Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Acer Aspire 5742 serisiden bir notebook alıyorum, kesin gibi artık. Cüzdan ancak bunu kaldırıyor. Donanımı hakkında bir sorunum yok (P6200 ve 6370M var) ama seri hakkında kötü şeyler duyan var mı? Acer en güvendiğim markalardan biri ama arada sırada sorunlu seriler çıkartıyor bildiğiniz, bu seri hakkında kötü bir şey duymuş olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 valla seri hakkında en doğru bilgiyi donanımhaberden alabilirsin. orda her modele ayrı başlık açıyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Acer 5740G var. Memnunum bir sorun çıkartmadı şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Düşük konfigrasyon modelleri genelde sorun çıkarmaya meyilli oluyor. Ne amaçla alıyorsun sen notebook? Paylaşımlı ekran kartlı model seçtiğine göre oyun felan oynamayacaksın. O bütçeye güzel bir notebook bulman zor, netbookları felan inceleyebilirsin belki. İlla notebook diyorsan LG ve Lenovo modellerine bakmadan geçme, her iki marka da fiyat/performans bakımından gayet iyi özellikle düşük seviyedeki sistemlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Ekran kartı paylaşımlı değil ki? Eminim yani, kontrol ettim. 512MB DDR3'ü var. P6200'de Core2Duo'lardan daha iyi performans veriyor; i3 serisinden tek farkı hyper-threading olmaması onun dışında 330m ile bireber aynı mimariye kadar, netbookla kıyaslanamaz. Multimedia, internet, ofis ve biraz oyun için kullanacağım, Black Ops'u filan orta ayarlarda düzgün çalıştırıyor işte ki ben FPS oynamam zaten pek. Bana yeterli performans olarak, seri hakkında kötü şeyler söylenmiyorsa alıyorum; Acer varken zaten LG'ye ya da Lenovo'ya yönelmem hiç. Asus ya da Dell öteki düşünebileceğim şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Hmm ben yanlış modeline bakamamışım herhalde sözettiğin bilgisayarın. Benim baktığımda i3 vardı zaten. Seri hakkında arkadaşın dediği gibi Donanımhaber e bak, orda başlık açıyorlar serilere. Kararını vermişsin markada sen sanırım, zaten Dell in üst modelleri mükemmel ama düşük konfigrasyon modelleri sorunlu oluyor genelde. İşlemcin ise i3 e gore biraz daha yavaş kalır sadece, oyun felan oynamadığın sürece farkı hissetmezsin bile. Ama yine de Acer a dikkat et derim ben, kullanan birkaç kişiye danış en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bunu almaya niyetliyim. "dur yapma!" diyecek olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Ben 5742G kullanıyorum şu an, i5 460m işlemci, GT420M ekran kartı. Önceden 5920g kullanıyordum, karşılaştırınca malzeme kalitesi ve şekil olarak bence 5920g'den daha kötü bir bilgisayar. Çok sade, çok cafcafı gösterişi yok. Performans olarak çok iyi. Isınma falan sıfır. Hiç bi arıza falan olmadı şimdiye kadar, 5 aydır kullanıyorum, aslan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Deathblade said: Acer 5740G var. Memnunum bir sorun çıkartmadı şimdiye kadar. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 güzel bir şeye benziyor inşallah bir sorun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Acer marka olarak bakarsak ben acer travelmate 4050 model laptobu kullanmıştım sorun çıkarmamıştı fakat ben üstüne su dökünce klavyeyi değiştirmek durumunda kaldım onun dışında bi sorun yaşamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Garantisi diye bişey yok Acer marka ürünlerin bilgin olsun. PC kendi kendine patlamadıkça yada tamamen kullanılamaz hale gelmedikçe diğer rahatsız edici arızaları sorun oalrak kabul etmiyorlar. Biz sorun görmedik kullanımında diyorlar. Bu ne anlama geliyor tamamen bozulmadıkça getirme bize. Tamamen bozuluncada elektrik şebekesine falan suç atıp hadi bb diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Abi kardeşimde Acer var işte, rom'u falan bozuldu, 2 kere değiştirdiler sorunsuz; hem de 1 hafta falan beklemedikti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Esh said: bunu almaya niyetliyim. "dur yapma!" diyecek olan var mi? Aynısını planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Şunun siparişini verdim bugün: http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n53sn-sz076v-n53sn-core-i7-2630qm-2.0ghz-4gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-2gb-gt550m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=54677 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 http://www.bimeks.com.tr/urun/116146/acer-as5742zg-p622g32-lx-r5a08-003-kirmizi-.aspx Bunu aldım şimdi, crapware temizliyorum. Kırmızı kırmızı, sevimli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 dell'de benzer fiyata core 2 duo'lu bilgisayar vardı yau =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Ucuz Dell'ler çok kötü ya. Hem bu daha performanslı değil mi? Oblivion yükleyeceğim şimdi, son ayarda grafiklerini göreceğim, içinde kalmıştı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 gerçi doğru diyosun, ekran kartı intel, ses kalitesi kötü... iş bilgisayarı mantığıyla düşündüm ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Abi, bu işlemci C2D'dan iyi. Dell aynı fiyata satıyorsa ayıp yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 nası iyi ya pentium D daha eski değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Rengi güzelmiş hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Yok, 6 ay oldu çıkalı: http://starredreviews.com/intel-pentium-p6200-vs-core-2-duo-t7400/5594/ Sağol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 kafam karıştı naaptı bu intel ya bi pentium D daha mı var? pentium D eskiydi abi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Pentium D değil bu, farklı: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=50176 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar