HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 toggie said: LethE said: daha istanbul olmamış ki hacı :) adı degisince bastan yaratılmadı ki abi sehir. ONU DA geçtim 1500lerde geçiyo, daha ele alalı 50 yıl olmuş bizans havası olması gerekirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 abi öncekileri cok iyi yapmışlardı benım bu konuda güvenim tam adamlara. ezio'nın masyafa kadar gittiğini düşünürsek, istanbul dısında bi yerler olabilir oralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 pronoit said: abi hurma o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Assassin's Creed: Revelations Animus Edition Animnus Edition Features: -Behold the Animus Edition, holding secrets retrieved from the depths of the Animus -In-depth encyclopedia, with comprehensive entries on the major characters, events and other important aspects of the Assassin's Creed® universe. -Original game soundtrack -Assassin's Creed Embers Movie: an animated short film In-game content: -Explore the prison of legendary Vlad the Impaler, the scourge of Constantinople who inspired the myth of Dracula. Seek out the hanging cell of the infamous leader to retrieve his personal blade, a deadly close quarters dagger capable of dispatching any foe. -Capacity upgrades for your hidden gun bullets, bombs & crossbow arrows to give you a decisive advantage in battle. -Play as two additional multiplayer characters: The Crusader & a character from Assassin's Creed® Brotherhood revamped with a Constantinople flavour: the Ottoman Jester -The Armour of Brutus from Assassin's Creed Brotherhood -One exclusive customisation item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ubisofttan mesaj geldi SECOND HAND GAME yazmis, bu CD keyi biri zaten kullanmis daha once, ikinci el oyun almayin demis, birinci el diye sattilarsa git dukkanla konus demis hic ugrasmadim, dedim sansimi tiglon ile deniyim attim tiglona mail ayzdim durumu, saat sabahin 8 i idi saat 10 da mail geldi tiglondan, yeni key verdiler neyse actim oyunu ve omrumdeki en aptal seyle karsialstim, oyunun saveleri ubisoft serverlarinda duruyormus -_-, korsan power devam etcez ubisoft = shit tier tiglon = god tier adamlarin ik isaatte cevap vermeisni gectim zart diye yeni key verdiler lan, aral olsaydi gunlerce surundururdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ubi launcher klasöründe profile key olcak sanırım savelerin orda. program files/ubisoft/ubisoft game launcher/storage sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ben ne zaman tiglon oyunu alsam içi boş çıkıyor, ne key ne kitapçık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Ben ikisinden de almıyorum mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 animus edition akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 LethE said: ubi launcher klasöründe profile key olcak sanırım savelerin orda. program files/ubisoft/ubisoft game launcher/storage sanırım yok crack yapinca server yerine o storage a save ediyormus, esprisi oymus DRM in aptal ubisoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 hayır hacı launcherdan local kaydet fln diyebiliyo olman lazım. sen locale kaydet dicen sonra skidrow klasöründekileri üstüne yazcan olcak diye sallıyorum. bi dene belki olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PJl9v1tDC7w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Abi bugün şu Level dergisine bakayım dedim Revelations'u kapak yapmışlar, biliyorum ne mok çıkacağını tabi. Baktım Revelations ön-incelemesine, adamlar E3 gameplay videosunu birebir yazmışlar sayfalarca, ön-inceleme bu. Rezillik diz boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 abi lego coook iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 AHAHAHAH lego super olmus lan stormtrooper altair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 legolara bayılıyorum ya, birkaç tane herif var inanılmaz kaliteli işler yapıyor. bu da nefis olmuş. hala en sevdiğim çocukluk oyuncağım lego. DAT CREATIVENESS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Epix Derail Knex > Lego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Oyunda courtesans yerine cingenler eklenmiş durumda. Grupta dans eden, ateşle gösteri yapan ve gitar çalan çingeneler mevcut. Ayrıca bakabilirsiniz: Toprağı olmayan ulus Çingeneler Revelations’ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 toprağı olmayan ulus lafı cok rerorö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 deveye binecek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Valla pronoit editör öyle yazmış yapacak bir şey yok. Toggie şehir içerisinde ata binemeyeceğiz ne devesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 sehir icinde ata binemeyecegimizi nereden biliyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ben de sırf posteri için aldım leveli, okudum yazıyı çok güldüm. Bir de ne göreyim posterde kocaman level yazısı, unutmuşum onu =( çerçeveletecektim bide, nerden bulurum acaba reveleyşıns posteri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 -Deno- said: sehir icinde ata binemeyecegimizi nereden biliyorsun ? Ne yazık ki baya önce belli oldu Deno. Yazıya bakabilirsin, yapımcılar hookblade'ci çıktı anlayacağın. Assassin’s Creed Revelations ön inceleme Bu arada lvl'de bilmediğimiz bir şey yazıyor mu veya özel bir resim var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Viktor said: AC hic oynamadiydim, bi gaz 20 liraya ac2 vardi PC icin gittim aldim megavizyondan, baya jelatinli filan sifir CD key kullanimda diye actirtmadi, mail attim fis ile oyunun ve CD keyin resmini cektim yolladim, 4 gun oldu tik yok hala ubisofttan, gittim crack cekip oynadim orjinal oyunu ubisofttan daha orjinal oyun almam Benim hesaptaki oyunu sildiler direk abi :D Baya mail attım "yahu niye sildiniz oyunu hesap banlı falan değil" diye. Oyunun faturasını ya da resmini yollayın dediler. Faturayı atalı kaç ay oldu dvdde taşınırken kaybolmuştu. Adamlar söylemediler neden sildiklerini. Oyunun benim hesabımda olduğuna emin olmaları lazımmış (serial yetmezmiş) ondan aman diyim kaybetmeyin kutu falan :D "Achievementlarım var aha duruyor" bakın desemde kesmedi. Bi daha orjinal alabilmem için Ezio'yu yollamaları lazım bıçakla falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar