Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 WoW'a login olmaya çalıştığımda "Success" kısmınta takılıyor. Eğer cancellarsam server seçme paneline götürüyor. Ama hangi serverı seçersem seçeyim belli bir süre o servera login olmaya kastıktan sonra kalıyor yine aynı yerde.Repairi çalıştırdım o da fayda etmedi. Napayım ne edeyim bi tavsiye plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 btk yasaklamıştır onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 modeme res at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Modeme reset atmayle ne alaka abi ? Login oluyorum zaten servera login olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Aluriel said: btk yasaklamıştır onu da Buna inanır gibi oldum onca olan olaylardan sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Login serverlerı patlamış. Login server is busy, please try again later diyor. Geçer birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Beyt said: Modeme reset atmayle ne alaka abi ? Login oluyorum zaten servera login olamıyorum. bende her patch geldkten sonra fln ille success ekraninda takılır sonra cancel diyince server list acılirdi fln filan.. fisi cıkart tak yapardim,profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 İşteyim zaten beklemede sıkıntı yok akşam düzelmiş olursa ne ala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Aynen girilmiyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Beyt said: Modeme reset atmayle ne alaka abi ? Login oluyorum zaten servera login olamıyorum. bu problemin en büyük çözümü modemi kapatıp açmak. bi ara cok sık yaşıyordum ordan biliyorum. Bizzat tech supportun tavsiyesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/2064226553?page=9#167 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolutely Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Ben hiç giremiorm.. ''The login server is currently busy'' yazısından başka hiçbirşey çıkmıyor. Beklicez galiba.. bu arada girebilrseniz sakın çıkmayın oyundan.. aynı problemler tekrar başlıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 deadwoll said: Login serverlerı patlamış. Login server is busy, please try again later diyor. Geçer birazdan. şimdi denedim ben de hala aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 aynen bendede aynı şuanda, ama sol tarafta bi haber yayınlamışlar bide güncelleme çıkarmışlar bu durumla ilgili özürdiliyoruz düzelticez diye fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 aynen devam etmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 blizzard bunu yaparsa,diğerleri naapmaz yav imam cemaat ilişkisi gibi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ne hayallerle evde kalmıştım halbuki bugün :/ neyse bahaneyle ev toplamış oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ptr'a akma gibi planlarım vardı benimde alayı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Sabahtan beri oyundayım bildiğin ghost towndu heryer:P şimdi çıktım artık diğer charlara da girmek için server da değiştirlemiyor çıktım bende kimse yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 5-6 saatte düzeltemediler tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Bi Sony vakası daha mı lan yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 blizz said: 12:54 CEST It appears that the issue is quite severe and it may be several hours before you are able to login to our games again. If this changes, we will inform you immediately, but in the meantime we are very sorry for the inconvenience this is causing our customers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 2 gün beleş süre isterük sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ilginc ayni sorun sc2de de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Bizim guild forumlarında birisi, saldırı olmuş Blizzard' a herkesin kişisel bilgileri çalınmış gibi birşey söyledi. Bilmiyorum ne kadar doğru tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar