Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 @barbu mutfak robotu al altına ''ait olduğun yer annecim, anneler günün kutlu olsun'' yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Bunu diyen ... vaniLLe said: ne seker be. bi de adama laf atiosunuz hiyarlar. adam ugrasiyo ne güzel, yaratici bisi cikariyo. ... bunu da demiş ... vaniLLe said: neden... D.I.D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 aynı topiğe 2 bi de farklı topiğe 1 tane koymuşun aynı memeden kimse de gülmemiş. gülene kadar devam edeceksen ben güleyim roket rahatla bari AHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Baggio said: "roket adam" said: Baggio böyle hediye mi olur allahını seversen? Adam bulgar madeni parasından topuklu ayakkabı yapacakmış. Testis geçiyor resmen. Bulgarlarla takıl işte, bırak türkiyedeki kızı falan ayrıca. Ne gerek var. Adamın ilişkisini, zevklerini, sevgilisinin zevklerini, aklındaki şeyi falan hepsini süper bilip öyle yorum yapıyorsun o zaman abi herhalde, yoksa hiç üzerine vazife değil çünkü. Ben mesela gümrükle ilgili sorduğu şeyi hiç bilmediğimden herhangi bir cevap vermedim, diğer noktalar hakkında bilgim olamayacağı için. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ahhaha bence hiç hediye alma. hediye ne abi? hediye bi başarı karşısında verilen bişidir aslında o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Ödül ile hediye farklı şeylerdir, bkz. ilkokul 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Valla burada paylaşılan her şeye yorum yapma hakkına sahibim ben. Bana hediye komik geldi. Gümrük muhafız amiri de değilim. Doğal olarak ilgilendiğim kısmına yorum yaptım. Savunmam budur nazi ağabey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ödül de hediye de gereksiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Baggio said: Bunu diyen ... vaniLLe said: ne seker be. bi de adama laf atiosunuz hiyarlar. adam ugrasiyo ne güzel, yaratici bisi cikariyo. ... bunu da demiş ... vaniLLe said: neden... D.I.D. ilk basta garipsedim, sonra süs esyasi falan diyince empati yapabildim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 roket şu devamlı koydugun swf ve şu her konuda aşkşitom resminden banlan artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Microp said: tmm soruyu soyle degistirelim :D kibritle gemi yerine bozuk paradan gemi yapicam ve turkiyeye amacsiz bi sekilde gondericem. sinirda sorun cikar mi? çıkmazda gemi batar kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ahahahhahaha sildim olm. biz sizi banlatmadık kiklettik. bak burda da terbiyesizlik yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 niye batsin lan gemi de demirden degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 değil abi salakmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 http://www.gezginlerinndir.com/haber/wp-content/uploads/ALBERT-EINSTEIN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 goreceli mi demir olup olmamasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Pasta said: niye batsin lan gemi de demirden degil mi? http://www.turkmanga.org/wp-content/uploads/2010/10/cahit-arf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 bana göre demir, cons'a göre çikolata yani. görelelik kavramı diye bir şey var. görelilik pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 fermurarını yavaşça açıp bacağına bir öpücük konduruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 resim olarak bunu bulabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ben olayı çözdüm topiği açan baggio MEYER KATİL İYİ ADAMMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 abi bırak su paraları allah aşkına o paralarla 35lik vodka al bi de redbull kombin yapın takılın işte ne hediyesi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 AHAHHAAHHAAHAHHAHHAAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 öyle ayakkabı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 bence ayakkabı al canı isterse bozdurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar