraft Stress Test Beta Now Open!

axedice

Öne çıkan mesajlar

ben sakinim zaten
yarın sabah paşa paşa girerim saniyesinde dalan insanların kalabalığı yüzünden çöken serverlarla uğraşmaktansa ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada gelen mailde de PDT diyor, yani aslında 21:00'da açılmış olması gerekiyodu, PDT yazıp PST'ye göre açıyorlar sanırım, Norak'ın dediği gibi sizi F5 manyağı yapmanın yolunu bulmuşlar ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

hay Allah?
birader sana mı soracam nereye girip ne yazacağımı lol artık
şurda şaka maka derken kaka olmasın rica ediyim?

forumun her yerini geziyorum, her yere de sürekli mesaj atıyorum, attığım mesajlara bak istersen ? işaretine tıklayıp, sadece buraya mı mesaj atmışım

yani şurda 3 kuruşluk keyfimizi de bozmayalım durduk yerde[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

şaka kaka mühim diil bunnar canım kardeşim, mühim olan blizzard ın bize kafayı yedirtmeden şu canım oyuna biraz bakabilmemiz diilmidir :) kendimizi bikaç saatliğine bu dünyadan alıp başka diyarlara götürmek, bozkırlarda koşturup derin sularda keyfimizce yüzmek dururken bu keyfin kaçması neden...
Sosyal ağlarda paylaş

ee açıldımı? Norak, ses ver bakiim.. gözüm üzerinde... :)[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

güzelmiş oyun...
4-5 quest yapıp, biraz domuz kesip, bikaç armor ve silah düzüp, biraz da level alıp çıktım ^_-

http://www.black71.com/wow/wow1.JPG
http://www.black71.com/wow/wow2.JPG

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 02 Eylül 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

uykum geldi
bi de kanald'de Trafic var, şu oscarlı film, onu izliyim bi yandan da uyurum dedim napim ^_-

yarın daha çok SS atarım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Grafikler beklediğimden güzel, lag yine beklediğimden az. 5 6 farklı karakter yapıp çıktım geri giriyorum şimdi sabaha görüşürüz :) Ayrıca çözünürlüğü yükseltip grafik ayarlarını köklemeyi unutmayın.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...