Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

22 Ağustostan itibaren internette yeni dönem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alan yetkilisi değil misin abicim, hakaret falan varsa temizlesene mesajları, sırf üyeye değil komple patiye zarar ziyan.

ben futbol bölümünde barış ayhan mustafasarp üçlüsüne edilen hakaretleri bile gizliyorum nolur nolmaz (evet futbol bölümünde görünenden çok silinmiş mesaj var :P)
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

alan yetkilisi değil misin abicim, hakaret falan varsa temizlesene mesajları, sırf üyeye değil komple patiye zarar ziyan.

ben futbol bölümünde barış ayhan mustafasarp üçlüsüne edilen hakaretleri bile gizliyorum nolur nolmaz (evet futbol bölümünde görünenden çok silinmiş mesaj var :P)

gördüklerimizi temizliyoruz..

ya gözümüzden kaçmışsa ;)
Mesaj tarihi:
Salonda olabilecek senaryolardan biri de şu olur.

Yaz kızım, Pati isimli forum alanının aşağıda isimleri yazılı üyeleri kendilerinin suçsuz olduklarını, bütün suçun çetintaş takma isimli Çetin Taş'ta olduğunu söylemişlerdir:

Vaperon,Napolyon,Seele,Tatar Ramazan,Tesbih,Tyrannus,Sipeyskeyk,Synthesizer,Vingthor,Revangelis, Xenocide,Lyvanna Dolores,Screwy,Napae,Cystein,Forgiver,Tatar Ramazan,Fin,Cuce,Myshkin,Balon....

B)-
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

ayrışmalar şimdiden başladı, sorgu odasında gg :P
Mesaj tarihi:
Paticik Allahsızlığı Yayma Kürsüsü Üyeleri:
said:
Vaperon,Napolyon,Seele,Tatar Ramazan,Tesbih,Tyrannus,Sipeyskeyk,Synthesizer,Vingthor,Revangelis, Xenocide,Lyvanna Dolores,Screwy,Napae,Cystein,Forgiver,Tatar Ramazan,Fin,Cuce,Myshkin,Balon....
Mesaj tarihi:
cetintas said:

Yaz kızım, Pati isimli forum alanının aşağıda isimleri yazılı üyeleri kendilerinin suçsuz olduklarını, bütün suçun çetintaş takma isimli Çetin Taş'ta olduğunu söylemişlerdir:

B)-

tatarar 2 sucsuzlukdan 1 suclu eder diyip icerde kalıcak..(öylemydi lan matematik kötu benm)
Mesaj tarihi:
cetintas said:

B)-

çetin abi naptın sen ya, pati içinde ergenekon kurmuşun hit list belirlemişsin kendine
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

cetintas said:

B)-

tatarar 2 sucsuzlukdan 1 suclu eder diyip icerde kalıcak..(öylemydi lan matematik kötu benm)

tatar ramazanin hakki üctür üc üc üc
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

ben ne olacağım, lan? rumuzumu ingilizce kumaya kalkarlarsa ayvayı yermiyim ki? :( allahbabacum olsam.. olamz lan o da.. ben kurtaramıyorum gençler bana dtemiz don atlet fln yolalrsınız artık :(

korkma şöyle okuyacaklar

Bab'âcûm Most-ors
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

ben ne olacağım, lan? rumuzumu ingilizce kumaya kalkarlarsa ayvayı yermiyim ki? :( allahbabacum olsam.. olamz lan o da.. ben kurtaramıyorum gençler bana dtemiz don atlet fln yolalrsınız artık :(

ben aradım abi senin yazdıklarını anlamamışlar yine iyisin
  • Yeni Oluştur...