Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 sanırsın özgürlük savaşçıları bu olay bi günde olmadı kaç zamandır beşiktaş ve bursa dalaşa giriyor.yönetimleri taraftarları sonunda böyle asla bitmicek bir çekişme içine girdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bu arada bursa taraftarı polisle çatımış beşiktaş taraftarı bile yokmuş ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 dusuncelihayvan said: bu arada bursa taraftarı polisle çatımış beşiktaş taraftarı bile yokmuş ortada. ilk posttan beri söylemeye calistgm sey :D bizim taraftar bursa'ya girmems bile daha.. adamlar araba fln yakmslar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 applev0dka said: @küyehlan haklisin da.. bizim staddaki macta TFF dediki polisin görevi diil stad cevresi klubun görevi.. o yüzden biz ceza aldik.. ince bir fark var burda.. klubun'ün güvenlgi saglama alanina giriyormus o bölge.. sacma ama öyle aslına bakarsan benim iki kulüp ile de alakam yok yani benim tartıştığıma değmez. neyse doğrusunu büyüklerimiz bilir zaten asfas. en azından yaralanma falan olmadı diyip bitireyim ben tartışmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 polis yaralamis bursalilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 abi tartıştıgınız şeyin önemi yok yok biz şöyle ceza aldık yok bizim olayda daha az kan aktı yani bursaya 10 maç ceza 1 trilyon para cezası verseler nolucak. bence bursa ile beşiktaş arasındaki bu saçma rekabet bitmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 abi bütün ülke adamlara nonoş diye hitap ederse,böyle erkekliğini ispatlamaya çalışır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 İyide o bitsin diye ilk maçta davet ettik güya işte, yok olmuyor demekki 2 tarafta götürmeyecek artık bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 tabi siz her olayda ''oo bursalı'', ''bursa çocuğuyum her yerde vs'' gibi lafları gündeme getirirseniz, Bursa lafını duyunca, e adamcağızlar da napsın, üzerlerinden bu imajı silebilmek için ''erkeğiz laaan, asarız, keseriz'' imajı takınıyorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 "Tatar Ramazan" said: Bjklılar polis tarafından şehir dışında otobüslerden indirilince, tarlalardan koşarak Bursa içine varmaya çalışmış muhahhahahah ahaahauhau bune lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 2 tarafı da küme düşürsünler haber değeri de taşımaz, farkında olmadan birbirlerini yutarlar. Temizlik yapılmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 harbiden, ortada ne takım var ne taraftar, adamlar çatışma çıkarmış... meanwhile in bursa resmen :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 TFF: Bursaspor formaları ve t-shirtleri altında Beşiktaşlı Taraftarlar Polise saldırarak maçın iptaline neden olduklarından dolayı ; - Beşiktaş JK Kulübüne 7 Maç Seyircisiz - Beşiktaş JK Kulübüne 20.000.000 TL Para Cezası - Beşiktaş JK Oyuncusu Olan Ricardo Quaresma 'nın Ücretsiz Olarak Fenerbahçe 'ye Transferine karar verilmiştir.. BÖYLE BİR KARAR BEKLİYORUM :evil: :evil: :evil: ---- ahaha forzadaki troll'ümüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 said: Bursaspor hükmen mağlup Bursaspor-Beşiktaş maçının iptal edilmesinin ardından gözler PFDK'ya çevrildi. Bursaspor hükmen mağlup sayılacak. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/17732741.asp?gid=381 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ahahaha elmavodka çok iyiymiş :D Bundan bakalım Beşiktaş'a herhangi bir ceza verilecek mi ciddi merak ediyorum :D Yapar bizim federasyon... sdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Merak ettiğim bu bursa çocukları geçen sene şampiyonluk maçında nerdeydi? Niye o zaman taşkınlık çıkarmadılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Fenerliler yeterince çıkartmıştı hatırlarsan... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 http://www.maraton.com.tr/Buyukadan-buyuk-tepki_139298.html Evet ertelenmemiş, direk iptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 abi adamlar kimle kavga etmisler ben onu anlamadım? mac saati yaklasınca psikolojik olarak kavga cıkartmak gerektigine karar verip polise mi dalmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 birisi bursa cocugu videosunu koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ergen bursa taraftarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 toggie said: abi adamlar kimle kavga etmisler ben onu anlamadım? mac saati yaklasınca psikolojik olarak kavga cıkartmak gerektigine karar verip polise mi dalmışlar? benim duyduğum, bursa taraftarı deplasman tribünün orda beşiktaşlıları beklemek istiyor, polis buna izin vermiyor. Sonra alkolün de verdiği gazla ya allah bismillah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bursa başkanı diyor ki, ben staddayım, diğer takım otelden çıkıp gelemiyor, artık bunun tedbirini kulüp olarak bizim yapabileceğimiz bir şey yok kiğ diyor! (cümlenin bozukluğu adamdan geliyor) bizim maçta saha dışı olayları nedeniyle 2 maç mı ne ceza almıştık. ortada takım yok, rakip taraftar seyircisi yok, otel önüne stad önüne barikat kurmak fln nedir ya? 10 maç 20 maç ceza verilmeli, sen kimsin süper lig maçının oynanmasını engelliyorsun? valilik karar vermiş rakip takım seyircisi gelsin demiş, bursa çocukları: "Beşiktaşlı taraftarların stada alınmasını istemiyoruz" diyerek polisle tartıştı. kaynak: cnnturk, haberturk, sabah, ligtv inanılmaz büyük cezalar verilmeli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Nedir bu ergenlerin derdi bugun ya? Birisi olay cikarir futbol izleyemeyiz, Oteki serverlara saldirir hon oynayamayiz. Lan bi c.tesi gunu keyif yapalim dedik, icine sictilar sagolsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 3 puan bizim ama federasyon vermez bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar