Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL-Bursaspor vs Beşiktaş

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

@küyehlan

haklisin da.. bizim staddaki macta TFF dediki polisin görevi diil stad cevresi klubun görevi..

o yüzden biz ceza aldik.. ince bir fark var burda.. klubun'ün güvenlgi saglama alanina giriyormus o bölge.. sacma ama öyle

aslına bakarsan benim iki kulüp ile de alakam yok yani benim tartıştığıma değmez. neyse doğrusunu büyüklerimiz bilir zaten asfas.

en azından yaralanma falan olmadı diyip bitireyim ben tartışmayı.
Sosyal ağlarda paylaş

TFF: Bursaspor formaları ve t-shirtleri altında Beşiktaşlı Taraftarlar Polise saldırarak maçın iptaline neden olduklarından dolayı ;

- Beşiktaş JK Kulübüne 7 Maç Seyircisiz
- Beşiktaş JK Kulübüne 20.000.000 TL Para Cezası
- Beşiktaş JK Oyuncusu Olan Ricardo Quaresma 'nın Ücretsiz Olarak Fenerbahçe 'ye Transferine

karar verilmiştir..

BÖYLE BİR KARAR BEKLİYORUM :evil: :evil: :evil:

----

ahaha forzadaki troll'ümüz :D
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

abi adamlar kimle kavga etmisler ben onu anlamadım? mac saati yaklasınca psikolojik olarak kavga cıkartmak gerektigine karar verip polise mi dalmışlar?

benim duyduğum, bursa taraftarı deplasman tribünün orda beşiktaşlıları beklemek istiyor, polis buna izin vermiyor. Sonra alkolün de verdiği gazla ya allah bismillah.
Sosyal ağlarda paylaş

bursa başkanı diyor ki, ben staddayım, diğer takım otelden çıkıp gelemiyor, artık bunun tedbirini kulüp olarak bizim yapabileceğimiz bir şey yok kiğ diyor! (cümlenin bozukluğu adamdan geliyor)

bizim maçta saha dışı olayları nedeniyle 2 maç mı ne ceza almıştık.

ortada takım yok, rakip taraftar seyircisi yok, otel önüne stad önüne barikat kurmak fln nedir ya?

10 maç 20 maç ceza verilmeli, sen kimsin süper lig maçının oynanmasını engelliyorsun? valilik karar vermiş rakip takım seyircisi gelsin demiş, bursa çocukları:
"Beşiktaşlı taraftarların stada alınmasını istemiyoruz" diyerek polisle tartıştı.
kaynak: cnnturk, haberturk, sabah, ligtv

inanılmaz büyük cezalar verilmeli!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...