roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 annen baban sana yıllarca çikolatalar püskevitler almış, sen hala aa ben hayattan zevk alıcam, okumayıp çimlerde sürüklenicem diyosun. o çikolatalar püskevitler alın teriyle alınıyo. bişiler yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 seraphiel yazdıklarının aynısını yaşıyorum. hatta bu topikteki üç mesajını acaba ben mi yazdım diye düşündüm. en son defalarca zor bir dönem geçirdim, dinlenmem gerek diye durumumu açıklamış olmama rağmen dediğin gibi suçluluk psikolojisine sokacak tavırlarla karşılaşınca ağzıma gelen bütün küfürleri saydım. önden girdim arkadan çıktım. 30 yaşında böyle şeylerle uğraşıyor olmak çok daha sinir bozucu. karşında sebep ve mazeret arasındaki farkı anlayamayanlarla uğraşmak sonra kendinden şüphe etmek felan bunların hepsi trajedi. ne yapmak lazım? yoklarmış gibi davranacaksın. tek çözüm bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 30 yasina gelmissiniz hala ayni evde yasiosunuz ailenizle. bu yasta size bakmak zorunda degiller ki? gidin calisin, yok ben sevmiyorum hayati, zevk almiyorum, okudugum bölümde calismak istemiyorum vs.vs. sevmeseniz de birseyleri yapmak zorundasiniz maalesef, aksi takdirde katlanmak zorundasiniz söylediklerine. iki yol var yani ya sevmedigin bi isi yapip aileden ayrilcaksin ya da evde kös kös oturup onlarin dediklerine kulak tikayacaksin. tabi ki sicarlar agziniza 30 yasina gelmissin hala bi bok yapamadin diye. sevmiyorum, hoslanmiyorum yapamam miy miy biraz lükse giriyo bu yasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 avrupada 18 ine gelince evden atıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 böyle elitist adamlarla konuşmayın bu konuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 öyle değil işte vaniLLe. şu an aynı evde yaşamıyorum. gidip geliyorum 2-3 aylık dönemler halinde. bunun içinde geçerli sebeplerim var. freelance çalışıyorum. elimde şu an 3 tane iş var. sorun başka başka şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 olay farklı yere kaymış biraz, ekonomik özgürlüğüm yok demiyorum. sevgi meselesinden bahsediyodum. çocuk kendi doğasında hırçın saygısız canavarın teki değilse, bi ihtimal başarısız olsa bile onu ezip içine kapatmak yerine motivasyonuna devam edilmeli diyorum. insanın başarılarının görmezden gelinmesi ama hatalarının her fırsatta defalarca yüzüne vurulması doğru değil. bi açıdan doğru sadece, o da nerde hata yaptığınızı görmüş olmanız. ama aynı hatalar sürekli yüzünüze vurulursa ve altı çizilirse niyetin farklı olduğunu sezebilir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Sorun ülkece bunalımların kucağında yetişen jenerasyonlarımızın olması.Daha sonra adam 30 yaşına da gelse kurtulamıyor bu ruh halinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 genelde sahiplenme takıntısındanda doguyor bu tarz şeyler ki kendisi şöyledir; varolandan fazlasını isteme durumu ortaya cıkıyor cünki sizlerin onların sahip oldugu birer mal olmadıgınızın farkında degiller. evladınmı diyim cocugunmu diyim artık 30 yaşında isimde bulamadım kendine cizdigi yol ebeveyinlerin kendi kafalarında cizdikleri yol haritasına uymadıgı için yapilan ve yapilacakların hata olma olasılıgı yüksek tutuluyor, ki deneyim dedigimiz şeyin yarisi hatalardan oluşur. cocuk dogurup yetiştirmek cocuga sahip olmak anlamına gelmiyor, onlar birer birey. bu tavır istediginiz kadar para kazanin kendi işinizi kurun gidin evlenin, 50 yaşınızada gelseniz bu durum devam eder. ek kontes, ailenin seni sevip sevmemesi bu kadar önemlimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Hiç yetemedim şu aile takıntısına. Dogurmanın verdiği bir mal sahiplenmesi durumu söz konusu. Herkes bunun farkında, ve şu zinciri kırmak yerine "ama aile..." beyanıyla boyun egiliyor. İstediklerini yapmadıgınızda kaynakları kesiyorlarsa kessinler, bu onların insiyatifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Başarı genelde çocuğun istediğini yapması değil, ailenin society içinde şekillendirdiği hayali çocuğu yaratmada aranıyor. Bende de aynı hikaye var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 belki basarilarindan bagimsiz olarak sevmiyolardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 pardon ben yanlis anlamisim o zaman, ekonomik özgürlük de olmasina karsin karisiliyorsa kötü. genelde bi bok yapmayip evde oturunca daha cok göze batarsin. benim annemin motivasyon anlayisi itin götüne sokmak mesela. var bi gariplik. bu yastan sonra onlari degistirmek pek mümkün degil. siz bakis acinizi deistirmek zorundasiniz bu olaya karsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ilk mesaja diyorum, ötekileri okumadım hiç. bu normal bişi sorun türk ailesinin motivasyon nedir bilmemesinde. abi başarısız olana bile sağlam gaz verirsen bi sonraki sefere koparır. bizimkiler bayıcı ve tehditkar konuşmaların bir yere varacağını sanıyorlar. iş daha da kopuyor bu yolda. hele misal bana kim olursa olsun, "şunu yapmalısın, çünkü..." temalı konuşmalar hiç bi işe yaramıyor. saçmalık geçirmez yelek giymişçesine PLİNK PLİNK diye sekiyor üstümden bak. güdüleme biraz yetenek ve biraz da empati gerektiren bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ne haliniz varsa gorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 şu durumu yaşamamış olanlar anlamaz. etrafta bir sürü serseri, bir boka yaramanya, hiç bir işe yaramaz şey üretmemiş adamlar veyahut çok büyük kabahatleri olan adamlar bile sonsuz krediye sahipken, sadece istediği ve tamamen yasal şekilde hayatını şekillendirmek için dışlanan biri olmak çok kötü bir durum. eski kız arkadaşım hep ailemle iyi ilişkiler içinde olmadığımdan şikayet ederdi, kendisinin cebinde, hesabında her daim harcadığından fazla para olurdu, ailesi sikimsonik hiçbir mesleki garantisi olmayan bir bölümde okumasına rağmen onu desteklerdi, bense her daim başarılı olmama karşın başarısız adledilirdim kıyaslandığım insanlara karşı ya da en azından öyle muamele görürdüm. her neyse demem o ki, siklememekten, dert etmemekten başka çare yok gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 hee bu arada, ailemden fazla para kazanıyorum istediğim işi yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 abi niye adın ödüllüsoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diferansiyel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Belki aileniz sizi sevmiyordur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 vaniLLe said: 30 yasina gelmissiniz hala ayni evde yasiosunuz ailenizle. bu yasta size bakmak zorunda degiller ki? gidin calisin, yok ben sevmiyorum hayati, zevk almiyorum, okudugum bölümde calismak istemiyorum vs.vs. sevmeseniz de birseyleri yapmak zorundasiniz maalesef, aksi takdirde katlanmak zorundasiniz söylediklerine. iki yol var yani ya sevmedigin bi isi yapip aileden ayrilcaksin ya da evde kös kös oturup onlarin dediklerine kulak tikayacaksin. tabi ki sicarlar agziniza 30 yasina gelmissin hala bi bok yapamadin diye. sevmiyorum, hoslanmiyorum yapamam miy miy biraz lükse giriyo bu yasta. al iste alamanci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Benim böyle bişey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ailem beni hep sevdi zaten hep başarılıydım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mahidevran said: vaniLLe said: himini himiniii al iste alamanci el classico bir almanci olsam 18imde falan evlenmis olurdum, öle deme. belki bir alaman kadar vurdumduymaz yaklastim olaya. vurdumduymaz degil gerci, mantikli olan bu bence. ama türklerin cocuklarin üzerine fazla düsüp, asiri simartmalari, herseyi önlerine hazir koymalari rahatsiz ediyor beni. zamanla zararlarini görüyorsun, kendi basina birseyler yapmakta zorlaniyorsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 evlat olsanız sevilmezsiniz. adam olanı severler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar