Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 alan yetkilisi değil misin abicim, hakaret falan varsa temizlesene mesajları, sırf üyeye değil komple patiye zarar ziyan. ben futbol bölümünde barış ayhan mustafasarp üçlüsüne edilen hakaretleri bile gizliyorum nolur nolmaz (evet futbol bölümünde görünenden çok silinmiş mesaj var :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 biz mahkemede otururken, supriz tanik olarak napolyonu cagiricaklar, hepimiz sasiricaz, sonra hepimiz hakkinda sayfalarca rapor cikaricak, tek tek anlaticak herseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 arkadaslar kedim garip garip sesler cikariyor, mau mau bi susmadi. napmaliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 vaniLLe said: arkadaslar kedim garip garip sesler cikariyor, mau mau bi susmadi. napmaliyim? mau kurtarmaz, Allah dedirtmeye çalış, derse yırttın sen zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Rewendor said: alan yetkilisi değil misin abicim, hakaret falan varsa temizlesene mesajları, sırf üyeye değil komple patiye zarar ziyan. ben futbol bölümünde barış ayhan mustafasarp üçlüsüne edilen hakaretleri bile gizliyorum nolur nolmaz (evet futbol bölümünde görünenden çok silinmiş mesaj var :P) gördüklerimizi temizliyoruz.. ya gözümüzden kaçmışsa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Salonda olabilecek senaryolardan biri de şu olur. Yaz kızım, Pati isimli forum alanının aşağıda isimleri yazılı üyeleri kendilerinin suçsuz olduklarını, bütün suçun çetintaş takma isimli Çetin Taş'ta olduğunu söylemişlerdir: Vaperon,Napolyon,Seele,Tatar Ramazan,Tesbih,Tyrannus,Sipeyskeyk,Synthesizer,Vingthor,Revangelis, Xenocide,Lyvanna Dolores,Screwy,Napae,Cystein,Forgiver,Tatar Ramazan,Fin,Cuce,Myshkin,Balon.... B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 oha adam liste yapmis, intikam tugayi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Rewendor said: alan yetkilisi değil misin abicim, hakaret falan varsa temizlesene mesajları, sırf üyeye değil komple patiye zarar ziyan. ben futbol bölümünde barış ayhan mustafasarp üçlüsüne edilen hakaretleri bile gizliyorum nolur nolmaz (evet futbol bölümünde görünenden çok silinmiş mesaj var :P) ayrışmalar şimdiden başladı, sorgu odasında gg :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paticik Allahsızlığı Yayma Kürsüsü Üyeleri: said: Vaperon,Napolyon,Seele,Tatar Ramazan,Tesbih,Tyrannus,Sipeyskeyk,Synthesizer,Vingthor,Revangelis, Xenocide,Lyvanna Dolores,Screwy,Napae,Cystein,Forgiver,Tatar Ramazan,Fin,Cuce,Myshkin,Balon.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 aquila said: oha adam liste yapmis, intikam tugayi gibi. kos list. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi görüyorsun dimi satmıyorum seni hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 AHAH içimizdeki Brutusler http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=23764879 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi adamın ölüm listesi var abo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 cetintas said: Salonda olabilecek senaryolardan biri de şu olur. Yaz kızım, Pati isimli forum alanının aşağıda isimleri yazılı üyeleri kendilerinin suçsuz olduklarını, bütün suçun çetintaş takma isimli Çetin Taş'ta olduğunu söylemişlerdir: Vaperon,Napolyon,Seele,Tatar Ramazan,Tesbih,Tyrannus,Sipeyskeyk,Synthesizer,Vingthor,Revangelis, Xenocide,Lyvanna Dolores,Screwy,Napae,Cystein,Forgiver,Tatar Ramazan,Fin,Cuce,Myshkin,Balon.... B)- tatarar 2 sucsuzlukdan 1 suclu eder diyip icerde kalıcak..(öylemydi lan matematik kötu benm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ben ne olacağım, lan? rumuzumu ingilizce kumaya kalkarlarsa ayvayı yermiyim ki? :( allahbabacum olsam.. olamz lan o da.. ben kurtaramıyorum gençler bana dtemiz don atlet fln yolalrsınız artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 cetintas said: Salonda olabilecek senaryolardan biri de şu olur. Yaz kızım, Pati isimli forum alanının aşağıda isimleri yazılı üyeleri kendilerinin suçsuz olduklarını, bütün suçun çetintaş takma isimli Çetin Taş'ta olduğunu söylemişlerdir: Vaperon,Napolyon,Seele,Tatar Ramazan,Tesbih,Tyrannus,Sipeyskeyk,Synthesizer,Vingthor,Revangelis, Xenocide,Lyvanna Dolores,Screwy,Napae,Cystein,Forgiver,Tatar Ramazan,Fin,Cuce,Myshkin,Balon.... B)- çetin abi naptın sen ya, pati içinde ergenekon kurmuşun hit list belirlemişsin kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ben satmamışım. görüyorsun işte çetin abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Pasta said: ITS FRIDAY FRIDAY NAMAZ NAMAZ NAMAZ AHAHAHADHADGADGADGADGADHGADHGADSGADGADGAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 applev0dka said: cetintas said: Salonda olabilecek senaryolardan biri de şu olur. Yaz kızım, Pati isimli forum alanının aşağıda isimleri yazılı üyeleri kendilerinin suçsuz olduklarını, bütün suçun çetintaş takma isimli Çetin Taş'ta olduğunu söylemişlerdir: Vaperon,Napolyon,Seele,Tatar Ramazan,Tesbih,Tyrannus,Sipeyskeyk,Synthesizer,Vingthor,Revangelis, Xenocide,Lyvanna Dolores,Screwy,Napae,Cystein,Forgiver,Tatar Ramazan,Fin,Cuce,Myshkin,Balon.... B)- tatarar 2 sucsuzlukdan 1 suclu eder diyip icerde kalıcak..(öylemydi lan matematik kötu benm) tatar ramazanin hakki üctür üc üc üc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 vaniLLe said: arkadaslar kedim garip garip sesler cikariyor, mau mau bi susmadi. napmaliyim? maoist diye alıcaklar seni içeri ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 küheylan said: abi görüyorsun dimi satmıyorum seni hiç. Kardeşimsin...:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 BabacumMostors said: ben ne olacağım, lan? rumuzumu ingilizce kumaya kalkarlarsa ayvayı yermiyim ki? :( allahbabacum olsam.. olamz lan o da.. ben kurtaramıyorum gençler bana dtemiz don atlet fln yolalrsınız artık :( korkma şöyle okuyacaklar Bab'âcûm Most-ors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 BabacumMostors said: ben ne olacağım, lan? rumuzumu ingilizce kumaya kalkarlarsa ayvayı yermiyim ki? :( allahbabacum olsam.. olamz lan o da.. ben kurtaramıyorum gençler bana dtemiz don atlet fln yolalrsınız artık :( ben aradım abi senin yazdıklarını anlamamışlar yine iyisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 babacumastors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ekşideki doner baslikli kiz vaniLLE mi? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar