escape Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Akhlaur said: Çok işsiz ondan bence.Adamda da suç yok harıl harıl iş arıyor.Heralde. ben de onu dicektim şimdi. adam uyuymuyor abi. burası olmasa evde oturup tırnaklarını yiyip kova yapıcak adam evde.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Adam amerika da yaşıyor uyumamakla ne alaka.O değilde sen 2004 lüysen bence o omzuna papağan koyup resmini koyan çocuksun.Sen 90 lı değil misin 14 yaşında ne yapıyordun bu sitede ?
escape Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 gınayt yok ben o cocuk değilim. ben o zamanlarda gınayt, internet, donanım falan bölümlerinden cıkmazdım
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Vay anasını okudum bütün topiği. Bende bi kere benim bilgisayarım da kapanıyor mu ne yazmıştım alıntılayıp birini.Sonradan bir iki kişi daha bende demiş diye piramitten banlandıydım.Çok talihsizdi lan moderatöre harbiden böyle bir sorunum var piramitle alakam yok diye açıklama yapmaya çalışmıştım o da bana zegna banlamış seni sory demişti. Öyle işte.
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 gecevardiyasi soykırımı olayinin üstüne yazılmiş, cok kan aktı cogu aile hala evlatlarını arıyor.
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Ben boyle tartısmaları hiç okumuyorum vesaire ama bir gün banlanırsam benide savunacak kimse kalmayacak :p :p Martin said: adminler önce aqular için geldiler, bir şey demedim çünkü aquila değildim . sonra xxx için geldiler ve bir şey demedim çünkü xx değildim. sonra sendikacılar için geldiler ve bir şey demedim çünkü sendikacı değildim. zz patide başka ne grup var yazın ben bir sendikayı hatırlıyorum sabah sabah.
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 escape said: gınayt yok ben o cocuk değilim. ben o zamanlarda gınayt, internet, donanım falan bölümlerinden cıkmazdım Şoke oldum.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Daesu said: gecevardiyasi soykırımı olayinin üstüne yazılmiş, cok kan aktı cogu aile hala evlatlarını arıyor. gecevardiyasi olayi cok daha oncesinde oldu o konunun.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 kimse de TLDR dememis yalniz. guzel gunlerdi iste o gunler...
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Ne güzel lan hiç böyle dramalar dönmüyor artık. Sınıf çatışması varken daha iyiydi forum.
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Abi bir ton elit bıraktı forumu. Onların yerine senin gibi adamlar geldi, durum vahim.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Ben 2005 den beri üyeyim dangalak. Sen uzun saçınla kız arkadaşlarınla evcilik oynarken biz siyaset tartışıyoduk.
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 sipeyskeyk said: biz siyaset tartışıyoduk. http://i.imgur.com/UEdFJ.png
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Senin genel kültür eşiğin 4chan kültürüyle son bulmuş zaten anlamanı beklemek çok güç :) sen git meme hazırla, hadi bakayım.
escape Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 xunn said: escape said: gınayt yok ben o cocuk değilim. ben o zamanlarda gınayt, internet, donanım falan bölümlerinden cıkmazdım Şoke oldum. neden? o zamanlar bu forumun en hit yeri knight online bölümüydü. burda knight online bok atan çoğu elit zamanında cok çar kasmıştır yani herkes geçmişini bilecek.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 hiçbir zaman kınayt oynayacak kadar düşmedik, en kötü günümüz wowdu.
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 uo ile knight mı kıyaslıyosun escape?
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ama yok ya kınayt kadar kötü değildir uo. kınayt en kötü
escape Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 hepsi kötü bi kıyaslama yapmıyorum
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 nesi kötü lan hala oynuyoruz. cillop gibi oyun
Öne çıkan mesajlar