Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ikinci el olsun sıfır olsun ucuza oyun satabileceğim yerler arıyorum. mesela gittigidiyorda kısmen eski oyunları 30-40 liraya filan alabiliyorum,sıfırları da 50 küsür filan oluyor. bu fiyatlarda,ya da daha ucuza bulabileceğim yerler. ayrıca yeni çıkan oyunlar için de saçma fiyatlara nazaran daha mantıklı fiyatlar sunan yerler de yazabilirseniz sevinirim. başlıkların içinde illa konuşulmuştur bunlar tabi ama üşendim şimdi tek tek sayfa gezip bilgi çıkarmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 http://www.fezakonsol.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 red dead redemption 60 liraymış, ikinci el felan olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 shoptoda 19 pound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 kargoyla aynı fiyata denk gelir zaten. bi de shopto'dan kac gunde gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 sahibindende ucuzagetiren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 yok 2. eli demiş bone.hani 0ıda aynı fiyatlarda demek için şey ettiydim 1 haftada geliyor ucuz oyun ggdeki dükkanlarda var.prensesstore.kadıkoy feza.öteki feza bide yurtdışı.onun harici başka yerde varsa paylaşın bilmedğimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 yazıcıoğluna gir vardı bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 takas felan diyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 "ucuza oyun alabileceğim" olcaktı,yanlışlıkla satabileceğim yazmışım >_< şu fezaya filan gideyim bi ara,sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 direk feza nerde oturduğun farketmiyor adamlar kargo ile yolluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Bu Feza'nın oyunlarda takas için kac lira istedigi yazıor da bizim oyunu neye göre alıorlar vs anlamadım. Rica etsek acıklayabilecek var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Senin oyunun eskiliğine bakıyor normalde. Yani oyun eski mi, kutusu falan sağlam mı, çizik var mı falan gibi kontrol eder o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 valla feza'yı bilmem de,bugüne kadar 3 spotçudan oyun takası yaptım PS3'ü ilk aldığım dönemlerde, üçü de hiç bakmadı çizik mi falan diye, zaten kutu olmasın yine alıyorlar tek CD'yi adamlar, kendileri kutuluyor. Bu yüzden spotçulara güvenimi yitirdim ben takas konusunda, yaklaşık 6-7 aydır takasla oyun almıyorum, zaten sürekli oyun almayı da bıraktım da asdfasd işte aldım mı zaten takasa gitmiyor daha oyun, Aldım mı da zaten eve 200 metre uzaklıktaki tanıdık yerden alıyorum, adam direk tertemiz cd'yi veriyor. Eğer ps3'ün varsa ve spotçulara işin düşüyorsa bir tane tanıdık yapmak şart bu tip yerlerde onu fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Tanıdık yapmak şart tabi. Feza'dakiler 10 yıllık tanıdığım benim mesela. Bana jelatinli veriyor oyunları direk, biliyor takas yapmadığımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Red said: yok 2. eli demiş bone.hani 0ıda aynı fiyatlarda demek için şey ettiydim 1 haftada geliyor ucuz oyun ggdeki dükkanlarda var.prensesstore.kadıkoy feza.öteki feza bide yurtdışı.onun harici başka yerde varsa paylaşın bilmedğimiz kadıköyde de mi var feza? sitesinde yazmıyor kadıköy şubesi ile ilgili bişey ,tam olarak nerede acaba yazıcıoğlunda mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 kadıköydeki fezayla alakaları yok bahsetme bile fitil oluyor herif ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 feza candir ya, hele ahmet abi vardir. ama adamlardan su ana kadar 3 konsol aldim, hatta patlayan xbox'imin yenisiyle 4, hala 20 lira indirim yaptirirken bile saatlerce dil dokturuyolar ya. adam pazarliga immune direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Selam, bu sözü geçen Feza'nın telefon numarası ya da internet adresi var mı? Başka bir Feza daha var sanırım karışıklık olmasın diye sormak istedim. Eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar