Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epilasyon

Aiko

Öne çıkan mesajlar

DynamicK said:

koğuş önünde sıraya dizerler. çıkarın botları, çorapları, indirin pantalonları sadece don ile kalıcaksınız derler. sonra da herkesin yanına teker teker gelip bakarken bazılarının donunun içine de bakarlar rastgele seçerek.

http://www.youtube.com/watch?v=elamyK6_kUQ
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Şu donlar aiağı muhabbetini zaten daha askere almadan önceki kontrolde yapmıyorlar mı? Gerçi bizim askerliş şubesinde yokmuş öyle şeyler, yapmıyorlarmış da, biçok yerde olduğunu söylediler sdf

Gençler, bu yönde çok mesaj var. Aydınlatayım sizleri. Üniversite mezunu olan asker adaylarına hiçbir askerlik şubesinde "indir donunu" şeklinde bir muayene yapılmaz. Don-atlet soyunursunuz, sağlık kurulu önüne çıkarsınız, vücudunuzun genel durumuna bakarlar, düz taban mısınız, değil misiniz ona bakarlar. Teraziye çıkarsınız ve bunu yapma sebepleri de obezite sınırını aşanları çürüğe ayırmaktır.

Er olarak askerliğini yapanların çoğuna bu "indir donu" muayenesi yapıldığını duydum, biliyorum. Neden üniversite mezunlarına yapılmayıp, uzun dönem er olarak yapacak olanlara yapıldığını bilmiyorum. Sadece fikir yürütüyorum ve üniversite mezunu olanlar küçük birlik lideri olarak yetiştiriliyorlar ve neticede "komutan" olacaklar. Komutanlara pozitif ayrımcılık yapılıyor şeklinde bir açıklama buluyorum. Doğru mu, değil mi bilmiyorum. Ama bulduğum cevap bu.

Sonuç olarak: Üniversiteyi bitirecek olanlar ya da bitirip de henüz askere gitmemiş olanlar bu "indirin donları" muhabbetinden korkmasınlar. Uzun dönem er olarak yapacak olanlar da etek tıraşlarını olsunlar ve kesinlikle muayene sırasında erekte olmamak için ne gerekiyorsa yapsınlar(ayrıca harbiden de öyle bir ortamda erekte olan adamı askere almasınlar zaten).
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

kontrol nasi oluyor ya
indirin donlari kaldirin kollari seklinde mi?

Aynen öyle hayvan gibi soyunuyorsunuz, çoraplar dahil, sadece alt kamuflaj kalıyor, sonra eller ensede birleşiyor kontorl böyle alt kontrolde olması lazım donlar aşşağı şeklinde ama bakmıyorlar.

Birde yalınayak bir kaç tur attırıyorlar nedense elektriği alsın hesabı galiba.

Birde (kısa dönem yaptım) acemilikde donlar aşşağı şeklindede bir muayene olduk, yani iki sıra vardı bir sıradaki doktor indirtiyordu diğeri ise sözlü muayene yapıyordu yani varmı bir arıza şeklinde gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuda benim düşüncem şu.

üniversiteliler az ya da çok medenileşmiş oluyorlar. öküzü hala öküz kalabiliyo orası ayrı ama konu bu değil.

o askeri birliklere doğuda klozet nedir bilmeyen görmeyen, pisuvar kelimesini bile hayatında duymamış, s.çma işlevini dağda bayırda yapıp kıçını taşla silen insanlar da geliyor. gülüp geçiyoruz ama gerçekten de pisuvara s.çan, dişini pisuvarın o musluğunda fırçalayan adamlar da var. bilmiyorlar adamlar. e haliyle bu adamları da eğitmek gerekiyor. bu yüzden kolları kaldır donları indir diyorlar. demeseler ortalık bitten pireden geçilmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Law, yalınayak gezdirmelerinin sebebi yukarıda yazdığım gibi düztabanlık muayenesi yapmaları.
Kısa dönem er yapanlara don indirttiklerini ilk kez senden duydum.

kozalak, sen de haklısın. Doğru, o kadar çok öküz geliyor ki askere. Zaten askerde göreceksiniz, her şeye rağmen(çünkü yedek subay adaylarının arasında da ne öküz doçentler, öğretim görevlileri, kaymakamlar vardı, en azından bizim bölüğümüzde)yedek subay adaylarının yatakhanesinin kokusu ile, uzun dönem erlerin yatakhanelerinin kokusu bile memleketteki cehalet durumunu doğrudan gözler önüne sermeye yeterli. Devlet herkese dolap vermiş, iki ayrı bez poşet vermiş(yanılmıyorsam cüzi bir para veriyorduk bu bez poşetlere)kirli ve temiz diye. Kirlilerini siyah kirli bez torbaya, temizlerini beyaz temiz bez torbaya koy ve dolabına kaldır demiş. Postallarını ve çoraplarını hiçbir şekilde yatakhaneye sokma demiş. Hamam akşam belli bir saate kadar açık. Eğitim ve yemek bittikten sonra paydos saatinde git istediğin gibi yıkan, temizlen. Ama yok. Bizim memlekette o kadar çok öküz var ki; bir de bu öküzler başta olmak üzere askeriyedeki düzen, intizam ve temizlikle ilgili her yere görülecek şekilde asılan yönergelere bok atarlar. Efendim ne gerek var bunu yazmaya, efendim ne gerek var onu yazmaya derler. Oysa gerek var ki durum ortada. Neyse, uzattım yine.
Sosyal ağlarda paylaş

ayak kokusuna alıştım ben burda ama alışmam baya zamanımı aldı, takıma katıldığım ilk 1 ay pislik yüzünden uyuyamadım, koğuşa girdiğim anda kokunun dışında gayet belirgin şekilde toz bulutu dolaştığını gözünle görüyosun ve belli bir süre sonra arkası kesilmeyen öksürük krizine giriyosun. agzın burnun doluyo sürekli 10 dakikada bir balgam çıkarmak zorunda kalıyosun. bu yüzden ilk 1 ay deliksiz bir uykum olmadı. 1 ayın sonunda ne oldu bilmiyorum alıştım heralde şu anda bir sıkıntım yok ama pislik aynı pislik ve takıma yeni katılan askerlerin hepsi bu öksürük ve balgam sorununu yaşıyor. benim için son nokta bu hafta içinde yatagın tekinde yatarken 2 tane farenin karşıma geçip kafa selamı verip ortadan kaybolması oldu. elemanları anlattım olayı ama gayet normal karşıladılar.

neyse konuya dönücek olursak tavsiye edebileceğiniz bi epilasyon merkezi var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Çıkıyordum, son mesajı sana atayım dedim.
Kardeş, bak ben her türlü hijyenik avantajlarına rağmen yine de askerdeyken ARKO TRAŞ KOLONYASI'na alışmıştım.Takımımdaki pek çok arkadaş gibi. Al Arko Traş Kolonyası'nı, koğuşa girmeden önce avucuna bir güzel dök, iyice yüzüne, alnına, boynuna sıvazlama şeklinde sür. Sonra burnuna kokusunu çek. Bu seni bayağı rahatlatacaktır.

Epilasyon merkezi konusunda aynı noktadayım, boş ver epilasyonu, al eline jileti, kes gitsin...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya gençler, harbiden anormal derecede farklı jenerasyonlarız. Bizim dönemimizde biz böyle ağdaymış, epilasyonmuş, kılmış, tüymüş mesele etmezdik. Alır jileti cart cart keser, banyomuzu yapar, kolonya-losyonumuzu sürer misler gibi gezerdik. Bak bu kılla-tüyle çok oynarsanız daha da azdırırsınız. Kıl-tüy dökücü kremlerin espirisi kıl-tüyü daha da azdırıp daha sık uzamalarını sağlamak ve daha sık krem tüketilmesini sağlamaktır. İçeriğinde son derece kanserojen kimyasallar vardır. Epilasyon içinde son zamanlarda iyi jeyler söylemiyorlar. Her şeyden önce mantık yürütürsek doğal bir olayı engellemeye çalışan dışarıdan bir müdahaleye vücudun bir tepki verme ihtimali son derece yüksektir. O tepki çok kötü bir tepki olabilir. Kanser vakaları neden bu kadar çok arttı gençler? Çok fazla doğal olmayan şey var çünkü ortada.

Ayrıca şunu sormak istiyorum, özellikle epilasyon yapan, kıl-tüy kremi kullanan erkek arkadaşlara? Kıl-tüyü bu şekilde almanızın ya da aldırmak istemenizin sebebi kız arkadaşlarınız mı, yoksa siz misiniz? Sizseniz sebebi nedir? Özellikle şu göğüs, sırt, bacak kıllarını almak-aldırmak nedir, nereden çıktı, amaç nedir?

Harbiden merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

E bizim zamanımızda da kız vardı, kızlar vardı. Ve ben kılsız erkek isteyen kızla, kadınla bu yaşıma kadar tanışmadım. Şimdiki kızlar, kıllı erkek istemiyorlar mı yani?
Eğer öyleyse bu kızları ne değiştirdi böyle?
Hep Holivut filmlerinin, batı kültürünün bilinç altına yerleştirdiği şeyler o zaman diye düşünüyorum. Bütün o filmlerde hep gıcır gıcır adamlar ekranlarda, tenis maçlarını izliyoruz cillop gibi tenisçi erkekler, yüzme-atrletizm-futbol,-basketbol...Hep aynı...Hee ama ilginçtir vücudunun her tarafını bal dök yala yapan o lavukların koltuk altları her ne hikmetse 6-7 aylık kıl dolu olur.

Bir arkadaşım anlatmıştı. Amerikalı kız arkadaşıyla ilk kez yatağa girdiklerinde kız korkarak yataktan fırlamış. "Sen de bir hastalık mı var?" demiş. Arkadaşın koltuk altlarının ve malum bölgesinin tertemiz olmasına anlam verememiş. "Senin bulaşıcı bir hastalığın mı var?" demiş. Arkadaş bunun temizlik amacıyla olduğunu anlatmasına rağmen kızı ikna etmesi bayağı zaman almış.
Sosyal ağlarda paylaş

Olayı neden kıza bağlıyosunuzki hemen? Belki adam kendi rahatsız oluyo. Ki temizlik ve sağlık için göğüs, sırt gereksiz belki; ama koltukaltı mantıklı bence. Epilasyonu sağlam bi yerde yaptırırsa neden olmasın? Ama sir ağda yavaş da olsa doğal olarak azaltıyo seyreltiyo. Hiçbir yanetkisini de görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Ya gençler, harbiden anormal derecede farklı jenerasyonlarız. Bizim dönemimizde biz böyle ağdaymış, epilasyonmuş, kılmış, tüymüş mesele etmezdik. Alır jileti cart cart keser, banyomuzu yapar, kolonya-losyonumuzu sürer misler gibi gezerdik. Bak bu kılla-tüyle çok oynarsanız daha da azdırırsınız. Kıl-tüy dökücü kremlerin espirisi kıl-tüyü daha da azdırıp daha sık uzamalarını sağlamak ve daha sık krem tüketilmesini sağlamaktır. İçeriğinde son derece kanserojen kimyasallar vardır. Epilasyon içinde son zamanlarda iyi jeyler söylemiyorlar. Her şeyden önce mantık yürütürsek doğal bir olayı engellemeye çalışan dışarıdan bir müdahaleye vücudun bir tepki verme ihtimali son derece yüksektir. O tepki çok kötü bir tepki olabilir. Kanser vakaları neden bu kadar çok arttı gençler? Çok fazla doğal olmayan şey var çünkü ortada.

Ayrıca şunu sormak istiyorum, özellikle epilasyon yapan, kıl-tüy kremi kullanan erkek arkadaşlara? Kıl-tüyü bu şekilde almanızın ya da aldırmak istemenizin sebebi kız arkadaşlarınız mı, yoksa siz misiniz? Sizseniz sebebi nedir? Özellikle şu göğüs, sırt, bacak kıllarını almak-aldırmak nedir, nereden çıktı, amaç nedir?

Harbiden merak ediyorum.

Neyini merak ediyorsun, sırtın kıllıyken sivilce yapmasını mı ? terleme yapmasını mı ? Yoksa sıcaktan bunaltıcı derecede etkilemesi mi ?

Görsel nedenlere hiç girmiyorum bile.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...