Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 temiz 2 yildir nutella yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 pinkporing said: kimsenin ağız tadını bozmak istemiyorum,trollemekde istemiyorum ama konuyu,inanın bazı konuları açarken ahlak kurallarına dikkat edin bence,yani medeniyet herşeyi açık açık konuşmakmıdır,yada benmi geri kafalıyım acaba? yani şıklara nutellayı şuraya buraya sürmekten bahsediyorsunuz da,külde yuvarlanıp çiftleşen eşşeklerden ne farkı kalıyorki bunu yapanların,nimettir sonuçta afrikada yiyecek kırıntı bulamayan insanların olduğu bir dünyada çikolatayla fantazi fikri midemi bulandırıyor arkadaşlar kusuruma bakmayın yazmayayım dedim ama gerçekten ayıp yani :S hı hı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ne ciciboğaz varmış lan patide hepiniz 40 yaşında gümlersiniz. Şimdiden geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 goldbären said: Ekmek'in son hali kim Ahaha pasta.Ekmek bulamazsanız pasta yiyin.Çok beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 pinkporing said: mirmirmir ister memeye surup ye ister ekmege, istersen hic yemeden cope at, afrikadaki cocuklar gene ac. yalniz max brenner cekmis adam, ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 aquila said: pinkporing said: mirmirmir ister memeye surup ye ister ekmege, istersen hic yemeden cope at, afrikadaki cocuklar gene ac. HUNHARCA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ama simdi canim cikolata cekti, meme optional. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Masticore said: Bizim köyde Max brenner diye bir cafe var. Bir öğünü böyle geçiştiriyoruz... http://www.savory-bites.com/gallery/albums/blog/restaurants/IMG_8194.jpg http://www.tigerscursebook.com/images/For-Chocolate-Lovers-Max-Brenner-s-Chocolate-Fondue-Tower-for-Two_slideshow_image.jpg http://2.bp.blogspot.com/_pmwN1bSE8_Y/SclOZ2G_XFI/AAAAAAAAA5g/9wXxtX5Iws8/s400/chocoburger.jpg http://www.chocablog.com/wp-content/uploads/2009/04/max-brenner-drinks.jpg Şurda en mutlu dakikalarımı geçirmiştim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 okul bitince kendimi max brennerla odullendirim bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 pinkporing said: kimsenin ağız tadını bozmak istemiyorum,trollemekde istemiyorum ama konuyu,inanın bazı konuları açarken ahlak kurallarına dikkat edin bence,yani medeniyet herşeyi açık açık konuşmakmıdır,yada benmi geri kafalıyım acaba? yani şıklara nutellayı şuraya buraya sürmekten bahsediyorsunuz da,külde yuvarlanıp çiftleşen eşşeklerden ne farkı kalıyorki bunu yapanların,nimettir sonuçta afrikada yiyecek kırıntı bulamayan insanların olduğu bir dünyada çikolatayla fantazi fikri midemi bulandırıyor arkadaşlar kusuruma bakmayın yazmayayım dedim ama gerçekten ayıp yani :S http://www.swfcabin.com/swf-files/1290044914.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 sibirya halk turkusu diye gulmeye baslamistim ama has liseli cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ben artık tıklamıyorun swfleri hepsini nası istiyosam öyle düşünüp gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 çikolatalar..püskevitler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 OHOHOHOHOAHAHAHAHAHAHİHİHİHİ bu ne lan AHAHAHAHAHHAHAHA belki de uykusuz olduğum için bu kadar güldüm. bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 anket sonuçlarına göre Ekmeki'in 21 adet seks talibi var (en azından seks ıolur diye düşünüyorum olmadı kısmet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 pastaya sürüp yemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 pinkporing said: kimsenin ağız tadını bozmak istemiyorum,trollemekde istemiyorum ama konuyu,inanın bazı konuları açarken ahlak kurallarına dikkat edin bence,yani medeniyet herşeyi açık açık konuşmakmıdır,yada benmi geri kafalıyım acaba? yani şıklara nutellayı şuraya buraya sürmekten bahsediyorsunuz da,külde yuvarlanıp çiftleşen eşşeklerden ne farkı kalıyorki bunu yapanların,nimettir sonuçta afrikada yiyecek kırıntı bulamayan insanların olduğu bir dünyada çikolatayla fantazi fikri midemi bulandırıyor arkadaşlar kusuruma bakmayın yazmayayım dedim ama gerçekten ayıp yani :S the fuck is this? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 nutella çok overrated dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 napae said: Bizim köyde Max brenner diye bir cafe var. Bir öğünü böyle geçiştiriyoruz... http://2.bp.blogspot.com/_pmwN1bSE8_Y/SclOZ2G_XFI/AAAAAAAAA5g/9wXxtX5Iws8/s400/chocoburger.jpg do want Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 şu resmi uploamayın abi hakkaten şu foruma o kadar yemek falan resmi kondu.bir tek bunu gerçekten istedim ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 nutella adanası yapsak tutar mı sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 her türlü yenebilir nutella ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 her turlu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 evet efenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar