Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 Yıllık İlişki Sorunu


feriyy_89

Öne çıkan mesajlar

merhaba arkadaslar sureklı bu forumu takip ediyorum ama konu açmak bu gune kısmetmıs.sorunumu kısaca acıklamaya calısacagım umarım benı bu kounuda sorunlarıma cıddı yaklasırsınız.

Benım 5 yıllık bır ılışkım var ve ben kız arkadasımı gercekten sevıyorum onun ıcın neler yaptım ama bır turlu yaranamadım futbolu bıraktım,onun yuzunden daha rahat okuyabılecegım bır unıversteye gıtmedım baska bır unıversıteye gıttım ve okuyamadan gerı geldım,karsıma cıkan fırsatları degerlendırmedım(anladınız sanırım),onun ıcın sevdıgım arkadaslarımdan bıle oldum.sımdıde yenınden üniversite sınavına hazırlanıyorum.inanınkı bu 5 yıllık ılıskıde ne onu uzdum ne aldattım.sadece sevdim ama bı turlu mutlu olamadım sureklı karsıma cıkıp senı sevemıyorum ayrılmak ıstıyorum dıyıp duruyor.Ben bu ılıskıde ayrılmak ıstemeyen tarafım.Ayrılırsam yaptıgım herseyın bosa gıdecegını dusunuyorum.(bu arada yasım 22) nekadar ıyı seyler yapsamda bı turlu kız arkadasımı mutlu edemedım.Hersey duzgun gıderken bu sınav zamanında yıne geldı ve bunaldıgını yapamadıgını soyledı bende artık son care olarak su sınav donemını atlatalım zamana bırakalım dedım ve gecıstırdım artık bende sıkıldım ama ayrılmayı bi turlu kabullenemıyorum sızce ne yapmalıym.seneye yenı bı baslangıc yapıp yenı bı unıverste yenı bı hayatamı baslamalıyım yoksa sevdamın pesindenmı kosayım :) sacmalıyosam kusura bakmayın baya kafam karıstı yenıden. Goruslerınızı paylaşırsanız sevınırım.Not:seviyorum arkadas.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Benım 5 yıllık bır ılışkım var
bastan fail dostum.daha yasın kac 5 yıllık iliski.
said:
ben kız arkadasımı gercekten sevıyorum onun ıcın neler yaptım ama bır turlu yaranamadım futbolu bıraktım,onun yuzunden daha rahat okuyabılecegım bır unıversteye gıtmedım baska bır unıversıteye gıttım ve okuyamadan gerı geldım,karsıma cıkan fırsatları degerlendırmedım(anladınız sanırım),onun ıcın sevdıgım arkadaslarımdan bıle oldum
hayatının hatasını yapmıssın ne yüzünden sadece bi kız icin yanlıs.
said:
.inanınkı bu 5 yıllık ılıskıde ne onu uzdum ne aldattım.sadece sevdim ama bı turlu mutlu olamadım sureklı karsıma cıkıp senı sevemıyorum ayrılmak ıstıyorum dıyıp duruyor.Ben bu ılıskıde ayrılmak ıstemeyen tarafım.
yanlıs yapmıssın dostum 4S kuralını hatırlatırım.acı ama gercek.
said:
Ayrılırsam yaptıgım herseyın bosa gıdecegını dusunuyorum.(bu arada yasım 22) nekadar ıyı seyler yapsamda bı turlu kız arkadasımı mutlu edemedım
hic bir sey bosuna gitmez merak etme,senin icin bundan sonraki iliskilerinde sana büyük trecrübe olucak.
bastaki konuya da degineyim,17 yasında baslamıssınız 5 yıl nedir abi,tam da düsüncelerin günlük anlık olan olaylarla degistigi seneler bu senelerde ciddi bi iliskiye girmek cok mantıksız bence.
said:
Hersey duzgun gıderken bu sınav zamanında yıne geldı ve bunaldıgını yapamadıgını soyledı bende artık son care olarak su sınav donemını atlatalım zamana bırakalım dedım ve gecıstırdım artık bende sıkıldım ama ayrılmayı bi turlu kabullenemıyorum sızce ne yapmalıym
sen ayrılmamak icin dirense de o tekmeyi vurucak dostum söyliyeyim hazırlıklı ol.bosuna kürek cekme.otur sınavına calıs.
said:
seneye yenı bı baslangıc yapıp yenı bı unıverste yenı bı hayatamı baslamalıyım yoksa sevdamın pesindenmı kosayım
hic uzatma direk hoscakal de zamanla alısırsın.catlasan da arama sorma.bi kac ay sonra yeni heyecanlar ara sonra bi bakmıssın cok daha güzelleri,iyileri var ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öeh yorumlara bak birinizin bile 5 yıllık ilişkisi yok mu be!

Kardeşim bence otur konuş anlat derdini senin kartların onun kartlarından (onun ruhu senın ruhunun önünde..) daha kalıteli oldugundan herseyı konuşun rahatla dök içini bak ben bunları yapmama ragmen falan de gerisi gelir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vıcığı çıkmış ilişkinin. sana iyi gelicek şeylerden vazgeçmeni istiyorsa hayatındaki insan arkana bakmadan kaç derim.
ayrıca kusura bakma ama bi kız için okulunu hayatını bırakmak tam bir aptallık olmuş hacı. sen onun isteklerini yapmayıp istemediği biri olsaydın şimdi bu konuyu o kız açıyodu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar kolay değil bu yaştaki bir delikanlı için bırakıp yoluna gitmek. Zaten buraya başlığı açarken "bırak o kızı" diyenler olsun diye açmış.

Burada alacağın öneriler sadece iç sesini bozar, mantık duygu köprünü hasarlar. Sen de biliyorsun, sigara gibi, bırakman lazım ama kolay değil. Sana tek bir önerim olur: Karar verdiğin yol NET olsun. Ya tamamen bırak, ya da kendini ada ve vazgeçme. Sigara azaltılarak bırakılmaz, içiliyorsa da adam gibi içilir.

Sevgilini sigaraya benzetmedim, yanlış anlama... sadece bağımlılığını benzettim.

Bol şans.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

feri sana yıllardır söylüyorum yine söylüyorum istediği kadar güzel olsun, istediğin kadar çabalamış ol, hayat asla böyle geçmez ki sen bile pişman olmuşsun sırf olayı gurur meselesi yapmışsın haberin yok. bırak yeter artık "emaleth" in sözlerine ayrıca kulak ver kendisi müdavimimizdir bu konularda :)

gel güzelce üniversitene 1-2 sene kafanı dağıtırsın eğlenirsin sonra zaten yine bulursun birini elbet

YETER ULAN HEBA ETME HAYATINI!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...