yav Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 dediğim gibi akıl var mantık var o 2 maçı yense bjk 10 puan değil 4 puan farkla gene 3.olacakmış. Değişen bişey yok yani. Elalemin penisine muhtaç bir şekilde gerdeğe girilmeyeceğine göre bursa da boşuna ağlamasın. Düşmeselermiş o kadar. Bak galatasaray'a ne kadar kötü olsalar da gene o hizaya düşmüyorlar(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi ilk devreyi mac eksigi ile 8 puan önde tamamladık yanls hatrlamiyorsam.. samsun macinda besiktas icin sezon bitmisti zaten.. ilk yari gelene gecene durumundan 2. yari gelen geçen :D durmuna girdik... azcık kafasi calısan adam abi neden 33 hafta yattk dusduk fln diye kendini suclar.. bunlarin yöneticileri hazıra konup bizi hedef göstermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 EricCantona said: escape said: kardeş benim hiçbir suçum yokken sadece parkta sessiz sessiz içiyorken arkadaşlarımla eğer polis gelip sırf artistk olsun diye, evet yanımızdaki bayan arkadaşlarımıza artistk olsun diye bizi dövüyorsa, ben sevgilimin yanında tokat yiyorsam o iyi aile cocugundan ben o insan ve insan toplulugundan ölümüne nefret ederim arkadaşım!!! şimdi benim başıma geleni sen kendini koy benim yerime. sevgilinin ve arkadaşlarının ynaında o iyi aile cocugundan tokat yediğini tekme yediğini düşün! sen diyorsun ya şikayet et amirine oraya buraya falan, hepsi aynı kardeim benim hepsi birbirini kolluyor emin ol, ben bunu gözlerimle gördüm! Eğer bu senin başına geldiyse, ve sen ertesi gün ordaki grubu toplayıp aynen savcılığa gitmediysen salaksın. Eğer böyle bişey olmadı ve sen sırf polisi karalamak için bi tarafından böyle bi hikaye uydurduysan da şerefsizin önde gidenisin. E trollüyorsan sabah sabah bende sazanın önde gideniyim. Üzerinde bu ülkenin üniforması olan,işi seni beni korumak olan,yeri geldiğinde bu görev için hayatını tehlikeye atan adamları 3-5 tane kendini bilmez şerefsiz yüzünden bütün bir meslek grubuna hakaret etmek kadar saçma bi hareket yok. Mesleğine ihanet eden binlerce insan var bu ülkede,öğrencisine tecavüz eden öğretmenler var ama kimse çıkıp da öğretmenler şöyle,öğretmenler böyle diye saçmalamaz.... Polise orantısız güç kullanıyorlar taraftarlara karşı diye ufak bi tepkim vardı yalnız şu görüntüleri gördükten sonra karar değiştirdim böylelerini 3 gün 3 gece ıslata ıslata dövsen adam olmazlar... şimdi de sallıyo olduk iyi mi ya arkadaşım sen hiç polisin eline falan düşmedin herhalde sen istediğin yere şikayet et onu, o muhakkak "bana şöyle dedi beni itti şöyle yaptı böyle yaptı rahatsız ediyodu milleti bağırıyorlardı bende dayanamadım vvsvs" diye kendini haklı cıkarır emin ol. cocuk dğeliz burda oraya buraya sallıyalım. burda sabahtan beri polis meleği oldular sırf 25 polis yaralandı diye, ama hiçbkimse polisin izmir de antalyada adanada ve hakkaride öldürdüğü cocukları konuşmadı? izmirdeki olay cocuk motorla giderken polis dur demiş durmamış cıkarmış sıkmış kafasına. ne lan bu? kimsin sen? amerikamı burası? ben hiçbir şekilde acımam kardeşim polise. bu böyle. siz de polisin yeteri kadar iç yüzünü görseydiniz anlardınız dediğimi he polisin cook iyileri var mı? var tabi, gördüm de hatta. oturup muhabbet de etmişliğim var. "senin gibi insan keşke başka meslek seçseydi be abi" demişliğim de var.. ama kötülerin yanında yer alan her "iyi" kötü muamelesi görür. bu benim felsefem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 33 hafta degil ama oynadıkları son 7 macın 6 sını kazanmıs o sezon bursaspor. gerci simdi olanları gorunce iyi olmus ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bize 3 puan verilmeme gibi bir durum söz konusu olur mu yaparmı federasyon böyle bişey bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 applev0dka said: TFF: Bursaspor formaları ve t-shirtleri altında Beşiktaşlı Taraftarlar Polise saldırarak maçın iptaline neden olduklarından dolayı ; - Beşiktaş JK Kulübüne 7 Maç Seyircisiz - Beşiktaş JK Kulübüne 20.000.000 TL Para Cezası - Beşiktaş JK Oyuncusu Olan Ricardo Quaresma 'nın Ücretsiz Olarak Fenerbahçe 'ye Transferine karar verilmiştir.. BÖYLE BİR KARAR BEKLİYORUM :evil: :evil: :evil: ---- ahaha forzadaki troll'ümüz :D @Llama tabi abi bu cezalar gelcek bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ya bu federasyondan herşey bekliyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ya bize 3-0 bursaya da 3-5mac seyircisiz ile geçiştirilmicek olaylar oldu.. ulan bildign terör ya.. geçen sene diyarbakira küfür ettiler maclarda, ki adamlar daha kalabalık kitle olarak polisle catistilar.. ilginç,persembe gününü merakla bekliyorum bakalım.. puan silinme fln olayi olursa 3. olma sansimz bile doğabilir antep haftaya berabere kalrsa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 görüntülerden tespit etsinler o bıçak sallayan 18 numarayı falan. yapılabilir sanki ttarenada küfür ettiklerinde yapılabildiğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 besiktas ceza alacak bence :P hadi bunu da başarırsın federsayon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bursa il sınırına "dikkat inek çıkabilir" levhasının oğlanlısını koysunlar, saha kapatmaya, puan silmeye falan gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Robert_Poche said: besiktas ceza alacak bence :P hadi bunu da başarırsın federsayon. 2 tane beşiktaşlı girmiş stada yeminlen onları bile sebep gösterir bu federasyon olaylar bunlar çıkardı diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bursalıların itirazları ondan ibaret değil, abartmayalım. vedat peker ile sinan engin arasında geçen, sergen'in, sinan kaloğlu'nun parayı aldıklarını ve yatacaklarını belirten konuşma var. telefon konuşması kaydı yani. kayıt. belge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ceza aldılarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 escape said: kardeş benim hiçbir suçum yokken sadece parkta sessiz sessiz içiyorken arkadaşlarımla eğer polis gelip sırf artistk olsun diye, evet yanımızdaki bayan arkadaşlarımıza artistk olsun diye bizi dövüyorsa, ben sevgilimin yanında tokat yiyorsam o iyi aile cocugundan ben o insan ve insan toplulugundan ölümüne nefret ederim arkadaşım!!! şimdi benim başıma geleni sen kendini koy benim yerime. sevgilinin ve arkadaşlarının ynaında o iyi aile cocugundan tokat yediğini tekme yediğini düşün! sen diyorsun ya şikayet et amirine oraya buraya falan, hepsi aynı kardeim benim hepsi birbirini kolluyor emin ol, ben bunu gözlerimle gördüm! biz de bi ara parkta fln toplanıp tinerci gibi değil ama usturuplu muhabbet ede ede içioduk, polis bize de geliyordu, arkadaşlardan birisi avukat, kimlik sorduklarında baro kimliğini veriyordu, polis de iyi geceler diyip geldiği gibi uzuyordu geri. o yokken de geliyordu, uzayın burdan flan diyordu veriyorduk cevabını, yasak değildi o zaman, kendi uzuyordu, bi de dalga falan geçiyorduk, "cips yer misin dayı, açalım mı bi bira da sana" falan diye sen kendi haklarını bilmezsen daha çok tokat yersin, sonra da gelip ancak bir nick altında laf edersin. her yerde olduğu gibi polisin de içinde vardır çürük yumurta, ama sen önce kendi haklarını bil. sıkıntı yaşamazsın, yaşarsan da ne yapabileceğini gayet iyi bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 applev0dka said: ya bize 3-0 bursaya da 3-5mac seyircisiz ile geçiştirilmicek olaylar oldu.. ulan bildign terör ya.. geçen sene diyarbakira küfür ettiler maclarda, ki adamlar daha kalabalık kitle olarak polisle catistilar.. ilginç,persembe gününü merakla bekliyorum bakalım.. puan silinme fln olayi olursa 3. olma sansimz bile doğabilir antep haftaya berabere kalrsa :p Zaten kupa finalinden sonraki gun toplanti yapmalari tam komedi. Besiktas kupayi alirsa ufak cezalarla gecistirilecek secim onu siyasi tepki almamak icin, alamazsa temiz bir 10 puanini felan silecekler Bursa'nin. `Federasyon ivedi bir sekilde Persembe gunu toplanacak` hadi ordan yahu. Haftanin ilk 3 gunu tatil mi oldu birden? Bekle got taktigi uyguluyor federasyon. Sahsen ben Besiktas'in kupayi alip ilk 4e girememesini istiyorum cunku IBB gibi troll bir takim Avrupa'ya gitmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 catzee yazdıkların tamamen göreceli bizede genelde kafa polisler geliyordu.gençler nabıonuz esrar mesrar yok dimi diye.1-2 muabbet edip gidiyorlardı ha ama başkasına başka yerde rahatsız olanı denk gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ulan sanki biz polise hiçbişi yokken gider yaptık he.. tamam abi boşverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 amma dagittinz konuyu ya.. abi hak edip etmek ayri.. bursa taraftarnin yaptgi terörizmdir holiganlık diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 10 puanını sileceklerini beklemek falan baya hayalperestmişsiniz siz yahu. beşiktaş kupayı alamazsa ne olacak? ceza 20 puana falan mı çıkacak o durumda? hükmen ve birkaç maç saha kapatma cezası verilecek. benim asıl merak ettigim gozaltına alınan capulculara ne ceza verilecegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 inanın bursaya hiç bişey olmıcak tek tesallim beşiktaş taraftarı olmaması ortalıkta gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 olmayacak tabi seçim öncesi sıkar biraz ceza vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 acil adi altinda 5 gün sonra toplanmak sacma gelmiyor mu ?? madem acil p.tesi sali toplan kupa finali sonrasina bırakmak insanlarin kafasnda soru isareti olusturuyor bunun önune gecemezsin... bjk kupayi alırsa bursada muhtemel ceza indrmi olabilr.. almazsa yüklenebilrler cezada fln filan die dusunuyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi bence kupa filanlı olmasaydı salı netleşiridi herşey şimdi bugün ve yarın maçlar var o sonra final hazırlıkları derken bu kararı hemen pat diye yapmaazlar sağlıklı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 toggie said: 10 puanını sileceklerini beklemek falan baya hayalperestmişsiniz siz yahu. beşiktaş kupayı alamazsa ne olacak? ceza 20 puana falan mı çıkacak o durumda? hükmen ve birkaç maç saha kapatma cezası verilecek. benim asıl merak ettigim gozaltına alınan capulculara ne ceza verilecegi. 20 demedi kimse, Besiktas kupayi alamazsa 10 puan silebilirler dedik. Ki kanunda okuduysan buna yetkileri var, sezon sonuna kadar hukmen maglup sayilma hatta bir alt lige dusurme yetkileri dahi var boyle durumlarda eylemin boyutuna gore. Oynamadiklari 3 maclari kaldigina gore 10 puan silme normal bir ceza olur zaten. Adamlarin yetkisi gayet genis ama onemli olan bunu ne derecede etki altinda kalmadan kullanabildikleri. GS sahaya sise atma yuzunden kapatma yedi, statta iki kere ustuste kufur uyarisi alirsan kapatma yiyorsun; misafir taraftari ve takimi stada sokmamak, futbolcularin otelinin etrafinda patrol atmak, etrafi yagmalamak, terorist gibi davranmak vs. takdir edersin ki normal sartlar altinda oynatmadigi maci hukmen maglup saymak + 3 mac sahayi kapatmaktan daha agir bir ceza gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar