liberal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Ergenlikte yapılanlar ile yeni nesli değerlendirmek yanlış. Şöyle ki biz yeni neslin manyaklaştığını internet ve daha çok facebook'dan görüyoruz. Facebook öncesi de millet ergenken saçmalıyordu, Facebook bu yeni nesile denk geldi ve bu daha da su yüzüne çıktı. Bunun bir diğer nedeni de apaçık globalleşme. Yine internet aracılığıyla millet sağdan soldan gördüklerini yapıyor, yok emo falan oluyor zenci gibi giyinip dolanıyor vs. apaçi olayı da başlı başına bir örnek buna. 3 tane dingilin yaptığı şey komple Türkiyeyi sardı. Tüm bunlara baktığında bunları yapanların yaş ortalaması 14-18 arası gidip geliyor ve yine ergenlik zamanına denk geliyor. 19'larda adam olmaya başlarken birde Üniversite ortamına girince kişide bir düzelme, adam olma evolution'u gerçekleşiyor açık söylemek gerekirse. Çünkü en azından girdiğin ortamlarda artık sana pek de cocuk muamelesi yapılmıyor, senden yaşca büyük adamlar sana ders veriyor vs. sende doğal olarak uyum sağlıyorsun ortama zira ben şimdiye kadar gölmedim yaşı 19-20 ye gelip emo gibi takılıp kenarlarda ağlayan kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Bakın şimdi bu söylediklerimi görseler beni kesin hapse falan atarlar ama ben paylaşmak zorundayım. Amerika gizli bir proje üzerinde çalışıyor. Buna ingilizce olarak "Distortion X" diyor. Bunun kapsamında bildiğiniz bütün sosyal medya ya da sizin değiminizle kız tavlama siteleri var. Bu iş sixdegrees.com ile başladı ve şu an facebook ile devam ediyor. Bu sayede hem amerika bütün dünyadaki insanların veritabanlarına ulaşıyor hem de insanları beyinsizleştiriyor. Bana deli diyebilirsiniz fakat durum böyle. Yakında amerika beyinsizleştirdiği insanları yeniden programlayarak bütün dünyayı kontrol etmek için kullanacak. Siz buna 2012 diyorsunuz. Hadi şimdi değılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 çocukların da suçu var ama asıl suç çocuk sıçıp ilgilenmeyenlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 daha az yozlaşan veya yozlaşmayan nesiller de var bizde yirmi sene önce trafik bu kadar hanzo değildi, sokağa çöp atanlar daha azdı falan 80 sonrası dışa açılmamızla birlikte ham amerikan kültürünü aynen aldık biraz o bozdu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Ergenler toplama kampına alınıp hormonları düzenlenene kadar salınmamalıdır.Rtenin çılgın projesi bu olmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Şimdi 90lı olarak sınırda bir insan oldugumdan tam olarak 25+ nolucak 90 ve sonrası bende merak ediyorum. Mesela ben özel universitede oldugumdan burslu ve burssuz ögrenci farkını çok net görüp aşırı korkabiliyorum. Dedigim gibi bu çocuklar elbette lisede falan manyak olucaklar ama büyüdükçe daha bir durulma evresine girerlerse sorun yok . Eger radikal farklılık olsun bende mantıgında devam ederlerse hazim bir son beklıyor dunyayı (zaten seneye 2012) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 kiyamet alameti http://www.youtube.com/watch?v=CD2LRROpph0 siz daha isi sakasina vurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Yeni nesil cok bozuldu cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Artariel said: justin bieber, rebecca black aklıma geldikçe gözüm dönüyo resmen +1231290371289371289 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 90 ve sonrası çok garip hep söylerim kızları erkeklerden daha beter.yeni liseli erkekleri 300 metereden tespit edebiliosun tüysüz hepsi bi garipler kızları daha bi limitsiz daha kavgacı bu nesilde.gözlemlerim sonucu bunu anladım ahha. biz lisedeyken koca koca adamlarla okuduk hep.hani 16-18 yaş civarıydık ama 2 gün jilet vurmadan gezemioduk herkesten sakal fışkırıodu.daha bi ağır başlı nesildik dışardan bakınca bizim nesil için ciddi şimdiki nesil için pompiş diyim özetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 asil simdiki nesil sakalli yaf gerci bana gore herkes sakalli sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 öyle deme lan benim de yoktu sakalım lisede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ahahah valla bizim liselilerde justin bieber gibi benim gördüklerim hep böyle kızlar dediğim gibi daha bi degişik.geçen bir kız gördüm maks 15.bir etek giymiş yürüdğü her an külodu gözüküyor o derece dedim bizde liseliydik lan benim yeğen var bide o da anlatıyor lisede neler dönüyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Bu yeni nesil, eski neslin eseri olduğu için bir sorun görmüyorum. Bokun içine atarsanız insanları o bokla yaşamyı öğrenirler bir şekilde. Rahmetli bir hocamız vardı hep " biz, bizden önceki nesil gibi olamadık ama siz hepden kötüsünüz" derdi. E hocam derdik sizin nesil ülkeyi daha güzel hale getiremediyse bzi ne yapalım, içine geldiğimiz şartlar bu bizde uyum sağlıyoruz durumu. Hani hep derler ya eski bayramlar şöyleydi böyleydi gibi. Yeni nesle takılmayın onlarda kendilerinden sonrakileri beğenmeyecekler nasılsa. Yani herşey yolunda aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 oyle tipler hep vardi ya etegi ucubik kadar yapip, siraya otururken binbir sekle girenker, sonra ay frikik vercem diye suveterini beline baglayanlar lan gerizekali suvetteri baglayana kadar etegini uzatsana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 abi vardı o tipler ama 1-2 tane cıkıyordu şimdi cuma günü mesela liseliler caddeye akın ediyor.cumartesi günü falan hele yürüyemiyorsun liselilerden.gerçi liseli değilde yeni nesil diyelim hepsi aynı benim yeğenimde malesef bieber hayranı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 bizim zamanımızda yoktu lan öyle liseli hiç. gerçi köyde okudum ben asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 gelişen bişey yok 15senedir 3 aya bir gelişen nesile tanımlar yükleyip nolcak bunların hali denilip duruyor. Bişey olmaz.rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Red said: 90 ve sonrası çok garip hep söylerim kızları erkeklerden daha beter.yeni liseli erkekleri 300 metereden tespit edebiliosun tüysüz hepsi bi garipler kızları daha bi limitsiz daha kavgacı bu nesilde.gözlemlerim sonucu bunu anladım ahha. biz lisedeyken koca koca adamlarla okuduk hep.hani 16-18 yaş civarıydık ama 2 gün jilet vurmadan gezemioduk herkesten sakal fışkırıodu.daha bi ağır başlı nesildik dışardan bakınca bizim nesil için ciddi şimdiki nesil için pompiş diyim özetle Sakal ağır baş ne alaka la. He lisede bizim sınıftanda sakal fışkırıyordu hatta rota okulda sakal fışkırıyordu dayıyorlardı jileti. Bende hala yok hala umrumda değil :) Ama ben köseyim babamda bile seyrek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 yok sakal sadece neslin tipiyle alakalıydı onun harici daha ağır başlı efendi erkekler nesliydi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Red said: 90 ve sonrası çok garip hep söylerim kızları erkeklerden daha beter.yeni liseli erkekleri 300 metereden tespit edebiliosun tüysüz hepsi bi garipler kızları daha bi limitsiz daha kavgacı bu nesilde.gözlemlerim sonucu bunu anladım ahha. biz lisedeyken koca koca adamlarla okuduk hep.hani 16-18 yaş civarıydık ama 2 gün jilet vurmadan gezemioduk herkesten sakal fışkırıodu.daha bi ağır başlı nesildik dışardan bakınca bizim nesil için ciddi şimdiki nesil için pompiş diyim özetle Bende buna çok şahit oluyorum, benim lise zamanında, 180 ve boyları geçmiş, sakalları çıkmış bir sürü arkadaşım vardı, bende dahil.herkesin sanki ergenlik çoktan bitmiş gibiydi. sabahları neler çektiğimizi hala hatirliyorum bende 1 günlük 2 günlük traşla içeri almıyorlardı, dışardan jilet alıp banyoda traş olduğumuz çok günler oldu. Şimdikilere bakıyorumda ortaokul çocuğu gibi resmen, böle ergenlige ha girdi ha giricek gibi bir nesil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 hah bunu diyorum işte sanki 25-30 yaşında ama tekrardan lise okuyan insan toplulugu gibiydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Dragonmax said: Yeni nesil cok bozuldu cidden. artık bozmaz dediikk yine bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 o kadar bozuldu ki onunu alamadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Red said: yok sakal sadece neslin tipiyle alakalıydı onun harici daha ağır başlı efendi erkekler nesliydi valla Şöyle bişey var şimdikiler ağır başlı olmayı Polat olmak falan sanıyorlar. Başıma geldi kız arkadaşımla bir cafede otururken karne günüydü heralde 20 tane falan liseli de karşımızda oturuyorlardı. Resim falan çekiyorlar kızlı erkekli. Sonra bir tane gerizekalı tam önümüze geçip arkadaşına kendini çektirmeye çalıştı. Arkadaşım bizi resmin içine almazsan sevinirim dedim. Başta uzaklaştı sonra tekrar önümüzde resim çekmeye kalktı ve çekti. Bu sefer sinirlendim makinayı aldım resmi sildim sonra baktım diğer arkadaşları gaz veriyor sözüm ona kızlarda yalarında ya erkeklik kanıtlıyorlar onlara, üstüme falan yürüdüler. Yanımda bayan olduğu için o an bir yandan bir kaç tanesini öldürmek içimden geçsede yalnız olmadığım için sakin kalmaya çalıştım. Tabi sonra cafe sahibi tanıyordu beni geldi hepsini kovdu yarım saat özür diledi benden karne günleri diye aldık biraz takılsınlar dedik işte normalde hiç almayız falan. Sonra o çocuklardan biri efendi çıktı gitmeden geldi özür diledi. Çok gerizekalı bir nesil yetişiyor ben buna tanık oldum yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar