Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech G3 muadili mouse

sabonis

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

karış 20 santim, avuç içinin aşağısından orta parmağın ucuna 17 santim. gayet küçük yani.

az önce ölçtüm

ellerimiz aynıymış ben de g500 bana büyük gleiyor derdim sorun mouse da değilmiş

o zaman sana tavsiye vereyim
http://www.logitech.com/tr-tr/mice-pointers/mice/devices/5845

ama kablosuz bu bilemedim kablolu kablosuz teknoloji arasındaki farkı hissedebiliyor musun ben pek ayırt edemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
yeni konu açmiim. buradan soriim. Bu konudan sonra G9x almıştım pek de memnun kalmadım, 2-3 senedir resmen rahatsız rahatsız kullanıyorum mouse'u ahsdufhauh. şimdi wheel bozuldu iyice ben de yeni bişi aliim diyorum.

durum şudur. Sağlağım, ufak ellere sahibim, back-forward butonu istiyorum, dpi değiştirek için buton olsa güzel olur, olmasa da çok sorun değil. Optic > laser diyorlar internette her yerde. Tam nedenini bilmiyorum açıklarsanız da sevinirim.

Aday mouse'larım şunlar, gerek bunlar hakkında yorumlara gerek yeni tavsiyelere açığım:

- Roccat Savu
- Mionix Avior 7000
- Roccat Kone Pure Military
- Razer Taipan
- Razer Deathadder (bunun eski bir versiyonunu arkadaşta denedim 4-5 sene önce. build quality leş ötesi gibi gelmişti. click'lediğimi anlamıyordum neredeyse, bir de büyükçe bir mouse gibi)

Neyse budur durum gencolar.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Optic > laser diyorlar internette her yerde. Tam nedenini bilmiyorum açıklarsanız da sevinirim.

Genelde acceleration oluyor lazer mouselarda. Optiklerde biraz daha az raslanıyor sensörüne göre. Bir de lazer mouseların pürüzlü yüzeyleri taramada sıkıntı çekiyor. Optik mouselar bu konuda daha başarılı. O yüzden cloth mousepad kullananlar optik tercih ederse daha iyi. Lazer mouselar için genelde hard surface mousepad öneriliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün steelseries rival denedim, 13.3 santim baya uzun geldi. başparmağım yandaki forward tuşuna yetişmedi. elimin pozisyonunu bozup forward'a basmam gerekti.

12 santim civarı bir mouse gerek bana onu anladım. onun dışında oldukça rahattı hatta ilk anda direk almaya falan karar vermiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

yeni konu açmiim. buradan soriim. Bu konudan sonra G9x almıştım pek de memnun kalmadım, 2-3 senedir resmen rahatsız rahatsız kullanıyorum mouse'u ahsdufhauh. şimdi wheel bozuldu iyice ben de yeni bişi aliim diyorum.

durum şudur. Sağlağım, ufak ellere sahibim, back-forward butonu istiyorum, dpi değiştirek için buton olsa güzel olur, olmasa da çok sorun değil. Optic > laser diyorlar internette her yerde. Tam nedenini bilmiyorum açıklarsanız da sevinirim.

Aday mouse'larım şunlar, gerek bunlar hakkında yorumlara gerek yeni tavsiyelere açığım:

- Roccat Savu
- Mionix Avior 7000
- Roccat Kone Pure Military
- Razer Taipan
- Razer Deathadder (bunun eski bir versiyonunu arkadaşta denedim 4-5 sene önce. build quality leş ötesi gibi gelmişti. click'lediğimi anlamıyordum neredeyse, bir de büyükçe bir mouse gibi)

Neyse budur durum gencolar.

Logitech G400S, kullanıyorum, baya op
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...