Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guzel Kizlar....Ahhh uleeeeennn

FoShiZzle

Öne çıkan mesajlar

Cok utanarak sikilarak yaziorum ama gene kiz meselesi, evet offf.Neyse...3 ay gibi bi suredir kiz arkadasim yok, evet bildiniz abazayim yani. Dun mal mal otururken dedim napiyim en iyisi film izleyeyim. Izledigim butun filmlerde tas gibi hatunlar... Lan dedim kendi kendime bu koduumun amerikasinda ne guzel hatunlar var.. ama dedim film lan bu tabiki tas gibi hatunlar olucak.Sonra acdim netten gazetelere bakiorm.Lan akudumun gazeteleri 3 tane normal haber veriosa 330 tane kari kiz resmi koyuyo. Yok adriana lima neresini acmis, alensssadra ambrossiaa sunu yapmis.. ha bide su Adrianne Curry denen insan ustu yaratigi gordum. Lan dedim su dunyada neler war ve bu elf lerle beraber olabilen sansli otesi insanlar... Neyse efenim gene hersey gazetede, bana uzak yani.. Hayal onlar hayal dedim kendi kendime... Efenime soyliyim gece arklarla gece klubune gittik.Abi butun gun o tv de gazetede gorduum gibi efsane kizlar... Ama nasi kizlar bole kocaman masmavi gozler beline kadar sari saclar muhtesem bi fizik, aynisinin siyah saclisi vs turevleri...Hatta bi filmde gorupde asik oldugum kizin tipkisinin aynisini gordum (filmin adi I spit on your grave) Lan dedim gercekmis bu yaratiklar.Hepsininde erkek arki war (bu arada tr de diilim) ahh ulan dedim bebelere bak yaa nasi kiz arkadaslari war. Boyle bi kotu hissettim kendimi dedim ahh ulan keske bende su anda tas gibi bi kizla beraber olsam. Sonra dedim lan orta doguda millet geberio, aclikdan oluyo, japonyada insanlar rezil durumda sen burda buna canini sikiyosun...Koyun can derdi hikayesi.En iyisi 2 shot daha cak git yat zibar yasadigina sukret...ama hala moralim bozuk abi su sabah yanimda tas gibi bi hatunla uyansam noluurdu yaw...Ha son olarak sunuda soyleyeyim.Sunun cok iyi bilincindeyimki tas gibi bi kizla beraber olsaniz bile bi sure sonra sikilabiliosunuz artik o kiz size guzel gelmio gene arayisa giriosunuz.Erkeklerin maymun istahliligi isde ama naparsin.Yani o dunyanin en guzel kizida olsa olay sadece cinellikse bi yere kadar.. ama bunu bilmek plajda vs tas gibi hatunlar gorunce moralinizin bozulmasini engellemiyo malesef..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...