Genwa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 uf çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 oynamaya kıyamıyorum. ilk sequence bitti bile 1 saatte. uzunluk fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Daha 2 hafta var benim şu oyunu oynamama ya, of ubisoft OFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Gün itibariyle torrentlere düşmüş bulunmakta skidrowu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 must. resist. until. original. version. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Arkadaşlar multiplayer da ne olacak tam olarak orjinal almamızı gerektirir mi ? Hani pvp tarzında bir şeyler olacaksa bende alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 yavan geldi banada bide ezio yaslandigindanmidir nedir hic seri oynayamiyorum komutlari gec algiliyo gibi geldi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bilmem karşılaşmadım öyle birşey ile ben hikayeyi merak ettiğimmden oynuyorum yoksa çok yenilik yok sadece detaylandırmışlar ellerinde olanları.Sağı solu dolaşmak güzel keşke random questler ekleseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 fightlar çok basit gerçi eski oyunlarda da böyleydi,tek sıkıcı nokta bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Bi vuruşta adam öldüren Osmanlı Tokadı varmı oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Arkadaşlar multiplayer kısmında neler olacak yani orjinal almama değecek birşey var mı yoksa sadece ekstra bölümler mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 multi oynamayacak da olsan orjinal almalısın ac'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Collector's kutusunun oyun köşemde durmasını o kadar istiyorum ki, önüne de bir ezio figürü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Collector bitmis abi gecen bir yerde okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 olay animus'du zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Animusta sadece ansiklopedi var, ubishop'ta satılan ansiklopedi animustakinden iyi, onu alırım diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Seele said: Collector bitmis abi gecen bir yerde okudum. Pre-order ettim ben shopto'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bitti oyun yaa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 türkiyede çıkışı belli değil mi hala yea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Hannibal44 said: Arkadaşlar multiplayer kısmında neler olacak yani orjinal almama değecek birşey var mı yoksa sadece ekstra bölümler mi var singlea gerek yok zaten direk multi go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Oyunu bitirenler Assassin's Creed: Embers seyretmeyi unutmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bitirenler oha sonu tam mindfuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 reflex olarak tıkladım spoya ki bi şey yokmuş. tanrı seni korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ohahah abi koskoca galata kulesinin kapısında osmanlıca satlık yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 türkçe konuşamayan türkler üzdü beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar