Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 log tutuyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 polis kapına gelince '/bow' yazıyor musun konsola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Editor said: #twitterisblockedinturkey #OccupyTwitter cVPN ile Engelleme ve takiplere takılmayın ;) apk haliniz varmi? telefonda falanda kullanmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Diğer VPN firmaların aksine Log yok Polis yok :) Telefondada kullanabilirsiniz PPTP ile sorunsuz bir şekilde l2tp de kullanabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 offshoresun sanıyorum. hangi memleketten yayın yapıyorsun o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Serverler komple Offshore switzerland Firmaya bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 vpnbook da 'bizim şirket switzerland'da, sörvırlar romanya'da, rahat olun' diyordu ama kanadalı çıktılar. pek güven vermiyorsun. sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Kesinlikle, bizde çok benziyoruz onlara.Her an kanadalı çıkabiliriz kanadalı polislere sizi teslim edebiliriz. Sen kesinlikle almamalısın, bence gidip tunnelbar filan almalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 çok da fifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 abi telefondan dns değişincede giriyor twittera sadece wi-fi cellular için jb filan lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Android cihazlarda dns ayarlarına erişemeyenler şunu denesin. Wifi için: Ağa bağlanın sonra kablosuz ağlar sayfasından bağlı olduğunuz ağın üstüne basılı tutun, pop-up çıkıcak ordan ağı değiştire basın, açılan yerde gelişmiş seçenekleri gösteri seçin.IP ayarlarına basın ordan statiki seçin. DNSleri biliyorsunuz, ip adresi modemin verdiği otomatik iplerden birini girin ağ geçidide modemin ipsi. 3g için: VPN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Android cihazlarda VPN diye bir bölüm var ağ ayarlarında. Bu ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 VPN çalıştırmaya ama kullanma. Şunu kullan: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.openvpn.openvpn OpenVPN sunucusunda yer edin sonra da. Kendin kur ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 VPN kullanıyorsanız bankacılık işlemlerini yapmadan önce uygulamayı kapatın gibi bir ibare geziyor ortada şimdide. Tam tersi daha güvenli olmuyor mu vpnle? Tabi malware olmayanlar için diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 https://torguard.net/cart.php?gid=2 şu nası mobil / desktop için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 WaNTeD said: https://torguard.net/cart.php?gid=2 şu nası mobil / desktop için fiyat biraz yüksek, fiyat önemli değil diyorsan al ama PIA al bence. yıllık alırsan acayip ucuza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Standart tavsiye şu olmalı bence: Önce yıllık alındığında f/p olarak rakipsiz olduğu için bir ay PIA deneyin, olmazsa niye olmadığını söyleyerek gelin çözüm buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 cyberghost fiyat olarak en iyisi değil mi ki şu an? yıllık 7 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 En ucuz o ama en ucuz olması f/p demek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 PIA oyunlarda da işe yarıyor. bu wtfast vb ping düşürücü programlardan bir farkı yok haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 PIA biraz yavaş gibi geldi bana.PIA kullanırken yaptığım speedtestler 2-3 mbit arası çıktı.Youtube videoları yer yer hunharca hızlı yer yer kağnıdan yavaş yüklendi.Download hızım genel olarak düştü.1 ay boyunca bana yaşattığı deneyim biraz keyifsiz oldu.Default ayarlar kullandım.Sadece server değiştirdim.Farklı farklı serverları da denediydim. Egzantirik olanı telefonda kullanırken hiç problem yaşamadım.Gayet güzel stream etti vs... Bunun ayarlarını mı değiştirmek lazım?Kendi clientından başka bi client mı kullanmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 ben seedboxımın openvpn ini kullanıyorum aşırı memnunum. tek sorun hollandada olması serverın. yani usa olsa daha iyi olur tabi pandora falan için. ama hız ve cevap verme olarak çok iyi. normalden hızlı bile olabilir. https://whatbox.ca/wiki/OpenVPN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 whatbox <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Ben şuan google dns ile twitter falan girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 buna biz 7.5 dolar verdik ama bizim aldıgımızla aynısı mı cyberhost http://internetisfreedom.com/tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar