Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 bari kotor falan deseydin ayrica 4999. postda banhammer iner ins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Silphatos said: ordek degil vakvak amca vakvak amca değil varyemez amca. ikisi de ördek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 allah korusun.öyle boş post atmıyorum fazla zaten.bi de bi sorum olacak.en sevdiğiniz blizzard oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Zaybird said: en sevdiğiniz blizzard oyunu? lost vikings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 bazı eklemeler yaptım, yüz milyon satıp listede olmayan şirketler vardı. (:P) zor seçim, biraz düşünmem gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 blizzard niye en başta diye sorası gelmiyo insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 maxis nerde lan? simcity taklitleri olsa da eşi benzeri olmayan bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 westwooda bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Zaybird said: allah korusun.öyle boş post atmıyorum fazla zaten.bi de bi sorum olacak.en sevdiğiniz blizzard oyunu? http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/0907/what-demotivational-poster-1247257007.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mr_Hand said: maxis nerde lan? simcity taklitleri olsa da eşi benzeri olmayan bi oyun. Eklemiştim, daha ekleyeceğim bir iki tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 imzaya muska koy nolur nolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 psygnosis ! shadow of the beast. cinemaware wings! http://www.psygnosis.org/images/psygnewsis.gif http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/ac/Cinemaware_logo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Allah yukarıda, cinemaware eklemek istedim ama fazla eskileri dahil etmek doğru olur mu diye caydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 e batmis firmalarda var o listede ya da kapanmislar bir sebepten. ama zaten koptu gitti o liste artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Microprose =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 sierra yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Black Isle' a vericeklerden birisi benim adıma Square'e versin. Ben basarken yoktu, boşa gitmesin bare diye black isle bastım. Nerde bu devlet, seçim pusulasında değişiklik yapıp, sonradan seçim değiştirme hakkı tanımıyorsunuz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 blizz çok bozdu,öyle böyle bozmadı çok bozdu diye mainstream bi şaka yapardım ama neyse ki hipsterım. çok bozdu lakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Snake said: konami. sebebi ismimde saklı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 3DO yok 2K yok deck13 yok cyrtek yok raven yok GSC yok neversoft yok onemli firmalar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konami; MGS serisi, özellikle 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Darksun said: Microprose =P (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 haklısınız çok şirket yok, ben de ekledim bayağı ama anket formatı yetersiz bayağı böyle geniş kapsamlı bir soru için zaten. daha eklesem de illa açıkta kalacaklar olacak. misafirlikte biraz talihsiz bir zamanlama olmasa oturup daha basacaktım bayağı şirket aslında. neyse "diğer"i kaldırıyorum, istediğiniz şirketleri siz yazın ben ekleyeyim. yarın tekrar bakarım neleri istemişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ankette birden fazla şık işaretleme yok mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 maalesef. keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar