TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 said: Kastamonu-Çankırı karayolunun 25. kilometresindeki Ilgaz Dağı Soğuksu mevkisinde Başbakanlık otobüsünün yaklaşık 50-60 metre önünde giden trafik eskortuna ormanın içinden kimliği belirsiz kişilerce ateş açıldı. http://www.haberturk.com/yasam/haber/627405-basbakani-koruyan-polis-ekibine-silahli-saldiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 allahin sopasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ya tam bunu diyecektim ama şimdi ailesinden polis olan vardır diye diyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 oha manyakmısınız abi siz.ozaman askerlerde ölsün,polislerde ölsün.nede olsa hükümete bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 şşt sakin alırlar valla içeri hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 allah rahmet eylesin. bakalım neler neler çıkıcak bunun altından. eskiden olsa direk pkk derdik, şimdi binlerce şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Viktor said: allahin sopasi yok Bu cidden pek hoş olmamış ama Viktor. http://www.ntvmsnbc.com/id/25209822/ bu linkte el bombasından da bahsediliyor. Bir kaç saate ergenekon alert başlar, yarın bir kaç baskın ve gözaltı daha olur ve Tayyip "biz buradayız vurabiliyorsan gel burada vur" tarzı bir laf eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ergenekona bağlanıcaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 napolyonn said: ERGENEKON YAPTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 rte'yi korumak için ölmek kadar saçma bir ölüm yoktur herhalde. yazık olmuş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 hımm okudumda rte yokmuş orada. direk polise saldırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 He ayrıca Tayyip o lafı ettikten sonra kehkeh diye sırıtır da. Ardından inanılmaz alkış..so that's how the democracy dies, with thunderous applaud. (Star wars quote day :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 valla kasinani kasirlar moral faggotry yapicak diilim, tarzim degil zaten daha gecen gun "turkiyed ekurt sorunu artik yoktur" dediginde demistim geliyor bir saldiri diye, dedigimde cikti, ucuz populizm ile anca koyunlari uyutur gazetecileri, askerleri tutuklamaya, teroristleri salivermeye devam etsin, aynen devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 imamın ordusunun ilk terör eylemi olabilir. yazık olmuş ölen ve yaralanan polislere. geçtiğimiz yıllar bize hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını öğretti nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 allah basbakanimizi korumus insallah. ''hamdolsun teget gecti'' dese, trajikomik olmaz mi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 rte ölse sıkıntı değil işin içine insan girince üzücü oluyor. ailesinin başı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 5yila kalmadan ic savas cikar diye tahmin ediyorum ben, bu yorumlarda beni dogrular sekilde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25209860/ said: "Hüzünle başlıyorum üzüntülüyüm. Zira Kastamonu'dan ayrıldıktan sonra konvoyumuzdaki eskortumuzu ateşe tutmak suretiyle bir polis kardeşimiz şehit, biri de şu anda hastanede. Bu namert eller demokrasi mücadelesine inanmayan bu karanlık zihniyetler, bunlara ne derseniz diyelim bu ayrımcı güçler, sandıkta meselelerini halledemeyeceğini anlayamayanlar ancak bu yolla netice alacaklarını zannediyorlar. Biz bu yola, merhum Menderes'in ifade ettiği gibi, kefenimizi giyerek çıktık. Allah'ın kader planında bize koymuş olduğu tayin etmiş olduğu ömrü kimsenin kısaltmaya ya da uzatmaya gücü yetmez. 780 bin kilometrekarelik bu vatan topraklarını kimseye böldürmeyeceğiz. 74 milyonu birbirine düşürmememek için elimizden geleni yapacağız. Ama buna inanmayanlar her zaman olacaktır. Rabbimden şifa diliyorum tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Onlar bu milletin sigortası ve istikamet oklarıdır." anında propaganda yapımına başlanmış. Yapanların bölücü olduğundan bu kadar emin konuşması ilgin. Ergenekon'u da bölücü mü sayıyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 hımm oralarda pkk eylemi zor gibi sanki. bide direk propoganda filan. iğrendiriyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 lan 2011 yılında nelerle ugraşıyoruz ahha drama drama drama valla sıkıldık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 kılıçdaroğluda işte bunlar kendilerini haklı gösterebilmek, seçimi kazanabilmek için bir polisin hayatıyla oynadılar desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 allah rahmet eylesin Viktor:insan ölmüs len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 polise yazık olmuş, adamın günahı yok. keşke mermi asıl hedefini bulsaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar