toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Yabgu said: Valla pronoit editör öyle yazmış yapacak bir şey yok. Toggie şehir içerisinde ata binemeyeceğiz ne devesi. deveye binecek miyiz diye sordum şehir içindeki atla ne ilgisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Sorun TR'de retail oyun almak zaten. Orda yanlışınız var. Steam varken hala plastik kutu peşindesiniz cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 -Deno- said: legolara bayılıyorum ya, birkaç tane herif var inanılmaz kaliteli işler yapıyor. bu da nefis olmuş. hala en sevdiğim çocukluk oyuncağım lego. DAT CREATIVENESS the word you are looking for is creativity, son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 axedice said: http://www.youtube.com/watch?v=PJl9v1tDC7w Şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 xunn said: -Deno- said: legolara bayılıyorum ya, birkaç tane herif var inanılmaz kaliteli işler yapıyor. bu da nefis olmuş. hala en sevdiğim çocukluk oyuncağım lego. DAT CREATIVENESS the word you are looking for is creativity, son. do not challenge my superior english, baby girl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 malesef ayar vermek istenirken fail yaşanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yok yaşanmadı. ayrıca senin de deviant'ın failmış bilader kusura bakma, PS: btw i love my love !! bu ne lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Brotherhood sahibi ve multi oynamak isteyenler birbirini oyun içinden ekleyin, oynayalım. benim nick: Laths007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 mulgear benim de bayadır oynamadım gerçi canım çekti yemek alıp geliyim atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bi copy de bana yollayın öğrenciyim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Laths007 Mulgear Chaz07 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Chaz07 benimde ekleyin plis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bastım parayı amazondan aldım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 denoswn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Ozerse AC MP guzel ama bi ara `The Ship` oynayalim o daha guzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yuz kere yazdim surda sallayan olmadi, bu gece 21.30 gibi invite atayim iki uc mac atalim, kim nasil oynuyor gorelim. wanted, alliance ya da chest capture yapariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 oyun bende de var da daha acip oynamadim, digerlerini bitirmedigim icin, bakarim multisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 aquila1985 =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 brotherhood baslıgına gidin lan. oyunla ilgili gelisme var sanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 aquilanin ekantini gorunce sarsilarak inledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Brotherhood başlığı konsol bölümünde :/ PC'DE OYNEYOZ BİZ! Dur burda açayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=GtflWWWmvuM Şu video sızdı nete, Subject 16 diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Ne iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 GreenManGaming'te pre-order fiyatı 33.95$ http://www.greenmangaming.com/games/action/assassins-creed-revelations/ Alsam mı diye düşünüyorum ama ben kutulu olarak Special Edition yada Animus Edition almayı planlıyorum, cazib geldi bu. EDIT: Ama yok ya, almicam. Alıcak olsam dahi Digital Deluxe Edition falan almak lazım extra şeyler yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 http://www.gamongirls.com/IMG/jpg/altair3.jpg http://assassinshaven.com/images/lucy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar