-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 LathspeLL said: AC3 bence direk Desmond ile günümüzde bir şehirde geçecek. Londra'yı, Paris'i yada New York'u falan yaparlar. Ve bence direk yeni nesil konsolları beklesinler artık. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 1900 ler de olabilir almanya misal ama otomatik silahların gelmesi fln zor bence. modern kısmı desmond ın animustan cıkmasına bağlarlar gittikçe daha fazla kontrol ediyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bu arada tekrar tekrar tekrar izlerken aklıma bişi takıldı. bu gameplay videoda rum ateşi kullanıyo. ee onu osmanlılar öğrenemiyo yapmayı bi türlü ki. bizans state secret falan o alet. bide minarelerin balkonları kare yuvarlak olmalıydı dfkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 asasins creed yapımcılarına gidip vericem galiba e3 videosundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ben de geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Vingthor said: bu arada tekrar tekrar tekrar izlerken aklıma bişi takıldı. bu gameplay videoda rum ateşi kullanıyo. ee onu osmanlılar öğrenemiyo yapmayı bi türlü ki. bizans state secret falan o alet. bide minarelerin balkonları kare yuvarlak olmalıydı dfkh leanardo yapıyodur abi nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 AC hic oynamadiydim, bi gaz 20 liraya ac2 vardi PC icin gittim aldim megavizyondan, baya jelatinli filan sifir CD key kullanimda diye actirtmadi, mail attim fis ile oyunun ve CD keyin resmini cektim yolladim, 4 gun oldu tik yok hala ubisofttan, gittim crack cekip oynadim orjinal oyunu ubisofttan daha orjinal oyun almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi gecenlerde steamde 1+2 20 dolar civariydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ac bana film gibi geliyo. hani 1.yi oynadım bi bok anlamadım. hayatımda böyle basit bir oyun daha oynamadım. shifte basılı tut ileri tuşuna aban zıplaya zıplaya bi yerlere gel sonra geldiğin yerdeki adamı öldür cinematic izle repeat profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Cystein said: ac bana film gibi geliyo. hani 1.yi oynadım bi bok anlamadım. hayatımda böyle basit bir oyun daha oynamadım. shifte basılı tut ileri tuşuna aban zıplaya zıplaya bi yerlere gel sonra geldiğin yerdeki adamı öldür cinematic izle repeat profit iyide bu turdeki oyunlarin hepsi ole gow cok mu farkli zipla hopla tapada tapada tuslara bas acnin guzelligi iste hafif platformer tadinda bide bence cok cok akici bi oyun cok eglenceli bana ilk defa hatayimda asivment yaptirtti sonucta strateji oynu degil ki aksiyon oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 -Deno- said: ben de geliyorum deniz sende bahane arıyosun gibi ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 barancım AC için her şey yapılır. tek gerçek AC. şakası yok ubisoft'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Viktor said: AC hic oynamadiydim, bi gaz 20 liraya ac2 vardi PC icin gittim aldim megavizyondan, baya jelatinli filan sifir CD key kullanimda diye actirtmadi, mail attim fis ile oyunun ve CD keyin resmini cektim yolladim, 4 gun oldu tik yok hala ubisofttan, gittim crack cekip oynadim orjinal oyunu ubisofttan daha orjinal oyun almam oh ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bazen cdkey bile çıkmıyor içinden. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Tiglon'un suçu o heralde, TR'ye gelen ucuz oyunlarda olabiliyor bu nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 BonePART said: Cystein said: ac bana film gibi geliyo. hani 1.yi oynadım bi bok anlamadım. hayatımda böyle basit bir oyun daha oynamadım. shifte basılı tut ileri tuşuna aban zıplaya zıplaya bi yerlere gel sonra geldiğin yerdeki adamı öldür cinematic izle repeat profit iyide bu turdeki oyunlarin hepsi ole gow cok mu farkli zipla hopla tapada tapada tuslara bas acnin guzelligi iste hafif platformer tadinda bide bence cok cok akici bi oyun cok eglenceli bana ilk defa hatayimda asivment yaptirtti sonucta strateji oynu degil ki aksiyon oyunu smokini cekip elde kirmizi karanfil "dalaran bank onunde varmi beni opecek agalar" diye gezen yesil orc kimdi lan asdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Lolz Mirror's Edge zorluk açıdan çok dengeli bi oyundu mesela, AC'de fail şansın çok az geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 axedice said: Lolz Mirror's Edge zorluk açıdan çok dengeli bi oyundu mesela, AC'de fail şansın çok az geliyor bana. katılıyorum achiv yapmadan oynuyorsan zorlayan 1-2 yer var en fazla geri kalanı çok rahat geçiliyor,achivleri bu yüzden eklemiş olmaları muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 yeni ss'ler geldi facebook'tan. mekanlar bana hep aynıymıs gibi geliyor yahu. ik oyunda da aynı, ikinci oyunda da boyleydi. cs'deki de_dust havası var hepsinde. eskiden hic yesillik yok muymus abicim? daga, bayıra, cayıra gidelim biraz. nehir kenarında camasır yıkayan hatunlara falan sarkalım ne bileyim. son ss haricinde istanbul havası var mı simdi bunlarda? hele o palmiye agacları nedir ya lol. http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/253927_10150208467893068_6119163067_7140849_4831200_n.jpg http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/251292_10150208467958068_6119163067_7140850_2728543_n.jpg http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/254412_10150208467978068_6119163067_7140851_7644986_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 daha istanbul olmamış ki hacı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 arkadaşlar adamlar batılı,sonucta istanbulu bizim gördüğümüz kadar batılı görmekten ziyade daha doğulu görüyorlar.kasmaya gerek yok.adamlar calışma ekibi göndermişler etc etc. kaldı ki istanbulu istanbul yapacak olan tarihi mekanlar konusunda başarılı olurlarsa ki son ss hoş olmuş sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 LethE said: daha istanbul olmamış ki hacı :) adı degisince bastan yaratılmadı ki abi sehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 hayır yani 500 yıl. belki palmiye agaçları vardı yani :P. izmirde var sonuçta normal gözüküyor bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 abi hurma o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 o ağaçlar boy boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar