Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulda ucuza PS3 oyunları satan yerler

Anubisath

Öne çıkan mesajlar

ikinci el olsun sıfır olsun ucuza oyun satabileceğim yerler arıyorum. mesela gittigidiyorda kısmen eski oyunları 30-40 liraya filan alabiliyorum,sıfırları da 50 küsür filan oluyor. bu fiyatlarda,ya da daha ucuza bulabileceğim yerler.

ayrıca yeni çıkan oyunlar için de saçma fiyatlara nazaran daha mantıklı fiyatlar sunan yerler de yazabilirseniz sevinirim.

başlıkların içinde illa konuşulmuştur bunlar tabi ama üşendim şimdi tek tek sayfa gezip bilgi çıkarmaya.
Sosyal ağlarda paylaş

valla feza'yı bilmem de,bugüne kadar 3 spotçudan oyun takası yaptım PS3'ü ilk aldığım dönemlerde, üçü de hiç bakmadı çizik mi falan diye, zaten kutu olmasın yine alıyorlar tek CD'yi adamlar, kendileri kutuluyor.

Bu yüzden spotçulara güvenimi yitirdim ben takas konusunda, yaklaşık 6-7 aydır takasla oyun almıyorum, zaten sürekli oyun almayı da bıraktım da asdfasd işte aldım mı zaten takasa gitmiyor daha oyun,

Aldım mı da zaten eve 200 metre uzaklıktaki tanıdık yerden alıyorum, adam direk tertemiz cd'yi veriyor. Eğer ps3'ün varsa ve spotçulara işin düşüyorsa bir tane tanıdık yapmak şart bu tip yerlerde onu fark ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

yok 2. eli demiş bone.hani 0ıda aynı fiyatlarda demek için şey ettiydim

1 haftada geliyor

ucuz oyun ggdeki dükkanlarda var.prensesstore.kadıkoy feza.öteki feza

bide yurtdışı.onun harici başka yerde varsa paylaşın bilmedğimiz

kadıköyde de mi var feza? sitesinde yazmıyor kadıköy şubesi ile ilgili bişey ,tam olarak nerede acaba yazıcıoğlunda mı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...