Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şimdi bi kız var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kardeş bak bu postumda ciddiyim:

break dans yapan, seven insanlar yani bunun delisi olan insanlar yolda yürürken dururken falan kendilerinin bile farkında olmadan hareketler yaparlar.

yani kız breaker olabilir.
Mesaj tarihi:
Mal said:

hatta sor işte buz patenimi yapıyosun diye.

evet derse hıı ordan kalmış yürüyüşün dersin.

yoo nerden çıktı derse; iki ihtimal vardı ya buz pateni yapıyosun yada hayattan bezmişsin, hadi gel teoman dinleyip kendimizi jiletleyelim de.
sana da mal diyolar ama harbi haklı adamsın haaa. iyi fikir.
Mesaj tarihi:
üzerinde yürüdüğün yol olayım da o ayaklarını bana sürt yavrum de

önce "aa ben ayaklarımı mı sürtüyorum" diyecektir, böylece ona farkındalık aşılamış olacaksın

daha sonra da ağzından çıkan cümlenin esas anlamı ona ikinci bir darbe şeklinde çarpacak ve yere serecektir. kalkmasına yardım et ve de ki, benim adım dibafendhiyıl, seninki ne?

SONRA HMEEN MSN'İNİ İSTE
Mesaj tarihi:
Saeros said:

üzerinde yürüdüğün yol olayım da o ayaklarını bana sürt yavrum de

önce "aa ben ayaklarımı mı sürtüyorum" diyecektir, böylece ona farkındalık aşılamış olacaksın

daha sonra da ağzından çıkan cümlenin esas anlamı ona ikinci bir darbe şeklinde çarpacak ve yere serecektir. kalkmasına yardım et ve de ki, benim adım dibafendhiyıl, seninki ne?

SONRA HMEEN MSN'İNİ İSTE
tanışmasaydım kendisiyle olabilirdi belki
Mesaj tarihi:
abi buraya yazıcak kadar belirginse bişeyler yaşamaya başladıgında daha da gözüne batmaya başlicak,kız her yere ayagını sürttüğünde huzursuzlanıcaksın.artık laf arasında espriyle karışık mı dersin bodoslama mı söylersin bilmem de kıza belli et.
  • Yeni Oluştur...