Korax Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Hacilar, tr icerisinden 10 dakikalik falan baglanabilecegim ucretsiz bi vpn varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Tunnelbear, CyberGhost, ZenMate, HotSpot Shield bla bla bla bla Yani anlayacağın 10dk ise hepsi. Bütün VPN'lerin FREE versiyonu seni götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Korax said: tr icerisinden Lokasyonun tr olmasi lazim. Neyse hideman diye bi zimbirtinin trialini kullandim azönce hallettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 O kısmı tam okumamışım sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 yanlis topic sdgsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 tunnelbear mı pia mi alak ne alak unblockus kullanıyorumda dns üzerinden dns olayını engelleyinde twitter gitti youtube sımdılık calısıyorda onuda kapatırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 youtube topiği ağlama duvarına dönmüşken ben pia-almanya serverı ile 720p streamliyorum rahat. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 bende pia aldım çok sürekli açık oyun filan etkilenmiyor. max 5-10 ms artmıştır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 pia efsaneymiş ya, 1-2 saattir deniyorum, şimdiye kadar hiçbi yavaşlama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 40 dolar çok değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Ben şimdilik aylık olarak aldım, bi ay deniycem 15 lira verip, sonrasına bakarız sdf Yani şu DPI muhabbetinden dolayı mıdır yoksa placebo etkisi mi bilemedim ama şu an sitelerin açılması hızlandı gibi bile. Her şey yolunda giderse yıllık 40 dolares verebilirim anonimliği de gerçekten sağlıyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 anonimliği anca torla sağlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 PIA yine en iyi anonimlik saglayan seylerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Selam, PIA VPN kullanıyorum lâkin youtube falan erişemiyorum (yaklaşık 2-3 saattir). Ben mi bir yerleri bozdum ::o Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 zenmate var chrome eklentisi, neredeyse cia bilgisayarlarına bile giriyor çatır çutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 paramecium said: Selam, PIA VPN kullanıyorum lâkin youtube falan erişemiyorum (yaklaşık 2-3 saattir). Ben mi bir yerleri bozdum ::o Saygılar. Bende şuanda pia'da sorun yaşıyorum kendi programında bağlı göstermesine rağmen bağlanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 yinemi GERGE madurları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 dedik olm size, aylık 2tl ye taş gibi private sunucudan vpn vercektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Ben de PIA kullanıyorum aynı sorunu yaşıyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Korktugumuz olmustur bence. Yabancilarda gormedim bir sikayet. PIA'yi engellemeye calisiyor olabilirler. Cyberghost da engellenir ayni mantikla, en populer bu ikisi. Sunu yapin en iyisi: http://forum.paticik.com/read.php?5,7454439 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Kendi programi calismio oteki yollar calisio openvpn pptp filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 vpn kullanımı bayagı arttı sanırım yapıkrediden simdi mail geldi vpn kullanırken bağlanırsanız güvenliğiniz tehlike altına girer diye asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Doğru demişler... Ücretsiz birçok VPN uygulaması tehlikeli. Yasaklardan kaçarken yılana sarılıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 tekrar düzeldi pia reset atınca, valla şuanda pingler süper düşüş bile var wot oynuorum normalde 80-100 arası alırdım şimdi 50-80 arası gidip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 jacabo said: vpn kullanımı bayagı arttı sanırım yapıkrediden simdi mail geldi vpn kullanırken bağlanırsanız güvenliğiniz tehlike altına girer diye asd Twitter’ı şunu bunu kapatmak ülke bilgi güvenliğini tehdit ediyor http://forum.paticik.com/read.php?98,7524984 ben çekiniyorum valla çok ucuzunu almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar