cetintas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Samsun’da emekli öğretmen 54 yaşındaki Hasan Sancak’ın 2000 yılında gördüğü bir rüyayı notere onaylatmış. 6 yıl geçmiş ve bir meşrubat firması tam da bu emekli öğretmenin rüyasını senaryo haline getirmiş. Adamcağız da "rüyamı çaldılar" diyerek 7 bin TLlik tazminat davası açmış. http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=17660263 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 hangi reklam acaba çok mrk ettim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kholarida Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 meşrubat reklamıysa budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Ben de merak ettim, hangi reklam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Nasi biri ruyasini notere tasdikletir. Nasıl bir rüya imis ki notere tastikletilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 rüya olarak değil de kaleme laınmışsa "yazılı eser" olarak tasdikletebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ’İş bu rüya metninin hiçbir bilgisayar, internet ve benzeri şirket tarafından, tamamı ya da bir bölümü sahibinden izin alınmadan televizyon ya da radyoda reklam haline getirilerek oynanamaz ve oynatılamaz’ amcamız burada kaybetmiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 abi iste o reklam asfasf http://www.youtube.com/watch?v=kCe8uVxT8VI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 niye bizim memlekette oluyor böyle davalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Reklamı da şimdi ilk defa izledim, çok özel bir orijinalliği yokmuş. Adamın rüyası her neyse... Şimdi de icralık olmuş. Adettendir, elinde kağıtla poz vermek de ihmal edilmemiş. posta.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 said: Ben rüyayı yatakta görüyorum. Reklamdaki genç koltukta rüya görüyor. Ben rüyamda yattığım yerden kalkıyorum. Reklamdaki genç de yattığı yerden kalkıyor. Ben bulunduğum yerden kalktıktan sonra bir şey arıyorum. O da bir şey aramaktadır. Benim açlık ihtiyacım var. Reklamdaki gencin susuzluk ihtiyacı var. Ben buzdolabının kapağını açıp yiyecek arıyorum. Reklamdaki genç buzdolabında içecek arıyor. Ben buzdolabında yiyecek bulamıyorum. O da içecek bulamamaktadır. Aramam devam etmektedir. Reklamdakinin de araması devam etmektedir. Ben internete yönelip açlığı gidermek için bir dükkan arıyorum. Reklamdaki genç de susuzluğunu gidermek için yürüyerek dükkan aramaktadır. rüyası çok orjinalmiş hakikaten. hiç kimse daha önce bunu yapmamıştı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Aptal bir rüyadan para kaparım umuduna kapılırsan olacağı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Bide emekli örtmenmiş, kendi kaşınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar