escape Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 kardeş bak bu postumda ciddiyim: break dans yapan, seven insanlar yani bunun delisi olan insanlar yolda yürürken dururken falan kendilerinin bile farkında olmadan hareketler yaparlar. yani kız breaker olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 broker da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mal said: hatta sor işte buz patenimi yapıyosun diye. evet derse hıı ordan kalmış yürüyüşün dersin. yoo nerden çıktı derse; iki ihtimal vardı ya buz pateni yapıyosun yada hayattan bezmişsin, hadi gel teoman dinleyip kendimizi jiletleyelim de. sana da mal diyolar ama harbi haklı adamsın haaa. iyi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 üzerinde yürüdüğün yol olayım da o ayaklarını bana sürt yavrum de önce "aa ben ayaklarımı mı sürtüyorum" diyecektir, böylece ona farkındalık aşılamış olacaksın daha sonra da ağzından çıkan cümlenin esas anlamı ona ikinci bir darbe şeklinde çarpacak ve yere serecektir. kalkmasına yardım et ve de ki, benim adım dibafendhiyıl, seninki ne? SONRA HMEEN MSN'İNİ İSTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Adam alan yetkilisi bir bildiği vardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 "alan yetkilisi" çok garip bi sıfat lan alan yetkilisi alan yetkisi alan yeto alan al a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Saeros said: üzerinde yürüdüğün yol olayım da o ayaklarını bana sürt yavrum de önce "aa ben ayaklarımı mı sürtüyorum" diyecektir, böylece ona farkındalık aşılamış olacaksın daha sonra da ağzından çıkan cümlenin esas anlamı ona ikinci bir darbe şeklinde çarpacak ve yere serecektir. kalkmasına yardım et ve de ki, benim adım dibafendhiyıl, seninki ne? SONRA HMEEN MSN'İNİ İSTEtanışmasaydım kendisiyle olabilirdi belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ne kadar kötü yürüyor olabilir ki yahu çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Masquerade said: kıza diksiyon eğitimi ver, sonra topici kişisele taşıması için moda pm at. ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 arhaşım o ünlemi bi indir önce sen gelsene benle bi şöle bişi konuşcam senle... Edit: lan bu arada kişiseldeymiş, ben garbage lık mesaj attım sorry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 abi buraya yazıcak kadar belirginse bişeyler yaşamaya başladıgında daha da gözüne batmaya başlicak,kız her yere ayagını sürttüğünde huzursuzlanıcaksın.artık laf arasında espriyle karışık mı dersin bodoslama mı söylersin bilmem de kıza belli et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 apalasa kaç yazar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 çekilcek kız var çekilmicek kız var.ha adriana lima gibiyse sürünsün isterse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 rot balans ayari yaptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Sedef hastası falan olabilir lan. Dalga geçmeyin baya tatsız öyleyse çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 mayıs ayı kız topiği olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar