sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bilmeyenler için, soldaki g3... 4 sene önce aldığım g3 yerine bir yedek mouse arıyorum. var mıdır bunun gibi ufak elli insanlar için bir nimet olan mouse? back-forward butonlarından fazlasını istemiyorum, ergonomik olsun, haliyle iyi track etsin, güzel kaysın yeter... ama en önemlisi ufak olması (notebook mouse'ları gibi değil ama. onlar fazla ufak) logitech hangi mantıkla g3'ün üretimini durdurdu anlamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 güzel faredir hakkaten g3, bi fuarda çalışırken levelcı yani şimdiki ogzci tubek kurulum için gece kalanlara bundan hediye etmişti, ben de kardeşime hediye ettim 4 5 yıldır falan kullanıyor. aynı tip başka mouse kalmadı galiba belki mağazalarda elde kalmışlardan bulabilirsin ama yoksa steelseries xai ve ms 1.1 buna en yakın şey sanırım http://steelseries.com/products/mice/steelseries-xai-laser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 adam tam otlakçı çıktı lan 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 4-5 kişi 48 saat boyunca uyumadan-durmadan 250 300 tane masa, sandalye, pc taşıyıp kurup, sonra içlerindeki hddleri çıkarıp içini oyunla doldurup geri takınca adamın içinden geldi verdi ulan uaeuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 tamam çalışkan olabilirsin ama yine de otlakçısın abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 konu dağılmasa pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 up'lıyoruz ki, insanlar görsün, tavsiye vermek isteyen gelsin yazsın felan diye :P g500 tavsiye etmek için gelmiştim ama küçük mouse felan diyince vazgeçmiştim. yine de yazayım g500, belki seversin şeklini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ha bi de aklıma geldi, razer'in şöyle bir mouse'u var: http://www.vatanbilgisayar.com/razer-rz01-00151400-r3m1-deathadder-3500-dpi-gaming-usb-mouse/productdetails.aspx?I_ID=47111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 valla g3 muadilimidir bilmem ama uzun bir süredir Logitech NX80 kullanıyorum acayip güzel bir mouse. fırsatını bulsam bir tane daha almayı düşünüyorum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Bone önerdiğin Deathadder G500'den büyük. Razer'ın küçük mouse'ları vardı Salmosa'mıydı neydi, o olabilir, onlar tamamen minimalistik G3/mx300 tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 abi elin ufakta ne kadar ufak.g500 ideal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 netbook mouse'u gibi istiyorsan şu ikisi var: http://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-4fd-00003-comfort-mouse-4500/productdetails.aspx?I_ID=46114 http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-910-000873-anywhere-mx-%28darkfield%29-mouse/productdetails.aspx?I_ID=41507 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 g9 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Zaybird said: abi elin ufakta ne kadar ufak.g500 ideal bence. futbol topunu tek elle tutamam mesela, o derece ufak. hatta şöle diyim, etrafımdaki kızların %90'ının eli benim elimden büyük. o derece ufak ellere sahibim. g3 bile neredeyse büyük kalacak elime yani.... herkese tavsiyeler için teşekkürler. g9x ufak gibi gözüküyor, günlük kullanım için de fena değilse onu alabilirim, zira oyundan biraz daha fazla browse falan için kullanıyorum mouse'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 g9-g9x büyük ya geniş elliler kullanıyordu onu. elin ne kadar küçük, alt ve alt gr tuşuna tek elle basabiliyor musun mesela? serçe parmağını alt'a değdirik baş parmağınla nereye kadar uzanabiliyorsun en fazla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 sol control'e basarken serçe parmağımla, baş parmağım en fazla alt gr'ye basabiliyor. karışımı hayvan gibi açsam bile en fazla 20 santim açılabiliyor baş parmağın ucundan, serçenin ucuna kadar. baya ufak ellere sahibim diyorum anlatamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 21 cm küçük değilki gayet normal.benim 23 cm mesela gayet normal ellerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ahahahah boneun verdiği razer deathhadder vatan bilgisayar linkinde özelliklere bakayım dedim; said: 3500dpi çözünürlüklü 3,5 G Kızıl Ötesi Sensör 3,5 G Infrared kızıl ötesi sensör standart 800 dpi olan farelerden yaklaşık 4 kat daha hızlıdır. Bu sayede düşmanlarınız daha sizi görmeden siz onları görüp yok edeceksiniz bu ne abi aslkşdlşaksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9LcSw74RHEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 sabonis said: sol control'e basarken serçe parmağımla, baş parmağım en fazla alt gr'ye basabiliyor. karışımı hayvan gibi açsam bile en fazla 21 santim açılabiliyor baş parmağın ucundan, serçenin ucuna kadar. baya ufak ellere sahibim diyorum anlatamıyorum :D o değil de ellerin küçük falan değilmiş ki gayet normal, normalden biraz daha küçük sadece.. sol ctrle basınca altgrnin bi sağındaki tuşa kadar basabiliyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ben kendi ellerimi biliyorum, etrafımda benimkinden daha küçük elleri olan 1 kişi bile yok. daha ne diyeyim. gelip ellerin küçük diilmiş falan demeyin yani =) karış 20 santim, avuç içinin aşağısından orta parmağın ucuna 17 santim. gayet küçük yani. siz ufak elli olunca karış 10 santim falan mı oluyor sanıyorsunuz, onu bi anlasam :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ben sol kontrolden sağ kontrolün solundaki tuaş basıyorum sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi elini bi çek koy şuraya ona göre bişeyler söyleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 zeawee said: ahahahah boneun verdiği razer deathhadder vatan bilgisayar linkinde özelliklere bakayım dedim; said: 3500dpi çözünürlüklü 3,5 G Kızıl Ötesi Sensör 3,5 G Infrared kızıl ötesi sensör standart 800 dpi olan farelerden yaklaşık 4 kat daha hızlıdır. Bu sayede düşmanlarınız daha sizi görmeden siz onları görüp yok edeceksiniz bu ne abi aslkşdlşaksd built-in h4x sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 küçük istiyorsan notebook mouseları almayı düşünmüyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar