Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Başka bir bilinmeyen mükemmel progressive metal grubu daha. İşveçtenler, avant-garde de denilebilir aynı zamanda. 2006 ve 2009'da çıkmış iki albümleri var ve çok, çok, çok iyiler. Tarz olarak çok karışık, Unexpect'in daha hafif bir versiyonu gibi geliyor bana hatta. Aşağıdaki şarkıyı dinleyin anlarsınız zaten. Çingene müziği ile progressive metalin bir karması da diyebilirim. http://www.youtube.com/watch?v=osTu38yuuHo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ikinci albüm patlak diyordu fenris sanırım o şarkı dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Genel olarak güzel bir albüm bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bakıyım poetic pitbull revolutionsdan aldığın hazı alabilecemiyim albümdeki bir şarkıdan http://www.youtube.com/watch?v=-SWdrQw0e0A ilk albümleri gerçekten ÇOK iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 İlk albümler genelde daha iyi oluyor bu yeni çıkan metal gruplarında gerçekten. Shaolin Death Squad da aynı. Sing Along Songs iyi bir albüm ama, piyasanın çok üzerinde, gerçi aynı şey Shaolin Death Squad için de geçerli ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ilk xunn dinletmişti enbilinmeyenmetalgrupları.comda takıldıgı için.arada çok sert salak melodiler çalıyolar ama baya beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 patifmde görüp dinlemeye başlamıştım ben de. güzel grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Buna da bakın kesin diyorum ben: http://forum.paticik.com/read.php?12,5565288 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 abi yıl 2011 hala metal müzik falan. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 metal değil lan tam. hele bi dinle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 turu ne bunun? sirk metali? fena degilmis ama, dinlenilebiliritesi var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 senin shaolinleri dinliyorum da gerge efendi böyle pek bir alıp götüren şarkıları yok. ne biliyim melodisi aklına takılan, singalong yaptıran bir şarkıya rastlamadım henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ivnnMDX7wPY http://www.youtube.com/watch?v=Vug69ZDqcKo bu ikincinin 4:50'den sonrasıyla orgazmik anlar yaşadıydım zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 swing metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Progressive işte basitçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 razzRaziel said: bu ikincinin 4:50'den sonrasıyla orgazmik anlar yaşadıydım zamanında of imbaymış hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Özlemişim ya, yeni albumu dinlemeyi unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 moncici said: razzRaziel said: bu ikincinin 4:50'den sonrasıyla orgazmik anlar yaşadıydım zamanında of imbaymış hakkaten. orasi benimde hosuma gitti yalniz gruptan degisik sekilde bi iced earth tadi aldim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 panzerballett var bi de. bunu seven onu da sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Çok başarılı bulduğum bir grup ama 5 şarkıdan fazla üst üste dinleyince baş ağrısı çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ben bunları hala dinleyemedim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 çok güzel bir grup. hoplatalım başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 xunn said: Özlemişim ya, yeni albumu dinlemeyi unutmuşum. Yeni albümü şimdi dinledin mi peki? Neden bilmiyom ama yeni vokalleri buram buram Göksel kokuyor. https://youtu.be/Ju9QMooL9P8?t=90 Bildiğin Göksel lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Oha unutmusum bu eglenceli insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Son albümleri bayaa güzel ya. Geçen ay çıktıydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar