Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed: Revelations

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Vingthor said:

bu arada tekrar tekrar tekrar izlerken aklıma bişi takıldı. bu gameplay videoda rum ateşi kullanıyo. ee onu osmanlılar öğrenemiyo yapmayı bi türlü ki. bizans state secret falan o alet.
bide minarelerin balkonları kare yuvarlak olmalıydı dfkh

leanardo yapıyodur abi nolcak.
Sosyal ağlarda paylaş

AC hic oynamadiydim, bi gaz 20 liraya ac2 vardi PC icin gittim aldim megavizyondan, baya jelatinli filan sifir

CD key kullanimda diye actirtmadi, mail attim fis ile oyunun ve CD keyin resmini cektim yolladim, 4 gun oldu tik yok hala ubisofttan, gittim crack cekip oynadim orjinal oyunu

ubisofttan daha orjinal oyun almam
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

ac bana film gibi geliyo. hani 1.yi oynadım bi bok anlamadım. hayatımda böyle basit bir oyun daha oynamadım. shifte basılı tut ileri tuşuna aban zıplaya zıplaya bi yerlere gel sonra geldiğin yerdeki adamı öldür
cinematic izle

repeat

profit

iyide bu turdeki oyunlarin hepsi ole
gow cok mu farkli
zipla hopla tapada tapada tuslara bas

acnin guzelligi iste
hafif platformer tadinda
bide bence cok cok akici bi oyun cok eglenceli
bana ilk defa hatayimda asivment yaptirtti

sonucta strateji oynu degil ki
aksiyon oyunu
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

AC hic oynamadiydim, bi gaz 20 liraya ac2 vardi PC icin gittim aldim megavizyondan, baya jelatinli filan sifir

CD key kullanimda diye actirtmadi, mail attim fis ile oyunun ve CD keyin resmini cektim yolladim, 4 gun oldu tik yok hala ubisofttan, gittim crack cekip oynadim orjinal oyunu

ubisofttan daha orjinal oyun almam

oh ya!
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Cystein said:

ac bana film gibi geliyo. hani 1.yi oynadım bi bok anlamadım. hayatımda böyle basit bir oyun daha oynamadım. shifte basılı tut ileri tuşuna aban zıplaya zıplaya bi yerlere gel sonra geldiğin yerdeki adamı öldür
cinematic izle

repeat

profit

iyide bu turdeki oyunlarin hepsi ole
gow cok mu farkli
zipla hopla tapada tapada tuslara bas

acnin guzelligi iste
hafif platformer tadinda
bide bence cok cok akici bi oyun cok eglenceli
bana ilk defa hatayimda asivment yaptirtti

sonucta strateji oynu degil ki
aksiyon oyunu

smokini cekip elde kirmizi karanfil "dalaran bank onunde varmi beni opecek agalar" diye gezen yesil orc kimdi lan asdfadsf
Sosyal ağlarda paylaş

yeni ss'ler geldi facebook'tan.
mekanlar bana hep aynıymıs gibi geliyor yahu. ik oyunda da aynı, ikinci oyunda da boyleydi. cs'deki de_dust havası var hepsinde. eskiden hic yesillik yok muymus abicim? daga, bayıra, cayıra gidelim biraz. nehir kenarında camasır yıkayan hatunlara falan sarkalım ne bileyim.

son ss haricinde istanbul havası var mı simdi bunlarda? hele o palmiye agacları nedir ya lol.

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/253927_10150208467893068_6119163067_7140849_4831200_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/251292_10150208467958068_6119163067_7140850_2728543_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/254412_10150208467978068_6119163067_7140851_7644986_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar adamlar batılı,sonucta istanbulu bizim gördüğümüz kadar batılı görmekten ziyade daha doğulu görüyorlar.kasmaya gerek yok.adamlar calışma ekibi göndermişler etc etc. kaldı ki istanbulu istanbul yapacak olan tarihi mekanlar konusunda başarılı olurlarsa ki son ss hoş olmuş sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...