feriyy_89 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 merhaba arkadaslar sureklı bu forumu takip ediyorum ama konu açmak bu gune kısmetmıs.sorunumu kısaca acıklamaya calısacagım umarım benı bu kounuda sorunlarıma cıddı yaklasırsınız. Benım 5 yıllık bır ılışkım var ve ben kız arkadasımı gercekten sevıyorum onun ıcın neler yaptım ama bır turlu yaranamadım futbolu bıraktım,onun yuzunden daha rahat okuyabılecegım bır unıversteye gıtmedım baska bır unıversıteye gıttım ve okuyamadan gerı geldım,karsıma cıkan fırsatları degerlendırmedım(anladınız sanırım),onun ıcın sevdıgım arkadaslarımdan bıle oldum.sımdıde yenınden üniversite sınavına hazırlanıyorum.inanınkı bu 5 yıllık ılıskıde ne onu uzdum ne aldattım.sadece sevdim ama bı turlu mutlu olamadım sureklı karsıma cıkıp senı sevemıyorum ayrılmak ıstıyorum dıyıp duruyor.Ben bu ılıskıde ayrılmak ıstemeyen tarafım.Ayrılırsam yaptıgım herseyın bosa gıdecegını dusunuyorum.(bu arada yasım 22) nekadar ıyı seyler yapsamda bı turlu kız arkadasımı mutlu edemedım.Hersey duzgun gıderken bu sınav zamanında yıne geldı ve bunaldıgını yapamadıgını soyledı bende artık son care olarak su sınav donemını atlatalım zamana bırakalım dedım ve gecıstırdım artık bende sıkıldım ama ayrılmayı bi turlu kabullenemıyorum sızce ne yapmalıym.seneye yenı bı baslangıc yapıp yenı bı unıverste yenı bı hayatamı baslamalıyım yoksa sevdamın pesindenmı kosayım :) sacmalıyosam kusura bakmayın baya kafam karıstı yenıden. Goruslerınızı paylaşırsanız sevınırım.Not:seviyorum arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 abi sevmiyorsa git oku bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Biri cinalinin arz-talep şeysini koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Bigün çok deli sevişip sonra ayrıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 kendi hayatını kızın istekleri için iptal etmek.. yihu! çok iyi düşünmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 acil tarafından kendine onsuz bir hayat kur. çok acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 kızı salla, herşeye baştan başla. O ne lan 5 sene çıkmışsın gelmiş seni sevemiyorum diyor. Bana dese ağzına vurur giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 öyle sevda olmaz hacı. bas tokadı sonra da yoluna bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bir ilişki için böyle hayat değiştirmeye değermi anlamıyorum gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 said: Benım 5 yıllık bır ılışkım varbastan fail dostum.daha yasın kac 5 yıllık iliski. said: ben kız arkadasımı gercekten sevıyorum onun ıcın neler yaptım ama bır turlu yaranamadım futbolu bıraktım,onun yuzunden daha rahat okuyabılecegım bır unıversteye gıtmedım baska bır unıversıteye gıttım ve okuyamadan gerı geldım,karsıma cıkan fırsatları degerlendırmedım(anladınız sanırım),onun ıcın sevdıgım arkadaslarımdan bıle oldumhayatının hatasını yapmıssın ne yüzünden sadece bi kız icin yanlıs. said: .inanınkı bu 5 yıllık ılıskıde ne onu uzdum ne aldattım.sadece sevdim ama bı turlu mutlu olamadım sureklı karsıma cıkıp senı sevemıyorum ayrılmak ıstıyorum dıyıp duruyor.Ben bu ılıskıde ayrılmak ıstemeyen tarafım.yanlıs yapmıssın dostum 4S kuralını hatırlatırım.acı ama gercek. said: Ayrılırsam yaptıgım herseyın bosa gıdecegını dusunuyorum.(bu arada yasım 22) nekadar ıyı seyler yapsamda bı turlu kız arkadasımı mutlu edemedımhic bir sey bosuna gitmez merak etme,senin icin bundan sonraki iliskilerinde sana büyük trecrübe olucak. bastaki konuya da degineyim,17 yasında baslamıssınız 5 yıl nedir abi,tam da düsüncelerin günlük anlık olan olaylarla degistigi seneler bu senelerde ciddi bi iliskiye girmek cok mantıksız bence. said: Hersey duzgun gıderken bu sınav zamanında yıne geldı ve bunaldıgını yapamadıgını soyledı bende artık son care olarak su sınav donemını atlatalım zamana bırakalım dedım ve gecıstırdım artık bende sıkıldım ama ayrılmayı bi turlu kabullenemıyorum sızce ne yapmalıymsen ayrılmamak icin dirense de o tekmeyi vurucak dostum söyliyeyim hazırlıklı ol.bosuna kürek cekme.otur sınavına calıs. said: seneye yenı bı baslangıc yapıp yenı bı unıverste yenı bı hayatamı baslamalıyım yoksa sevdamın pesindenmı kosayımhic uzatma direk hoscakal de zamanla alısırsın.catlasan da arama sorma.bi kac ay sonra yeni heyecanlar ara sonra bi bakmıssın cok daha güzelleri,iyileri var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 5 senedir bi insanla berabersin ve problemlerini cozuceek seyi bi forumda ariyosan yannisin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feriyy_89 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Bende deymedigini anladim ama aptal kafam bir turlu karar veremiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Öeh yorumlara bak birinizin bile 5 yıllık ilişkisi yok mu be! Kardeşim bence otur konuş anlat derdini senin kartların onun kartlarından (onun ruhu senın ruhunun önünde..) daha kalıteli oldugundan herseyı konuşun rahatla dök içini bak ben bunları yapmama ragmen falan de gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 aptal kafan karar vermiycek, sen vericeksin. değişiklikten korkmayın bu kadar genç yaşınızda. adaptasyon yetenğinizi şimdiden geliştirmezseniz bunun 30u var, 40ı var. yanarsınız. pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 yaaa sen okadar sey yapmışsın kız içinde o biraz bekleyememiş mi ayrılmak için sınavın olduğunu bile bile senin verdiğin kadar değer vermiyo bence bırak gitsin anlasın değerini bi daha bulur kendisi için bunları yapıcak birini yaa sinirlendim haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 5 senedir berabersen o ilişki değildir abi, hybrid gibin bi şey olmuşsunuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 daha fazlası da var ama tek taraflı yürümez o işler. öyle hep aynı taraf özveride bulunursa sonuç bu olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feriyy_89 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Arkadaslar yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar suan derse girecegim ciktikdan spmra yorumlariniza cvp verecegim yeniden dusunceleriniz icin tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 vıcığı çıkmış ilişkinin. sana iyi gelicek şeylerden vazgeçmeni istiyorsa hayatındaki insan arkana bakmadan kaç derim. ayrıca kusura bakma ama bi kız için okulunu hayatını bırakmak tam bir aptallık olmuş hacı. sen onun isteklerini yapmayıp istemediği biri olsaydın şimdi bu konuyu o kız açıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ilişki olayı türkiye'de diğer tarafın hayatını sıfırlamak gibi saçma bi şekilde yaşanıyor. sen bir bireysin yahu. kıza söyle evcil hayvan alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 O kadar kolay değil bu yaştaki bir delikanlı için bırakıp yoluna gitmek. Zaten buraya başlığı açarken "bırak o kızı" diyenler olsun diye açmış. Burada alacağın öneriler sadece iç sesini bozar, mantık duygu köprünü hasarlar. Sen de biliyorsun, sigara gibi, bırakman lazım ama kolay değil. Sana tek bir önerim olur: Karar verdiğin yol NET olsun. Ya tamamen bırak, ya da kendini ada ve vazgeçme. Sigara azaltılarak bırakılmaz, içiliyorsa da adam gibi içilir. Sevgilini sigaraya benzetmedim, yanlış anlama... sadece bağımlılığını benzettim. Bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ilk cümleleri okudum gerisini tahmin ettim kız için okulunu hayatını futbolu cartı curtu degiştirirsen sora kapağı takar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 naapmışssın sen ya batırmışssın. ama neyse geç değil. 22sin daha. onsun yeni bi hayata başla hemen. zaten görüceksin herşey hızla ilerlicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 feri sana yıllardır söylüyorum yine söylüyorum istediği kadar güzel olsun, istediğin kadar çabalamış ol, hayat asla böyle geçmez ki sen bile pişman olmuşsun sırf olayı gurur meselesi yapmışsın haberin yok. bırak yeter artık "emaleth" in sözlerine ayrıca kulak ver kendisi müdavimimizdir bu konularda :) gel güzelce üniversitene 1-2 sene kafanı dağıtırsın eğlenirsin sonra zaten yine bulursun birini elbet YETER ULAN HEBA ETME HAYATINI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 5 sene boyunca kendine hiç değer vermemişsin. Kendini biraz seviyosan bu ilişkiyi bitirirsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar