xetraynex Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Kaliteli vpn daha da interneti hizlandiriyor cunku TR'nin hatlari genelde kotu ama VPN ile tek boktadan yapiyon butun islemlerini ve en iyi serveri kendin seciyon. Online oyun isi olmaz, yuksek ping. Bankacilik islemi mumkun oldugunca yapma. Ucretli vpn'lerde skinti olma ihtimali daha da dusuk tabi. Bankalar https ile de korunuyor. Ama yine yapmamakta fayda var https cozulemez degil o paketlerin save edilip incelenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Pia da almanya mi secelim serveri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Dene, beğendiğini kullan. Ben londra'yı kullanıyorum. Almanya üstünden bağlanınca falan youtube'da salak saçma telif olayları yüzünden izleyemediğim şeyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Şöyle bir soru sormuştum. Cevap verin la allahsızlar. Todesengel said: VPN 3g ile bağlanmıyor şöyle bir hata veriyor nasıl halledebiliriz. Hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 ayarlari yanlis yapmissin gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Buradan http://eniyi-vpn.com/hangi-vpn-en-iyi-vpn/ Overplay aldim bir aylik bakalim. Dns servisi var ucretli. Baglimiyim hissetmiyorum. Cyberghost bir yillik 5$ olan cok yavaslatiyordu interneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 hola google dns işe yaramıyor tib uyarısı çıkıyor ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 xetraynex said: ayarlari yanlis yapmissin gibi geldi bana. Wi-fi ile çalışıyor VPN sadece 3G ile çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Selam, IPA ile ilgili bizim arkadaşın yaşadığıilginç bir sorun var. -Modem Asus, ISS ise TTNET ADSL. -Bilgisayar IPA'nın yazılımı ile server seçtiğinizde bağlanamıyor. -Cep tel ile marketten indirdiği IPA yazılımını kullanıyor; 3G üstünden VPN çalışıyor ama wifi ile TTNET kullandığında yine VPN çalışmıyor. Sorun ne olabilir??? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Bende de tam tersi var. Wi-fi ile VPN her yerde çalışıyor(Telefon - Notebook) ama Telefon 3G ile bağlanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Support ile görüştüm, adamlar VPN 3G'de çalışmıyor nedenini bizde bilmiyoruz dedi dakjgdklhsdakjghajk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 IPA ne ola ki? Yıllık 20 TL olan yöntemi kullanın bence. Anlattım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Arkadaşlar sorun Gidip IPA filan kullanmanız :) gül gibi cvpn varken ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 GERGE said: IPA ne ola ki? Yıllık 20 TL olan yöntemi kullanın bence. Anlattım o kadar. PIA sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 olsun anladığı dilden konuşcaksınız :) PIA PIU IPA SIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Mobilde çalıştırmak için OpenVPN Connect ile PIA dosyalarını küçük bir ayar gerekiyor. Akşam yazarım, yoldayım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 3g'de vpn için bir açık var galiba.Protokollerde bi olaylar var vpn serverın sağladığı.Hangisi ne yapar bilmiyorum ama sim carddaki 3g tarifen bittikten sonra bazı vpn bağlantılarında 3g bağlantını devam ettirebiliyosun.Adamlarda ona uyanıp abuse mevzularından vpnin 3g kullanımı kapatmışlardır belki.Askerdeyken bizim çocuklar böyle cayır cayır internete giriyodu.Gidip 5 liraya sadece internet paketi olan kontörlü hat alıyolardır.Sonra ver yansın çal oynasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Mobil için hideit ninja kullanıyorum. İş görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 PIA sitesinden windows open vpn için gereken dosyaları rar olarak indirin abi sonra itunes ile open vpn içine iteleyin gg wp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 GERGE said: Mobilde çalıştırmak için OpenVPN Connect ile PIA dosyalarını küçük bir ayar gerekiyor. Akşam yazarım, yoldayım şimdi. Kendi android clienti var pia'nin, canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 PIA'nin yillik paketinin kaliteli VPN servisleri arasinda en iyi fiyat olmasi disinda ne atilari var? Overplay bu aylik bitince IPAya gecebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 F/P'den gayri tek olayı çok kullanıcı ile shared ip kullanması. Bu da anonimlik için avantaj işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 PIA mı? IPA mı? Bir karar verin hacılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 PIA fp olarak iyi dedik, peki bu işin fiyatdan bağımsız olarak en hızlı olanı hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 dedicated üzerine openvpn server kurmak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar