Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açık provizyon vs dönem içi işlemler


Kojiroh

Öne çıkan mesajlar

Aynı harcamanın hem açık provizyonda hem de dönem içi işlemlerde gözükmesi mümkün mü? 30 nisanda Portal 2 aldım 50$'a, 4 mayıs günü kart detaylarıma girip baktığımda biri açık provizyon sayfasında 30 nisan'da yapılmış, öbürü de dönem içi işlemler sayfasında gözüken ve yaklaşık olarak aynı tutarda (1-2 lira fark etmiş ki o da muhtemelen kur farkından) ve 2 mayıs'ta yapılmış gibi duran iki harcama vardı.

Ben tabii Sony'nin hacklenmesiyle alakalı olduğunu düşünüp anında kredi kartını iptal ettirdim ve ertesi gün 2 mayıs'taki harcamayı benim yapmadığımı beyan ettiğime dair bi yazı yazıp verdikleri telefon numarasına faksladım.

Şu an o eski kartım sistemde gözükmüyo, onun yerine verilecek olan yenisi gözüküyo, ama 30 nisan'daki harcama onun açık provizyon sayfasında gözükmüyo. Hatta Paypal da onay için bi 1$ çekmiş bi ara, o da yok.

İki harcama da Steam'e yapılmış. Ben adamlara ticket açıp durumu anlattım, adamlar yanlış anladılar olayı, sanki benim Steam hesabı da hacklenmiş gibi. Aynı ticketa reply yazıp olayı daha da açtım hala cevap bekliyorum.

Aynı harcama hem açık provizyon sayfasında, hem de dönem içi işlemler sayfasında gözükür mü ki? Ya da bir kredi kartı iptal edildiğinde onun provizyonunda bekleyen işlemler, onun yerine gelecek olan kredi kartının provizyonuna aktarılıyo mu? Eğer öyleyse fail oldum çok pis sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle oluyor steam provisyon onayı alamadığı zmn tekrar deniyor aslında o esnada onay gelmiş oluyor genellikle bu kartta para yetersiz olduğunda sen denediysen sonra yeterli bakiye varken birdaha işlem yaparsan önce 2. yaptığını alıyor sonra(48 saat) kendisi red yanıtı aldığı işlem için birkez daha çekmeye çalışıyor ve mükerrerlik doğuyor. Daha senin steam yazdığını görmeden olayın steam ile bağlantılı olduğunu anladım :)

Hesabını online takip edebiliyorsan bak genelde steam 1 hafta 10 gün içinde iade ediyor paranı sen talep etmesen bile. Ben bunu sanal kart ile 4-5 kere yaşadım bakiye yetersizken al talebini sonra tekrar çekmeye çalışıyor sonra accta bakıyor e bu adam almış zaten bunu diyerek iptal ediyor.

Edit: Kartı iptal ettirdiğini belirtmişsin onu gözden kaçırmışım bu durumda steam senden IBAN isteyebilir bi ihtimal...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...