TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 demian said: polise yazık olmuş, adamın günahı yok. keşke mermi asıl hedefini bulsaymış. başını yakarsınız dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 küheylan said: allah rahmet eylesin. bakalım neler neler çıkıcak bunun altından. eskiden olsa direk pkk derdik, şimdi binlerce şey olabilir. yoo, niye öyle olsun. pkk'dır, son günlerde atıp atıp duruyor pkk için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 bazi mesajlari kaldirdim. bazilari da o mesajlara cevap oldugundan kaldirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 valla bunun altından herşey çıkabilir ama ergenekon oldugu iddia edilen cenah yaptıysa beter olsunlar,bu kadar salaklarsa bi zahmet memleketi yönetmeyiversinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birsorumolacak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 malesef 80 oncesinde degiliz be abi yemiyoruz artık bunları,başbakana karşı demokrasiye karşı atılan kurşunmuz,kafası azcık calısan biri sunun secim oncesi akp nin oylarını arttırmaya yonelik yine akp iktidarından cıkar saglayacak insanlar tarafından yapıldıgı anlar ölen polise yazık olmus ailesine baş saglıgı diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 vaniLLe said: allah basbakanimizi korumus insallah. ''hamdolsun teget gecti'' dese, trajikomik olmaz mi ama. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 cihant said: valla bunun altından herşey çıkabilir ama ergenekon oldugu iddia edilen cenah yaptıysa beter olsunlar,bu kadar salaklarsa bi zahmet memleketi yönetmeyiversinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 şehit olması için vatan filan için çarpışırken ölmesi gerekmiyor muydu birinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Görev başında olması yetiyor birçok halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 burtonesk said: şehit olması için vatan filan için çarpışırken ölmesi gerekmiyor muydu birinin? vazife başında olması yetiyor,başbakan siyasi simge değil polis/asker için.onu korumak seni beni korumak gibi.ha diğer türlü konuları bilmem.ama vazife başında hayatını kaybetmiş her polis/asker şehittir(benim fikriyatımda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ben hiç "bir polis şehit oldu" duymadım ama "çatışmada bilmemkaç polis hayatını kaybetti" duydum da ondan garipsedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Şehit varsa allah rahmet eylesin. Hitler olduğunun kanıtıdır artık bu adamın. Hitlerin çıkarttığı yangını yaptırdı işte böyle yorumlarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 bunu ergenekon'a bağlayan da cemaate bağlayan da ayrı ayrı incelemeye değer tip. insanlar artık düz bakma yetisini kaybetti olaylara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 burtonesk said: ben hiç "bir polis şehit oldu" duymadım ama "çatışmada bilmemkaç polis hayatını kaybetti" duydum da ondan garipsedim. http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&biw=1680&bih=949&q=polis+%C5%9Fehit+oldu&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=8050d2261de01796 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 kim niye yapsın ki abi böyle bişey.mesela ben olsam direk başbakanı vururdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Bence bu seferde bu karmalar formula 1 maçı falan ya onun konusunu kaynatmak ıcın yapıyolardır. Basbakanda yok nasıl olsa garanti olay. Korktum bi an başbakanıma bişi oldu dıye canıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 basbakan yokken yapmislar, hmmmmmmmmmmmmmmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 TD)Pentagram said: burtonesk said: şehit olması için vatan filan için çarpışırken ölmesi gerekmiyor muydu birinin? vazife başında olması yetiyor,başbakan siyasi simge değil polis/asker için.onu korumak seni beni korumak gibi.ha diğer türlü konuları bilmem.ama vazife başında hayatını kaybetmiş her polis/asker şehittir(benim fikriyatımda) Taaabi canıııııııııım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Masquerade said: burtonesk said: ben hiç "bir polis şehit oldu" duymadım ama "çatışmada bilmemkaç polis hayatını kaybetti" duydum da ondan garipsedim. http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&biw=1680&bih=949&q=polis+%C5%9Fehit+oldu&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=8050d2261de01796 duymadım dedim gugılda rastlamadım demedim tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Sizin fikriyatınız falan değil şehit vatansal degil din ile alakalıdır çoğunlukla (şehit olan cennete gider her türlü falan gibi) ve polis orda sincap hayatı koruma ugruna ölse yine şehit diye geçer bu illa polis asker oldugu için degil bir çatışma da bile ölseniz birini koruma ugruna ölüyorsanız sen ben falan da sayılır o zaman onemlı olan catısma olucak ve birini koruma ugruna ölücen buna şehit deniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 burtonesk said: Masquerade said: burtonesk said: ben hiç "bir polis şehit oldu" duymadım ama "çatışmada bilmemkaç polis hayatını kaybetti" duydum da ondan garipsedim. http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&biw=1680&bih=949&q=polis+%C5%9Fehit+oldu&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=8050d2261de01796 duymadım dedim gugılda rastlamadım demedim tenks. haberleri falan takip etsen duyardın işte, o linkin özeti o. neyse öğrenmiş oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 of ve yine neye şehit denir neye şehit denmez tartışması başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 haberleri takip ediyorum ve duymadım. her boktan bıdıbıdıda çarpışma hede isimli polis öldü haberini aklımda tutmak zorunda değilim. tamam uzatılmasın ben tatmin oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 burtonesk said: şehit olması için vatan filan için çarpışırken ölmesi gerekmiyor muydu birinin? burtonesk said: ben hiç "bir polis şehit oldu" duymadım ama "çatışmada bilmemkaç polis hayatını kaybetti" duydum da ondan garipsedim. bugünlerde herkes şehit olarak tanıtılıyor, farketmiyor kimin nerde öldüğü vs... silahlı çatışma olduğunda polislere de yazıyorlar "şehit oldu" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mithat said: Sizin fikriyatınız falan değil şehit vatansal degil din ile alakalıdır çoğunlukla (şehit olan cennete gider her türlü falan gibi) ve polis orda sincap hayatı koruma ugruna ölse yine şehit diye geçer bu illa polis asker oldugu için degil bir çatışma da bile ölseniz birini koruma ugruna ölüyorsanız sen ben falan da sayılır o zaman onemlı olan catısma olucak ve birini koruma ugruna ölücen buna şehit deniliyor. kanunlarda şehit tanımı var, şehit ailesi diye bir kavram var, şehit çocuklarının hakları var, dinle pek alakası yok uygulamada. ondan sakin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar